Esiniz iyi bir insanmi

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
389
34
Sizce esiniz iyi bir insanmi ve buna nasil karar veriyorsunuz ?
Sevdigimiz cogu zaman iyi ve dogru degilmidir gözümüzde ? Ona saygi duyuyorsaniz ve seviyorsaniz, onun dogru dedigi sizede dogru gelmezmi ?
Burda okuyorum, aldatanlar, hakaret edenler, calismayanlar vs Benim esim melek gibi görünüyor gözüme ama burdakilerle kiyaslamadigimda cok kötü yanlarini görüyorum. Terazi burcu mesela, cok detayci, inanilmaz hassas, her söylenen kelimeyi tartar mesela be inanilmaz bencil.. Tabi bunlari görmem 10 senemi aldi :)
Sizde durum nasil ?

sadece benim gözüme iyi görünmüyo
akrabalarım, çevrem hep eşimden övgüyle bahsederr, davranışlarıyla herkesin beğenisini kazanmış
ilk defa gören insanlar bile şaşırıyo nerden buldun sen bunu diye
bi gün annemlerde misafir vardı eşim erkeklerin çayını doldurmuş, bizimkilerde bitmişti tam gitcektim mutfağa eşim geldi çaydanlıkla bizimkileride doldurdu. sonrada misfir kadın çok şaşırdı sen bunu nasıl yaptın dedi ben bişey yapmadım bana böyle geldi dedim benim adam hiç bişey yapmaz bişye elini sürmez diye dertlendi
bi gün kapının önünde ayakkabıları düzenliyo, üst komşu gördü, ben 48 yaşına geldim benim adam bi kere bile ayakkabı düzeltmedi aferin sana annen çok iyi yetişirmiş dedi. eşimde sonra bi havalandı şimdi beni övdümü diyo :KK48:
insanların onunla ilgili bu sözlerini duydukça çok gururlanıyorum onunlada kendimlede :KK74:
kabul olmuş duam o benim :nazar:
şimdi bu konuda kimse bana sen eşini niye bu kadar övüyon burası yerimi diyemiyeceği için rahat rahat yazdım :KK70:

sadece benim gözüme iyi görünmüyo
akrabalarım, çevrem hep eşimden övgüyle bahsederr, davranışlarıyla herkesin beğenisini kazanmış
ilk defa gören insanlar bile şaşırıyo nerden buldun sen bunu diye
bi gün annemlerde misafir vardı eşim erkeklerin çayını doldurmuş, bizimkilerde bitmişti tam gitcektim mutfağa eşim geldi çaydanlıkla bizimkileride doldurdu. sonrada misfir kadın çok şaşırdı sen bunu nasıl yaptın dedi ben bişey yapmadım bana böyle geldi dedim benim adam hiç bişey yapmaz bişye elini sürmez diye dertlendi
bi gün kapının önünde ayakkabıları düzenliyo, üst komşu gördü, ben 48 yaşına geldim benim adam bi kere bile ayakkabı düzeltmedi aferin sana annen çok iyi yetişirmiş dedi. eşimde sonra bi havalandı şimdi beni övdümü diyo :KK48:
insanların onunla ilgili bu sözlerini duydukça çok gururlanıyorum onunlada kendimlede :KK74:
kabul olmuş duam o benim :nazar:
şimdi bu konuda kimse bana sen eşini niye bu kadar övüyon burası yerimi diyemiyeceği için rahat rahat yazdım :KK70:

Tamamda dörtdörtlük insan yokki, hicmi kötü aliskanliklari yok ? Benim esimin elindende hersey gelir hatta cogu zaman yemekleri o yapar bizde, cünkü benden evvel eve gelir. Bu gibi bircok sey var..
Kac yillik evlisiniz ? Belki sadece iyi yanlari su an agir basiyor diye kötü yanlarini görmüyorsunuzdur.

Tamamda dörtdörtlük insan yokki, hicmi kötü aliskanliklari yok ? Benim esimin elindende hersey gelir hatta cogu zaman yemekleri o yapar bizde, cünkü benden evvel eve gelir. Bu gibi bircok sey var..
Kac yillik evlisiniz ? Belki sadece iyi yanlari su an agir basiyor diye kötü yanlarini görmüyorsunuzdur.
2 yıl 3 aylık evliyiz, içkisi sigarası kumarı yok evden işe, işten eve. gece yarılarına kahveye gidip karısını ihmal eden bi tip değil.
saygısızlığı yok kötü sözü yok ses tonu bile yükselmez
haftada 1-2 halı saha maçına gider ve kendi takımının maçını izlemek için kahveye gider maç bittimi hemen evdedir bazen devre arası bile gelir. maç konusunda çok tartışıyoruz hoşlanmıyorum maça neden bu kadar tahammülsüzüm onuda bilmiyorum. eskiden daha çok gidermiş halı sahaya evlendikten sonra benim için azalttı. yinede maça gitmesini sevmiyorum ama bu onu kötü yaparmı bilemedim

