Eşiniz sizi gün içinde arar mı?

Bizde de arayan eşim annesinden kalma alışkanlık, düzenli olarak annesini de arar yoksa fırça yer, bazen beni çok bunaltır ben o kadar arama taraftarı değilim açıkca daha çok evde sohbet etmeyi severim oldum olası telefonda konuşmak kasar ve bunaltır

Iki bucuk senelik evliyiz. Ilk sene surekli arardi. Ben arardim. Son 1.5 senedir ekmek lazim mi diye isten cikmadan 15 dk once ariyor iste 😂 Yeter yani sonucta gun sonu ayni eve girecegiz. 😂

Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
Ya ben ya iş nedir?
İkisi birbirine denk şeyler değil her şeyden önce.
Tavrınız elbette yanlış.
Sanırım çok gençsiniz ve aktif bir çalışma geçmişiniz yok.

Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?

O zaman işsiz kalsın ama sizi sürekli aramış olsun öyle mi ?

Ya biraz mantıklı olsanız çok değil birazcik sadece

Ya ben ya iş nedir?
İkisi birbirine denk şeyler değil her şeyden önce.
Tavrınız elbette yanlış.
Sanırım çok gençsiniz ve aktif bir çalışma geçmişiniz yok.
Katılıyorum ya ben ya iş demek çok saçma olmuş. Böyle bir şeyi sormamanız lazım ikisi aynı şeyler olabilir mi? Kaldı ki eşinizin işsiz biri olması sizi daha mı mutlu eder sizce evliliğinizde? Şef pozisyonunda oldu diyorsunuz ne kadar güzel işte buna mutlu olmanız gerekiyor çocuk değilsiniz, öyle değil mi?

Akşama kadar hiç konuşmayanlar varmış, bana göre ilginç...insan en azından merak eder bi sesini duymak ister

tamam ama hanımefendi akşam zaten aynı evde olacağın insanla gün içinde iş yoğunluğunda konuşacak ne bulunur? Hani uzak ilişki olsa vs sesini duymak tamam kabul edilebilir ama akşama sesini duymakla kalmayacak evde de görecek 😄 o yüzden gün içinde konuşmak çok gerekli gelmiyor bana da açıkçası.

Biz genelde yazisiriz, Sabah 10 gibi baslar napiyorsun nasil geciyor gunun diye.
Ayrica isyerinde ne onun ne de benim yanliz kalma luksum yok,
baskalarinin yanindayken esimle telefonda konusmayi sevmiyorum.

Sabah işe uğurlarım zaten yorucu bir işi var ben bazen ararım gün içinde genelde açmaz müsait olduğunda yazar . İşten Çıkınca arar eve bi şey lazım mı diye . İlgiyle alakalı değil bence zaten akşam hep yanyanayız telefonda ne konuşabiliriz her gün

Akşama kadar hiç konuşmayanlar varmış, bana göre ilginç...insan en azından merak eder bi sesini duymak ister
Bişey olsa zaten duyar. Ben duyarım. Kara haber tez duyulurmuş. Olacak olan onun aradığı saate mi denk gelecek, bikaç saniye sonrasindada olabilir

Merhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?
13 seneyi deviricez, manita aşk dönemi harici nerdeyse hiç aramadı😂
Oğlumuz oldu, yine aynı. Ancak bi işi düşer o zaman arar. Ya da baba oğul bırakırsam tuz nerdeee diye bile geyik yapmak için bin kere arar.
Ama seviyor yani beni bence, sevmese valla çekilecek kadın değilim 🤪🤪🤪
Bu sevmediğini göstermez korkmayın

Nesi ilginc geldi? Beni arar bazen acmam mesela cunku yarim saat once konusmusuzdur sonra donmeyi unuturum :) bu onu onemsemedigim anlamina gelmez esimi de cok seviyorum. Bu konularda esimle baya farkliyiz. sevgilimiyiz zirt pirt konusalim. Her karakter farkli gordugunuz gibi. Beni sik sik aramasi benim icin bir sevgi olcutu degil.

5 yıllık evliyiz sadece eve gelirken arar bir şey lazım mı diye. Sevgi göstergesi sadece aramak değildir diğer davranışlarında da gösterebilir

Back
X