• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin eski sevgilisini unutamayan bayanlar buraya

Hm uzun mu sürdü? Niye bitti ki :(

irili ufaklı pek çok nedenden ötürü diyelim. ama hepsinin de kaynağı beni yeterince sevmiyor ve istemiyor oluşuydu. ayrılalı bir buçuk yıl oldu. hala arıyor zaman zaman. cehenneme gider umarım.

irili ufaklı pek çok nedenden ötürü diyelim. ama hepsinin de kaynağı beni yeterince sevmiyor ve istemiyor oluşuydu. ayrılalı bir buçuk yıl oldu. hala arıyor zaman zaman. cehenneme gider umarım.

Seni sevmeyen adam niye 1.5 yıl üzerine hala arıyor anlamadım?
Arama nedeni ne? Ne diyor mesela arayınca? 1. 5 yıl da baya olmuş..

Seni sevmeyen adam niye 1.5 yıl üzerine hala arıyor anlamadım?
Arama nedeni ne? Ne diyor mesela arayınca? 1. 5 yıl da baya olmuş..

muhtemelen boşluktan.. araması da kendi gibi beş para etmez. arıyor şarkı dinletiyor. ( bu adam 29 yaşında!)özledim diyor arıyor. bi sesini duymak istedim diyor bilmem ne. bana faydası var mı? somut adım var mı? yok. aklına estikçe arıyor, benim iyileşmemi geciktiriyor. o arayışlarında bile sürekli tartışıyoruz. insan gibi veda bile edemedik.

muhtemelen boşluktan.. araması da kendi gibi beş para etmez. arıyor şarkı dinletiyor. ( bu adam 29 yaşında!)özledim diyor arıyor. bi sesini duymak istedim diyor bilmem ne. bana faydası var mı? somut adım var mı? yok. aklına estikçe arıyor, benim iyileşmemi geciktiriyor. o arayışlarında bile sürekli tartışıyoruz. insan gibi veda bile edemedik.

Hey Allah'ım çok enteresan. Sende tabii unutamıyorsun bu durumda ve normale dönmen gecikiyor. Arayınca açma telefonu bence. Eğer gelecek göremiyorsan onunla o zaman telefonlarına çıkma.

Hem kayınvalidenin ağzını ara,hem de bana niye anlatıyor de:26:Canım,senin problemin eski sevgili değil,kıskançlık.Özgüveninin çok gelişmediğini düşünüyorum.Fikirlerinden de yaşının küçük olduğu kanaatindeyim.Ortak arkadaşla tanıştırmasında ne var.Sevgilisinden ayrıldı diye arkadaştanda mı ayrılacak.Eski sevgilisinin bile yeni hayatı vardır.Kızın karşısına çıkmak canlı canlı görmek.:44:

Hani bir de sorarlar niye mutsuzum,evliliğim niye bitti diye.....
Ya ilk aşkı olsa neeee olmasa neee.Millet nişanlanıyor,evleniyor 3 çocuk yapıyor boşanıyor yeniden evleniyor.Yeni evlendiği kadın da eskisiyle bir şekilde muhattap olmak zorunda kalıyor veya çocuklarla birlikte oluyor.Sen isimlerinizin aynı olmasına,ortak arkadaşla tanıştırmasına takılmışsın.
EŞİMİN ESKİ SEVGİLİLERİNİ SORMAYI HATIRLATMAYI GURURUMA YEDİRMEM
BANA ANLATMASINA İZİN VERMEM,ŞAHSIMA VE EVLİLİĞİMİZE HAKARET KABUL EDERİM.

Benim yaşım 31, eşimin ise 37!

Hey Allah'ım çok enteresan. Sende tabii unutamıyorsun bu durumda ve normale dönmen gecikiyor. Arayınca açma telefonu bence. Eğer gelecek göremiyorsan onunla o zaman telefonlarına çıkma.

bende de hata var. iki kovduysam üç seni seviyorum dedim. benim de kararlı olmam gerekiyor. neyse..

