Eşiniz nasıl giyinmenizi ister?

COpcU

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.538
8
Benim eşim giyimime karışmaz ama bazı arkadaşlarımın eşleri giydiklerine, makyajlarına karışır. Benim eşim güzel giyimli, hafif makyajlı, kapalı da değil çok açıkda olmamamı ister. kısaca bakımlı olmamı ister belim - göbeğim gözükmesini birde iç çamaşırların kıyafette belli olmasını hiç sevmez. Ya sizin eşlerini nasıl?:1hug:
 
allahtan kıyafetime, saçıma makyajıma karışmaz. klasik giyimi sevmez. spor olsunda ne giyersem giyeyim. bu konuda çok rahatım.
 
karışmaz hatta mini etek bile giysem sesi çıkmaz ama zamanla istemesekte onların istediği gibi hareket ediyoruz. sonuçta eşimin beğenmesini istediğimden onun tarzına dönüyorum gibi geliyor.
 
çok dikkat çekici ve dar giyinmememi ister.ilk evlendiğimiz yıllarda problem yaşıyorduk ama biraz ben biraz o değişti orta yolu bulduk çok şükür
 
benim eşimde çok fazla karışmaz kıyafetlerime.ama genelde uyumlu giymeye çalışırım onun kıyafetleriyle.o spor giyiyorsa ben de ona uydururum kıyafetimi.tesettürlü olduğum için biraz daha fazla dikkat ediyorum sanırım kıyafetlerime.ama özellikle iç çamaşırlarımın giysilerimde iz yapmamasına,çok dar kıyafetler giymemeye,dikkat çekici renklerde giyinmemeye ve de ortama uygun giyinmeye dikkat ediyorum.bu yüzden de aşkımla kıyafet sorunumuz olmuyor.
 
saolsun eşim benim giyim kuşamıma karışmaz aksine ben aa yakışmaz bana falan dediklerimde bile şevklendirir beni bakımlı olmamı ister ama asla karışmaz
 
walla benim nişanlım karışıyo...yani dikkat çekici ve dar şeyler giymemi istemez....
 
Cok acik olmadigi sürece hic karismaz....
Makyaj sac felan onlarada hic bisey demez....o yönden cok sansliyim bende :KK70:
 
Benim eşimde giyimime karışmaz istediğim şeyi giyerim onun için makyaj çok önemli makyaj yapmadığım zaman çıldırıyor.şakkıdı
 
benim eşimde hiç karışmaz açık-kapalı onun için önemli değildir... kıskançlıklarıda yoktur zaten... kıyafetlerimde anormallik olduğunda dalga bile geçer...
biz kendimizle barışık bir aileyiz herhalde...
 
benim doğuma büyüme yurtdişinda oldu için orada daha rahat giyenebiliyordum ,eşim karişmazdı ama türkiye geldiğimizde baştan karişirdi şimdiyse ben oyle açik giyinsem rahat edemiyorum sürekli bakanlar olduğu için şimdi hiç bir şey diyemiyor ortayı bulduk ,ama eşimin bir lafı var sana bir çüval başina geçirsem de iyne bakarlar :)
 
benim eşim alternatif giyimi sever kendisi ve ben de öle giyiyorum.çılgın seyleri çok sever bende.
 
ilk zamanlar benimki sacıma makyajıma pek karışırdı
bende onu dinlerdim
baktım olmuyo artık kendimden uzaklaştım
sanki onun dişi hali oldum
birden bi u dönüşü
karıştırtmıyom
yok ben cok spor sevmiom işte
severim sık olmayı
en sonunda kabullendi
 
ben nişanlıyım,ama karışıyor,ben acıktım,onu çok sevdiğim için şimdi kapandım,yani kapanmamı istedi.güzel şık bir şekilde kapalıyım,yazın bunalıyorum ama katlanıyorum artık.
 
Karışmaz eşim ama ben bilirim hoşlanmadığı şeyleri.
Bende sevmem dışarıda fazla açok giyinmeyi. Ama evde ne istersem giyiyorum. Eşiminde çok hoşuna gidiyorŞeniz
 
kocamla benimde aşağı yukarı kafa yapılarımız uyduğu için kıyafet sorun olmuyor.ben kendi tarzımda istediğimi giyiyorum ve buda zaten onun rahatsız olmayacağı şekilde oluyor.yani özellikle bi çaba göstermiyorum.
 
çok dekoltesi olan ve çok dar kıyafetlere karışıyor....genelde pantolonun üzerine kalcayı kapatacak şekilde bişeyler giymemi veya uzun etek giymemi istiyor,uzun etekten nefret ederim......ama evde onun yanında hiç karışmaz...ne kadar dekolte olursa o kadar iyi onunla yalnızken......... :))
 
benim nişanlımda çok kısa etek ve özellikle de tayt giymemi istemiyor. kısa zaten giymemde taytı çok seviyorum. üzerine de çizme çok güsel oluyor.a.s.
 
X