Eşiniz sizi gün içinde arar mı?

Eşim nöbet usülü çaılışıyo 1gün bütüngün nöbet tutuyo ertesi sabah geliyo sonraki iki gün evde oyüzden mecbur arıyo beni gece de olsun konuşuyoruz :KK24:

Muhakkak 1/2 kez görüşürüz haricinde gün içersinde mesajlaşmalarımız olur Ama eşinin arayıp aramaması seni sevip sevmemesinin bir göstergesi değildir . Kaç yıllık evli olduğununda önemi yoktur..

Her saat başı mutlaka arar o aramazsa ben ararım. Ama bunun sevgiyi ölçmeyle alakası yok bence işi olabilir. Vakti olmaz bunlar düşünmek.

5 yıllık evliyiz artıp azalmadı standart 5-7arası değişiyor 2-3dk konuşup kapatırız😙☺️

Biz konuşuruz ara ara ne yapıyorsun nasılsın diye. Komik ilginç farklı resim yazı vs birsey varsa internetten yollariz. Bazen görüntülü konuşuruz. Ama ikimizde yoğun çalışıyoruz her dakika konusamayiz. Yine de sakalasir konuşuruz fırsat buldukça :) hiç kinusmadigimiz da olur ama. Bunun sevgiyle ilgiyle değilde olayların gidişatına ve iş yogunluguna göre değişir.

Gün içinde 1 kez arar. Birde eve gelirken ne alayım diye arar. Zaten akşam eve geldiğinde bol bol konuşuyoruz. Gün içinde gerek duymuyoruz o yüzden.

Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
Valla gözüm seyridi :KK57: Şaka mi bu anlayamadim hanimefendi hic haber izler misiniz ya da geldiğimiz noktayi ülkece takip ediyor musunuz eşinizin bir işi var ve yükselmiş bu çok güzel ya iş ya ben öyle mi çok değişik cidden:deli:
Arama konusuna gelince iş değiştirmeden önce günde bir kez konuşurduk simdi yönetici pozisyonuna geçince çok nadir arayabiliyor aklima da asla gelmez sevgisi mi azaladi demek kaldi ki sürekli şehir dışında bak mesela dün gitti daha konuşamadım desem çünkü dün uyuyakalmis ki tahmin ettim sabah 7 8 aralığında denetimi toplantisi basliyor az once oğlum görüntülü aramis yemek yiyordu şimdi ne diyim ben bu adama evimiz için ailemiz için çalışıyor Allah aşkına azicik mantik

Malesef eşimle uzakta olduğumuz için günlük 4 5 kere bazen daha fazla iletişim kurarız. Geneli telefonda konuşuruz bazen mesajlaşma olur.. ama akşam eve geleceği zaman günde 2 kere filan arardı bazen daha fazla oluyor.. O da uyandın mi ya da bir şey lazım mı veya yemeğe geliyorum gelmiyorum vs haber etmek için..
Uzakta olmak çok zor yeni evli olan için..😭😭

Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
Heh o zaman sizi tercih etsin. Ekmek yerine de faturaları kemirirsiniz artık. Yaş kaç pardon? Nedir bu prenses sendromu. Adam belli ki yoğun. Yeni şef olmuş. Yeni bir düzen kurmaya, kurduğu düzene insanları adapte etmeye çalışıyor, sözüm ona hayatı müşterek paylaştığı eşi de kapris yapıyor adamın yeterince sorunu yokmuş gibi. Çocukluk etmişsiniz. Anladığım kadarıyla eşiniz terfi almış. Tartışmak yerine terfi aldığı için ona destekçi olmanız lazımdı.

Sizi aramaması sizi düşünmediği anlamına gelmez ki. Farklı sebepleriniz varsa bu kanıya varmanız için bilemiyorum tabii.
Eşim de bana beni bütün gün hiç aramıyorsun herkesin eşi arıyor sabahları günaydın demiyorsun diyor dalga geçmek için. Ben uyuyor oluyorum o işe giderken çünkü.
Bu onu düşünmediğim anlamına gelmez.
Al benden de o kadar.
Adam arar bir de kızarım ‘niye aradın sohbet etmek için mi, varsa bir şey söyle yoksa kapat’ derim.
Zaten evde beraberiz yani niye telefonla konuşalım diye düşünüyorum:)

BİRaz once aradi, calisiyor hala. 5 dakika surmedi konusma,ne yaptin ne ettim nasilsin? Hepsi bu. Her gun arar mi hayir,sadece isi uzayinca haber verir. Gun icerisinde telefonla konusmak bana gereksiz geliyor bilemiyorum yani surekli arayan bir tip olsa acayip sıkılırdım

Back
X