Benim yaşım 31, eşimin ise 37!

ben sizin yaşlarınızı çok daha ufak düşünmüştüm. hele eşin 37 yaşındaymış. bence için rahat olsun artık.. bu yaştaki bir adam için artık önemli olan kurduğu yuvadır, ailesidir. kendini harap etme boş şeyler için.

evli değilim ama sevgilim var.aynı durumu yaşadık şöyle ki kızla aynı yerde çalışmışlar 9 ay beraberlermiş ama her anları dolu dolu geçmiş.bigün arabada giderken konu o kızdan açıldı.evlenmişti napıyor acaba merak ettim dedi, sevgiliminde yaşı büyük bütün arkadaşları evlendi sayılır bende dalgaya vurdum ama genelde bu tarz şeyleri aşırıya kaçmadan konuşuruz biz.bende sırf merak etti diye gittim araştırdım buldum kızı sosyal medya profilini buldum erkek arkadaşıma attım bak evlenmiş üstüne doğurmuş bile diye.o da baktı ve konu orda kapandı.
emin olun ben irdeleseydim daha çok üstüne gitseydim 'hııııı bak unutamamış kız evlenmiş hala aklında bıdıbıdı' deseydim onun aklına iyice sokardım.ama arkadaş gibi sorular sordum ve dinledim o eski sevgilisini anlatırken.güzel miydi ? neler yaptınız beraber? demek yerine aaa gerçekten eğlenmişsiniz, ama o da seni çok sevmiş bak dedim makaraya da vurduk beraber.o benden böyle bişey beklemediği için şaşırdı ve yalansız dolansız anlattı herşeyi bir daha da bu konu açılmadı çünkü üstüne konuşulcak bişey kalmadı.
ben size akıl vermem yanlış anlamayın bana düşmezde zaten ama ne bileyim sanki böyle didiklemek çok hoş olmuyor.erkeklerde bizden farklı değil inanın sadece bizim sağlıklı düşünmemize engel olan hep yanımızdaki şüphe.aynı şeyi onlar bize yapsa 'oooff kocam eski erkek arkadaşımı unutamıyor onu ne kadar çok sevdiğimi ve onla evli olduğumu unutuyor' derdik değil mi :) içinizi ferah tutun...

evli değilim ama sevgilim var.aynı durumu yaşadık şöyle ki kızla aynı yerde çalışmışlar 9 ay beraberlermiş ama her anları dolu dolu geçmiş.bigün arabada giderken konu o kızdan açıldı.evlenmişti napıyor acaba merak ettim dedi, sevgiliminde yaşı büyük bütün arkadaşları evlendi sayılır bende dalgaya vurdum ama genelde bu tarz şeyleri aşırıya kaçmadan konuşuruz biz.bende sırf merak etti diye gittim araştırdım buldum kızı sosyal medya profilini buldum erkek arkadaşıma attım bak evlenmiş üstüne doğurmuş bile diye.o da baktı ve konu orda kapandı.
emin olun ben irdeleseydim daha çok üstüne gitseydim 'hııııı bak unutamamış kız evlenmiş hala aklında bıdıbıdı' deseydim onun aklına iyice sokardım.ama arkadaş gibi sorular sordum ve dinledim o eski sevgilisini anlatırken.güzel miydi ? neler yaptınız beraber? demek yerine aaa gerçekten eğlenmişsiniz, ama o da seni çok sevmiş bak dedim makaraya da vurduk beraber.o benden böyle bişey beklemediği için şaşırdı ve yalansız dolansız anlattı herşeyi bir daha da bu konu açılmadı çünkü üstüne konuşulcak bişey kalmadı.
ben size akıl vermem yanlış anlamayın bana düşmezde zaten ama ne bileyim sanki böyle didiklemek çok hoş olmuyor.erkeklerde bizden farklı değil inanın sadece bizim sağlıklı düşünmemize engel olan hep yanımızdaki şüphe.aynı şeyi onlar bize yapsa 'oooff kocam eski erkek arkadaşımı unutamıyor onu ne kadar çok sevdiğimi ve onla evli olduğumu unutuyor' derdik değil mi :) içinizi ferah tutun...

