Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alay edilmesinden veya bu derece özel bişeyi paylaştığım için tepki almaktan korkuyorum o yüzden yanlış bişi yazmak istemiyorum. Karı Koca iliskimiz yok.yani hiç yok.biraz açarsan konuyu belki yardım edebiliriz
İyi de bu şekilde de yardımcı olamayız ki nedenleri ele alamadan.... o halde size tek söyleyebileceğimiz bekleyin düzelir, düzelmezse tekrar yazarsınız ...alay edilmesinden veya bu derece özel bişeyi paylaştığım için tepki almaktan korkuyorum o yüzden yanlış bişi yazmak istemiyorum. Karı Koca iliskimiz yok.yani hiç yok.
Alay edilecek bir durum yok daha önce acildi boyle konular. Üslubumuz doğruysa doğru yorumlar aliriz merak etmeyiniz.alay edilmesinden veya bu derece özel bişeyi paylaştığım için tepki almaktan korkuyorum o yüzden yanlış bişi yazmak istemiyorum. Karı Koca iliskimiz yok.yani hiç yok.
14 ay oldu.ilk üç aydan sonra tamamiyle bitti.yenimi evlisiniz
Evet 5 yıl çıktık. 9 ay nişanlı kaldık. O zaman normaldi.Alay edilecek bir durum yok daha önce acildi boyle konular. Üslubumuz doğruysa doğru yorumlar aliriz merak etmeyiniz.
Evlenmeden önce her şey normaldi demissiniz öncesinde yasamis miydiniz cinsel ilişki?
Evet 5 yıl çıktık. 9 ay nişanlı kaldık. O zaman normaldi.
Sordum neden diye.önce hamile sin ondan dedi. Sonra ev işlerine yetmiyormuş diye sacmaladi. En son konusmamizda isteksiz olduğunu söyledi.Sebeplerini konustunuz mu peki aranizda? Baska problemler yasadiniz mi yada ailevi maddi?
O zaman onu kirmadan tedavi olmak istediğinizi soyleyin. Tedavi ol demeyin olalim deyin. Cok hassas bir konu hassas sekilde konusmak gerek. Yapamayacaginizi düşünüyorsaniz evlilik terapistine gitmeye ikna edin orda nasilsa bu konu açılır ve sizde anlatirsiniz ve terapist konuşur uygun sekilde. Bu arada biraz telefonuna bilgisayarına bakin muhtemelen +18 videolar izliyor olabilir. Bu arada evlenmeden once bu sekilde bir sey yasamis miydiniz yada o sizden once başkası ile yasamis mi?Sordum neden diye.önce hamile sin ondan dedi. Sonra ev işlerine yetmiyormuş diye sacmaladi. En son konusmamizda isteksiz olduğunu söyledi.