2 yıl 3 aylık evliyiz, içkisi sigarası kumarı yok evden işe, işten eve. gece yarılarına kahveye gidip karısını ihmal eden bi tip değil.
haftada 1-2 halı saha maçına gider ve kendi takımının maçını izlemek için kahveye gider maç bittimi hemen evdedir bazen devre arası bile gelir. maç konusunda çok tartışıyoruz hoşlanmıyorum maça neden bu kadar tahammülsüzüm onuda bilmiyorum. eskiden daha çok gidermiş halı sahaya evlendikten sonra benim için azalttı. yinede maça gitmesini sevmiyorum ama bu onu kötü yaparmı bilemedim
mutluluğun daim olsun canımm

şükür bizde aynıyız sadece maçı vardır seninki gibi... koyu fenerlidir ona karışmam ben gider izler gelir ..o yokken oğluşumla öpüşür koklaşırızz..
1993159000227b004b8868a091d22085e9d4f05702.gif

Iyidir eşim.
Mükemmel değil tabiki.
Benim beğenmediğim yönleri onu kötü yapmıyor
Lüks harcamalara bayılır
Ev kuşudur
Ama iyidir.
Içki kumar aldatma vs yokduzenli bir hayatı var
Sever sayar değer verır
Bunu da hissettirir
Daha ne olsun

Sizce esiniz iyi bir insanmi ve buna nasil karar veriyorsunuz ?
Sevdigimiz cogu zaman iyi ve dogru degilmidir gözümüzde ? Ona saygi duyuyorsaniz ve seviyorsaniz, onun dogru dedigi sizede dogru gelmezmi ?
Burda okuyorum, aldatanlar, hakaret edenler, calismayanlar vs Benim esim melek gibi görünüyor gözüme ama burdakilerle kiyaslamadigimda cok kötü yanlarini görüyorum. Terazi burcu mesela, cok detayci, inanilmaz hassas, her söylenen kelimeyi tartar mesela be inanilmaz bencil.. Tabi bunlari görmem 10 senemi aldi :)
Sizde durum nasil ?

Kendi içimizde bakınca kötü yanlarını görüyoruz elbet. Burada yazılan bazı konulardakiler de pes dedirtecek derece, onları okudukça şükredebiliyoruz bile iyi oluyor bir yandan :)

Çok guzel yorumlar gelmiş konuya bende oyle soylemek isterdim ama benim eşim dışarıdan bakınca iyidir gerçekten de öyle kötü bi insan değil ama beni çok yordu. yeni evliyiz ama her gün kavga çok inatçı bi insan bunaliyorum ailemde uzakta benim için iyi bi insan olamıyor işte artık napicagimi bilmiyorum

eşim çok iyidir şükürler olsun ki her istediğimi yapar alır çok çalışkandır birden fazla iş ypar bizi hiç zor durumda bırakmaz aç susuz bırakmaz evin içinde birşeyleri yapmasını rica ettiğim zaman beni kırmaz yapar . Moralim bozuk olduğu zamanlarda beni mutlu etmek için elinden geleni yapar :)

Benimki de çalışkandı zamanında. Ya değişti ya beni kandırdı. Şimdi öyle üşengeç öyle hımbılki bişi istediğimde acil mi diye sorar değilse sonra yaparım der. O yapana kadar benim işim düşer ben yaparım zaten.

En son otobüste bişi istedim. Muavine gidip kim dicek şimdi onu dedi yapmadı. İki adım yürümek zor geldi.

Evlenmemdeki en büyük etken çalışkan ve zararsız hırslı olmasıydı. Şimdi çok çekiyorum

iyidir iyi :)
kendi ütüsünü kendi yapar temizlikte yardım eder, içki kumar sigara vs.kötü alışkanlığı yok. . evden işe işten eve . . :cool: çocuğumzla ilgilenir. beni sürekli öper koklar. . hatta geçenlerde anneme teşekkür mesajı yazmış:) iyiki beni doğurmuşta onun eşi olmuşum diye. . Demekki ben daha çok iyiym :KK49:

valla mı ya :KK43: ne güzel bir eş gerçekten. bizde hiç öyle bir durum yok :KK43::KK42:
hımbıllıkta birinci bir eşim var. sigaradan kopamadı. şimdi de bir iki alkol içmeye başladı. ona da yakında bağımlı olur.
nasıl başa çıkacağımı hiç bilmiyorum:KK42::KK42::KK42:

X