• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esininin kız kardeşine illet olanlar

nefise3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
144
27
98
Esimin kız kardesinden nefret ediyoruuuumm:47:Sınır bozucu xxxxxx kendi haline bakmadan laf sokmalar xxxxxx gibi önüne gelene saldırmalar hiç bir sekilde muhattap olmadığım halde benimle kavga etmeler geçimsiz anacağım eşiyle ve ailesiyle bile gecinemiyor zaten 2 dakika gören biri anormal olduğunu anlıyor geçenlerde esimle aramda olan küçük bir tartismayı duymuş orda burda atıp tutmuş hakkımızda konuşmuş bende aradım neden böyle yapiyosun diye küfür edip teli yüzüme kapattı bu kadr xxxxxx ve kendini bilmeyen biri:41:Nefret ediyorum ama bende bunun rövanşını almazsam görür o asalar kızlar yardımcı olun aklıma geldikçe sinirlerim alt üst oluyor:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Oy oy oy ne desem bilmem ama dert dert bir kaynana bir görünmez dağlar arkasına gitsin inşllh görümce bende de var küçük bir dengesiz görümce eşimin tlf.nundan kendisine mesaj atmıştım nasıl abimin tlf.nundan mesaj atarsın sen diye azarladı beni konuşmuyorum şimdi ben eşimle severek evlenmiştim kaynana olacak orda burda oğlumu istedi aldı demiş şimdi görümcemin sevgilisi varmış bende kaynanama laf sokacam canıma yetti artık inanın sizi çok iy anlıyorum ama size tavsiye fazla muhattap olmayın ben konuşmuyorum özel günlerde bile aramıyorum küçük insan küçük düşünür çünkü o sizi anlayamaz sallayın

Esimin kız kardesinden nefret ediyoruuuumm:47:Sınır bozucu aptalın teki kendi haline bakmadan laf sokmalar kudurmus köpekler gibi önüne gelene saldırmalar hiç bir sekilde muhattap olmadığım halde benimle kavga etmeler geçimsiz anacağım eşiyle ve ailesiyle bile gecinemiyor zaten 2 dakika gören biri anormal olduğunu anlıyor geçenlerde esimle aramda olan küçük bir tartismayı duymuş orda burda atıp tutmuş hakkımızda konuşmuş bende aradım neden böyle yapiyosun diye küfür edip teli yüzüme kapattı bu kadr aşağılık ve kendini bilmeyen biri:41:Nefret ediyorum ama bende bunun rövanşını almazsam görür o asalar kızlar yardımcı olun aklıma geldikçe sinirlerim alt üst oluyor:27:

Üsluplar ne kadar çirkin!!! Bir bayana hiç yakışmıyor ...

Ne yazikki benden ayri detten muzdaribim, paylasmistim, benimde esimin kiz kardesi ki kendisi son derece gecimsiz ve ikinci evliliginide bitirmis birisi , evlendigimden bu yana benimle bir itisme icindedir her zaman saygi ve mesafeyi korumaya calistim,hic samimiyetim olmadi ama ne yazikki son yaptigi ile artik benim icin oldu kendisi...

Bu gorumcem hic usenmemis,kuyumcuya gitmis , alyans almis, icinede esimin adini bir bayan adini ve tarihte 2010 yazdirmis bunuda Surekli kullanmadigimiz bir evimin yatak odasinin cekmecesine koymus , ki bende bunu buldum, kendimi kaybettim gerisini siz dusunun, olay bir ay once oldu, o tarihten bu yana kendisini gormedim, yurtdisindayim su anda kendisini gordugumde katil olmayim insaallah diye dua ediyorum kendime, iste bir insan kendini bu hale getirebiliyor, dusunebiliyormusun, aklima geldikce tuylerim diken diken olmakta , sinirden ellerim titremekte, bu kadar zavalli olan birine karsi siz olsaniz ne yapardiniz????

Ne yazikki benden ayri detten muzdaribim, paylasmistim, benimde esimin kiz kardesi ki kendisi son derece gecimsiz ve ikinci evliliginide bitirmis birisi , evlendigimden bu yana benimle bir itisme icindedir her zaman saygi ve mesafeyi korumaya calistim,hic samimiyetim olmadi ama ne yazikki son yaptigi ile artik benim icin oldu kendisi...