Bu muabbetten sonra eşimle 1 gün konuşmadım o benle konuşmak için biraz çaba sarfetti, ama ben karşılık vermedim ya da bir şey dediğinde evet hayır soğuk bir şekilde cevap verdim. Ertesi gün gün içinde oldukça fazlaca tel de konuştuk bir şey sordu ben sordum işimiz vardı falan filan eve gittiknormal rutin artık bende konuşuyorum bu arada, birden sarıldı bana öptü etti falan, sen benim herşeyimsin , canımın içisin dedi. Biraz gözleri dolar gibi oldu sarıldı sıkı sıkı.
Dediğin doğru normalde uzatmamak lazım. Zaten artık cevap da vermiyor konulara. Eşimin beni çok sevdiğini biliyorum.
Yorumun için teşekkürler.

Çok doğru dedin bunu bende düşündüm.
Ben unuttum sen unutamadın demişti eşim bana. neden unutturmuyorsun hep hatırlatıyorsun da demişti zamanında.
Bunlar gerçi geride kaldı ama bir türlü olmuyor atamıyorum içimden hele kavga ettiğimiz zaman daha da kötü oluyor. sanki pişman oldu benle evlenmekten onu özlüyor falan bir sürü düşünce geçiyor kafamdan..off
Beni anlamana sevindim.
ayni durumdayim, kafayi yiyecegim

ben evlendıkten sonra kendı ellerımle sıldım tum resımleri. hard dıskte kalmıs, daha dogrusu esım sılmemıs, cıkamıyorum etkısınden. bır de kotu ayrılmamıslar, ayrılmaları gerektıgı ıcın ayrılmıslar. kafamdan atamıyorum bır turlu. kı esım bana cok asık oldu, evlendık. ayrıca bu eskı sevgılı yabancı bır kız. aynı evde yasanmıs falan, 10000lerce resım. sıl sıl psıkolojıyı bozdum, kaç defa kavga ettık bu yuzden. ısın komık tarafı bır fılm ızlıyoruz, adı karsıma cıkıyor, bayanlar voleybol macı ızlıyoruz adı bın defa telefuz edılıyor ...:) enerjımle cekıyorum ıste

konuyu hortlatayım kızlaarr :halay: bende aynı durumdan muzdaribim... eşim bana düşkün çok seviyor ama bence hala eski sevgilisini unutamadı diye düşünüyorum :eek:. 7 sene birliktelikleri olmuş gezmedikleri yer kalmamış birlikte çok şeyler yaşamışlar evlenmek üzere bazı problemler çıkıyor bırakıyor o boşlukta beni buluyor çok kısa sürede evlendik çocuklrımız oldu ama bence hala unutmadı arada bir örnek verecekken ondan bahsediyor ailesinden herkes tanıyor. bende takıntı oldu taki bu sosyal medya çıktıktan sonra profilini buldum takip ettim. güzel kız bizden yıllar sonra evlenmiş. nedense takıntı yaptı bu bende sürekli profiline bkıyorum falan nasıl kurtulcam bilmiyorum varmı çözüm bulan:işsiz::olamaz:

ya şimdi 2 dakikada herşeyi anlatamam ama mesela en gıcık olduğum şey, adlarımızın aynı olması.
Eşimin ortak bir arkadaşlarını benimle tanıştırmak istemesi.
Eşimin bana fazla dürüst olması. İlk sevdiği kız ve ilk ilişkisiydi.
Evlenmek istiyordu onunla ama kız ona tekmeyi attı. Terkedilen benim eşim, terkedilen kolay kolay unutamaz.
Tüm bunlar ve daha başka olaylarda kafamı karıştıran olaylar işte. Tabii bunlar çok önceden olmuştu şimdi artık evliyiz ama nedense hala unutamıyorum.
takintilisiniz bence

