• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz kaç tane atasözü biliyor?

matilda1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
3.078
2.787
63
Kızlar merhaba tuhaf bir konu olacak ama eşiniz kaç tane atasözü biliyor acaba ? Buna deyimler de dahil edilebilir.
Eşim bana konuşurken çok atasözü kullanıyorsun dedi sanki filmde gibisin dedi nasıl yani dedim yani işte sürekli bir atasözü deyim ekliyorsun falan dedi .

Aklıma Müge aplasıyla her konuşmasına bi atasözü serpiştiren Zeynep Ergül geldi😂
beni gınayan benim köynemi giysin beni gınayan benim ataşımda yansın müge apla yaaa off bu aralar bu sözleri arkadaşlar arasında çok kullanıp geyik yapıyoruz bugünde karşıma çıktı 🤣🤣🤣🤣🤣

beni gınayan benim köynemi giysin beni gınayan benim ataşımda yansın müge apla yaaa off bu aralar bu sözleri arkadaşlar arasında çok kullanıp geyik yapıyoruz bugünde karşıma çıktı 🤣🤣🤣🤣🤣
Müge apla ben bi imtihandan geçiyim cenneti kazanmak kolay deyill😂😂 bir de şey var aa Antalya’ya gitmişim😂😂 biz de bunun gırgırını çok yapıyoruz

benim ağırlığım yer üstüne rızkım Allah üstüne ajshshsh bişey dicem keşke kocanız da eğlenmeye baksa ne var ya atalarımızın sözünü kullanıyorsak😂😂

Back
X