Bu gorumcem hic usenmemis,kuyumcuya gitmis , alyans almis, icinede esimin adini bir bayan adini ve tarihte 2010 yazdirmis bunuda Surekli kullanmadigimiz bir evimin yatak odasinin cekmecesine koymus , ki bende bunu buldum, kendimi kaybettim gerisini siz dusunun, olay bir ay once oldu, o tarihten bu yana kendisini gormedim, yurtdisindayim su anda kendisini gordugumde katil olmayim insaallah diye dua ediyorum kendime, iste bir insan kendini bu hale getirebiliyor, dusunebiliyormusun, aklima geldikce tuylerim diken diken olmakta , sinirden ellerim titremekte, bu kadar zavalli olan birine karsi siz olsaniz ne yapardiniz????

kuzum senin bu gorumce manyak galiba.. uzak dur sakin gorusme, esini de gorusturme, resmen yuvani yikmak istemis:53:

Ya guzelim gorusmeyi asla istemiyorum, zaten esime soyledim kiz kardesinle artik iyi ve kotu hic bir gunde gorusmiycem diye oda anlayisla karsiladi cunku kendisi bu durumda zan altindaydi ve ben ilk basta esimi sucladim haliyle , cildirdim, nerden bileyim o zavallinin yaptigini sonradan anlasildi...

Ama biz esimle yurtdisindayiz, esim ailesine cik duskun ve ailesi ona maddi olarak bagimli, dolayisiyla Turkiyede bir kurulu duzenimiz tam olarak yok o acidan gorusmek durumunda kaliyoruz istemeden ama olay simdilik yeni , kayinvaldemde bu olayi bildigi halde bana telefon acip bir aciklama yapmak luzumunu gostermedi henuz, o acidna Turkiyeye her iki ayda bir gidiyorum artik kendi ailemin yanina gidecegim oyle karar aldim, cunku inanin psikolojim kaldirmiyor hatirlamayi bile ....

kuzum senin bu gorumce manyak galiba.. uzak dur sakin gorusme, esini de gorusturme, resmen yuvani yikmak istemis:53:

Karşınızdakine kızıyorsunuz siz üslup bozuyorsunuz.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
:19:

Esimin kız kardesinden nefret ediyoruuuumm:47:Sınır bozucu aptalın teki kendi haline bakmadan laf sokmalar kudurmus köpekler gibi önüne gelene saldırmalar hiç bir sekilde muhattap olmadığım halde benimle kavga etmeler geçimsiz anacağım eşiyle ve ailesiyle bile gecinemiyor zaten 2 dakika gören biri anormal olduğunu anlıyor geçenlerde esimle aramda olan küçük bir tartismayı duymuş orda burda atıp tutmuş hakkımızda konuşmuş bende aradım neden böyle yapiyosun diye küfür edip teli yüzüme kapattı bu kadr aşağılık ve kendini bilmeyen biri:41:Nefret ediyorum ama bende bunun rövanşını almazsam görür o asalar kızlar yardımcı olun aklıma geldikçe sinirlerim alt üst oluyor:27:

Sizin kullandığınız üslupla onun ettiği küfürler arasında bir fark göremedim. Eminim o da sizin için aynı şeyi düşünüyordur. Seviyenizi karşılıklı düşürüp, aradaki saygıyı tamamen yitirmişsiniz. Körler sağırlar birbirini ağırlıyor sizin ailenizde :S

ikinizin çok iyi bir eküri olacağına inanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yakıştırmalarınız hayretler içinde bıraktı beni. Eşinizin kardeşine seviyesiz demişsinizde sizinki de yerlerde. Hiç bir bayana yakıştıramıyorum bu şekilde bir üslubu, çirkefleşmeye seviye düşürmeye hiç gerek yok.Burda derdinizi çok daha farklı bir üslupla aktarsaydınız keşke çünkü herkes okuyor.