Esımın eskı sevgılısını neden ben unutamıyayım ki, ben nerden bıleyım de unutamayayım?

konuyu hortlatayım kızlaarr :halay: bende aynı durumdan muzdaribim... eşim bana düşkün çok seviyor ama bence hala eski sevgilisini unutamadı diye düşünüyorum :eek:. 7 sene birliktelikleri olmuş gezmedikleri yer kalmamış birlikte çok şeyler yaşamışlar evlenmek üzere bazı problemler çıkıyor bırakıyor o boşlukta beni buluyor çok kısa sürede evlendik çocuklrımız oldu ama bence hala unutmadı arada bir örnek verecekken ondan bahsediyor ailesinden herkes tanıyor. bende takıntı oldu taki bu sosyal medya çıktıktan sonra profilini buldum takip ettim. güzel kız bizden yıllar sonra evlenmiş. nedense takıntı yaptı bu bende sürekli profiline bkıyorum falan nasıl kurtulcam bilmiyorum varmı çözüm bulan:işsiz::olamaz:

Kendi konunuzu açsaydınız keşke konu hortlatmak yerine.

Eşimin eski sevgilisini ben neden unutamayım??? Çok değişik bir ruh hali.

Eski sevgilisi bir arka sokağımda oturuyordu evlendiğim evin.. Evi de bile isteye ben tuttum çünkü o civarda daha uygunu yoktu. Kız da çok güzel hanım hanım bir kızdı. Biz evlendikten 4 yıl sonra o da evlendi, çok da mutlu olsun inşallah.

Eşime bi şey demedim ama içimden ne salak bir adammışsın şu kızı terketmişsin dedim. Hem de ablası istemiyor diye.. Gelin görün ki şu an ablasını istemeyen benim :D

Benim de bu konuyla alakalı baya tuhaf yaşadığım bi olay var eşim daha önce çokkez sevgilisi olmuş ama biri var ki beni baya bi düşündürüyor. Evet eşimin çok ciddi düşündüğü sevgilisi eltimin kiz kardeşi biz 2 yıllık evliyiz nişanlandığımız sıralar eltimin kız kardeşi bizden 1 ay öncesi boşanmış eşini sevmediği için sonra eşime çok yalvarmış tekrar birlikte olabiliriz seni çok seviyorum falan tabi eşimle eltimin kız kardeşi 3 yıl kadar falan konuşmuşlar eşim de gerçekten çok sevmiş şiirler yazmış defter defter hepsini attım tabii neyse kız sırf eşimi kıskandırmak için amcasının oğluyla nişanlanmış tabi akraba olunca işler ciddiye binmiş evlenmişler adama yazık 3 5 ay falan evli kalp boşanmışlar daha sonrada biz nişanlandık 1 yıl sonra evlendik ve biz nişanlıyken eltimin kız kardeşi evime kadar gelip bana herşeyi tek tek anlattı ( zaten eşim bahsetmişti durumdan) ve nişanı atıp ayrılmamı istedi (ben eşimden önce kimseyle ergenlik hatta çocuk aşkı dahi yaşamadım hep korktum erkeklerden bitek eşime güvendim bizimki zaten görücü usulü evlilik oldu nişanlılık süresinde birbirimize aşık olduk ve bin şükür ki Rabbim beni eşime nasip etmiş el üstünde tutuyor üstüme titriyor 2 yıl içinde 1 kez bile tartışmadık😊) ve şimdi hâlâ dul bi kadın neden evlenmiyor bilmiyorum ama eşim adını bile almıyor eltimin kız kardeşinden bahsetmesine dahi izin vermiyor ve beni çook seviyo tıpkı benim onu sevdiğim gibi...

Benim eşim de eski eşini anlatırdı. Görümcem falan da anlatırdı o kadını. Sonra da ben bu kadar detay bilince kendi hayatimla karsilastirma yaptım. Bu kadar bahsetmenin normal olmadığını unutamadigini anladim. Sonuç olarak biz de boşanıyoruz.

Back
X