Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben zaten erkek doktora gitmem. Zaten gitmek istesemde eşim götürmez. Öleleri var ki duyduğum ; Güzel bayan gldiğinde ben muayene edeceğim diye kura çekenler duydum.
İyi de randevu almadan mı gidiliyor ki hastaneye ki kura çekilsin ben bakacağım diye? Eğer randevusuz gittiyseniz ve şanslı bir şekilde boş doktor varsa isimlerini sayıp hangi doktorumuzu tercih edersiniz diye soruyorlar. Ki genelde fazla doktor boş bulunmaz, o yüzden doktor bilmemkim şimdi müsait, tercih eder misiniz derler. Seçimi doktora bırakamazlar ki? Ben başka türlü bir ortamla hiç karşılaşmadım açıkçası. Öyle bekleme salonunda oturup hangi doktor boşalırsa o sizi muayene edecek diye mi bekliyorsunuz? Nasıl seçebiliyorlarmış ben gerçekten hiç anlamadım. İnsan hangi doktoru göreceğini bilmeden hastaneye veya muayenehaneye mi gider ayrıca acil bir durum olmadıkça?
eşiniz jinekologunuza karişirmi..tabi bu kıskançlığından bence ama..bayan doktora gideceksin diye tutturan eşleriniz varmi?![]()