Ya arkadaslar neler soyluyosunuz ben bugüne kadar hiç kimse hakkında böyle konuşmuş değilim ama zorla insanın ağzınızda bozuyorlar seviyesinde düşürüyorlar benim zoruma giden nokta şurası ben o bayana kesinlikle bütün hakaretlerine rağmen gerek bana gerekse aileme yapılan hakaretlere hiç bı sekilde cevap vermedim ama bu son yaptıgı beni çileden çıkardı kusura bakmayın benimkide peygamber Sabri değil ister istemez bu hale geliyorsunuz o kadının nası bı kadın oldunu bilmiyoruz yaptıklarını söylesem bu söylediklerimin az olduğu kanaatine varırsınız ben zaten cevrede çok ağırladı ve çok saygılı biri olarak bilinirim oda cevresinden manyakligi ile bilinir eşiyle geçiremez annesi kendi ağzıyla söyledi kızımın sucu esinin sucu yok yani Ailesi'de farkinda

Ya arkadaslar neler soyluyosunuz ben bugüne kadar hiç kimse hakkında böyle konuşmuş değilim ama zorla insanın ağzınızda bozuyorlar seviyesinde düşürüyorlar benim zoruma giden nokta şurası ben o bayana kesinlikle bütün hakaretlerine rağmen gerek bana gerekse aileme yapılan hakaretlere hiç bı sekilde cevap vermedim ama bu son yaptıgı beni çileden çıkardı kusura bakmayın benimkide peygamber Sabri değil ister istemez bu hale geliyorsunuz o kadının nası bı kadın oldunu bilmiyoruz yaptıklarını söylesem bu söylediklerimin az olduğu kanaatine varırsınız ben zaten cevrede çok ağırladı ve çok saygılı biri olarak bilinirim oda cevresinden manyakligi ile bilinir eşiyle geçiremez annesi kendi ağzıyla söyledi kızımın sucu esinin sucu yok yani Ailesi'de farkinda

Ama yinede 3. kişilere bu şekilde lanse etmeniz sizi haklıyken haksız konumuna getirir.

Biz nereden bilelim sizin geçmişinizi? Ne anlattıysanız ona göre yorum yapıyoruz. Sizin kullanıdığınız kelimelerle gözümde saygılı biri canlanmadı! Görümce manyaktır değildir onu bilemeyiz, konuyu acan sizsiniz, türlü hakareti eden de sizsiniz....

insanların gerçek yüzü kızgınken ve sinirliyken ve kavga anında ortaya çıkarmış,çünkü bu durumlarda kontrolünü kaybediyor :34:

Karşınızdakine kızıyorsunuz siz üslup bozuyorsunuz.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
:19:
Ben karşındakine durduk yere bu uslubu kullanmadım ama karşıdaki bana durduk yere kufretti ozamana kadar hiç bir saygısızlığım olmadıgı halde iste benim bittiğim nokta aynı terbiyesizligi yapsaydım bastan beri ona karsı hakettim der Avuturum kendimi:43:

Ben karşındakine durduk yere bu uslubu kullanmadım ama karşıdaki bana durduk yere kufretti ozamana kadar hiç bir saygısızlığım olmadıgı halde iste benim bittiğim nokta aynı terbiyesizligi yapsaydım bastan beri ona karsı hakettim der Avuturum kendimi:43:

Herkes birileri ile uğraşıyor hayatta
Benimde dilime gelip dökülmeyi bekleyen onca söz var ama
Bana yakışmaz diyorum söylersem ondan farkım ne olur.
Sende yapma inan onunla aynı kefede oluyorsun.
İllaki kendimizi savunmak için kötü kelimeler kullanmaya gerek yok
Çok güzel bir uslupla karşındakine haddini bildirmen
Hem senin saygınlığını ortaya koyacak hemde karşıdaki insana cevap hakkı bırakamayacak

Madem bu kadar anormal biri, cevresi tarafindan da normal olmadigi belli ise, neden bu kadar onu ciddiye alip cildiriyorsunuz ki? Durumu degistirmek icin caba sarfetmek istiyorsaniz, alin bir uzmana goturun. Olmuyorsa da ciddiye almayin. Boylelerinden ancak uzak durulur,mumkun degilse de idare edilir. Sizinki tabiri caizse deliyle deli olmak gibi birsey.

Back
X