Eşiniz size kardeş gibi olsa ne düşünür ne yapardınız?

breeze77

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
162
17
Evlenmeden önce hersey çok normal. evlendikten sonra bu mesafe neden sizce ?lütfen yardım edin

evliliğe alışma süreci sıkıntılı geçiyor olabilir

alay edilmesinden veya bu derece özel bişeyi paylaştığım için tepki almaktan korkuyorum o yüzden yanlış bişi yazmak istemiyorum. Karı Koca iliskimiz yok.yani hiç yok.
İyi de bu şekilde de yardımcı olamayız ki nedenleri ele alamadan.... o halde size tek söyleyebileceğimiz bekleyin düzelir, düzelmezse tekrar yazarsınız ...

alay edilmesinden veya bu derece özel bişeyi paylaştığım için tepki almaktan korkuyorum o yüzden yanlış bişi yazmak istemiyorum. Karı Koca iliskimiz yok.yani hiç yok.
Alay edilecek bir durum yok daha önce acildi boyle konular. Üslubumuz doğruysa doğru yorumlar aliriz merak etmeyiniz.

Evlenmeden önce her şey normaldi demissiniz öncesinde yasamis miydiniz cinsel ilişki?

Sebeplerini konustunuz mu peki aranizda? Baska problemler yasadiniz mi yada ailevi maddi?

Alay edilecek bir durum yok daha önce acildi boyle konular. Üslubumuz doğruysa doğru yorumlar aliriz merak etmeyiniz.

Evlenmeden önce her şey normaldi demissiniz öncesinde yasamis miydiniz cinsel ilişki?
Evet 5 yıl çıktık. 9 ay nişanlı kaldık. O zaman normaldi.

Esinin cinsel problemleri var belli. Bu konu ile ilgili ne adimlar attiniz neler yaptiniz biraz acabilirmisiniz. Burada bu konularla ilgili kimse dalga gecmiyor genelde

Ozaman eş olmaz kanki olur zaten canim bi terapiste gidin,sen karsina alip konussanda uste cikabilir.

bir uzmandan yardım almanız gerek nerdeyse bir yıl biri muska yapmış olamsın daha öncde biri böyle paylaşımda bulunmuştu bir hocaya gitmiş eşine soğutma büyüsü yapılmış demiş okunmuş su vermiş hem için hem duş alın bu suyla demiş ve o kişi eşinin kullanmadığı eşofmanında muska bulmuştu görümcesi yapmıştı muska bozuldu ve o ayda hamile kalmıştı hemen

heyecanlanacağı şeyler yapın dikkatini çekin ...belki iş yerinde bi sıkıntı olmuştur,yorgundur,derdi vardır

Sordum neden diye.önce hamile sin ondan dedi. Sonra ev işlerine yetmiyormuş diye sacmaladi. En son konusmamizda isteksiz olduğunu söyledi.
O zaman onu kirmadan tedavi olmak istediğinizi soyleyin. Tedavi ol demeyin olalim deyin. Cok hassas bir konu hassas sekilde konusmak gerek. Yapamayacaginizi düşünüyorsaniz evlilik terapistine gitmeye ikna edin orda nasilsa bu konu açılır ve sizde anlatirsiniz ve terapist konuşur uygun sekilde. Bu arada biraz telefonuna bilgisayarına bakin muhtemelen +18 videolar izliyor olabilir. Bu arada evlenmeden once bu sekilde bir sey yasamis miydiniz yada o sizden once başkası ile yasamis mi?

X