Eşiniz sizi gün içinde arar mı?

Al benden de o kadar.
Adam arar bir de kızarım ‘niye aradın sohbet etmek için mi, varsa bir şey söyle yoksa kapat’ derim.
Zaten evde beraberiz yani niye telefonla konuşalım diye düşünüyorum:)

Yani zaten bütün gün kızımla uğraşıyorum, kafam olmuş kapalı çarşı, bir de telefonda 2 saat sohbet edemem :)

ben telefonu sohbet etmek ıcın degıl acıl durumlarda ıletısım kurmak ıcın kullandıgımdan hıc saymadım gunde kac kere arar dıye
bırsey lazımsa bırsey soyleyeceksem genelde whatsaaap web bılgısayarımda hep acıktır dırek yazarım .
eve geldıgınde konusuyoruz zaten zırt pırt nıye arasın ınsanlar bırbırını

Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?

adamın aklı varsa işi seçer :KK53:

cidden bu lafı ettiniz mi? çocuk gibi.

Yani zaten bütün gün kızımla uğraşıyorum, kafam olmuş kapalı çarşı, bir de telefonda 2 saat sohbet edemem :)
Dünya iş güç arasında bir de telefon, ne kadar gereksiz.
Zaten ya çocuğu uyuturken arar, ya ben dalmışımdır arada ya da gerçekten kaos vardır evde hep o zamana denk gelir.
Müsait olsak ve canımız sıkılsa ararız herhalde, ki 5 senede hiç canım sıkılmadı orası ayrı😂

Eşim çok yoğun çalışıyor
6.5 yıllık evliyiz gün içinde mutlaka 1 defa arar bazen watsaptan yazisiriz...komik karikatür ,ses kaydı,çocukların resmi falan...akşamda gelmeden evvel ne lazım diye arar...elbette farklı birşey olursa birbirimizi mutlaka ararız...

Bir şey varsa konuşuruz. Bazen 3 kere bazen hiç kere. Bazen yarim saat, bazen 10 saniye.
Bir düzeni yok.
Gün içinde sürekli konuşsak akşam ne anlatacağız birbirimize?
Sevgi göstergesi mi? Bence hayır
Çok arasa, başlarım böyle aşkın izdirabina der engellerdim büyük ihtimalle..

Naber?
Iyi senden naber?
Iyi işte nolsun. Napıyorsun?
Aynı, ... sen?
Aynı?

Yada

Sen kapaaaaaaa
Haaaayirrr sen kapaaa

Diyalogları ile ugrasamayacak kadar çok isim var. isim olmasa da sevmiyorum 🤷🏻‍♀️

Arar,basım ağrıyor x,çok yoruldum x,napan x,şunu yedim midem bulandı x ama artık kızım olduğundan beri kulagina doğru cırtlak.sesiyle bagirtiyorum kesti aramayı. O neydi ya vay basim vay açım,vay gozum kafam rahat ya,iyi ki kızım doğmuş.
😂😂
İy taktik, denemeliyim👍🏻

Dünya iş güç arasında bir de telefon, ne kadar gereksiz.
Zaten ya çocuğu uyuturken arar, ya ben dalmışımdır arada ya da gerçekten kaos vardır evde hep o zamana denk gelir.
Müsait olsak ve canımız sıkılsa ararız herhalde, ki 5 senede hiç canım sıkılmadı orası ayrı😂

Azıcık kızım uyusa da sessizlikte bir kahve içsem, kitabımı okusam, dizi izlesem diye bekliyorum 1 senedir dediğiniz gibi. Hiç canım sıkılmıyor :))
Hoş öncesinde de hiç konuşmazdık, ben telefonumu iş yerine gidince çekmeceme koyarım öğle yemeği dışında almam elime pek. O yüzden hiç konuşacak vaktimiz olmazdı, ihtiyaç da duymadık haber vermek istediğimiz zaman mesaj atarız birbirimize :)

Azıcık kızım uyusa da sessizlikte bir kahve içsem, kitabımı okusam, dizi izlesem diye bekliyorum 1 senedir dediğiniz gibi. Hiç canım sıkılmıyor :))
Hoş öncesinde de hiç konuşmazdık, ben telefonumu iş yerine gidince çekmeceme koyarım öğle yemeği dışında almam elime pek. O yüzden hiç konuşacak vaktimiz olmazdı, ihtiyaç da duymadık haber vermek istediğimiz zaman mesaj atarız birbirimize :)
Bence telefonda sohbet etmek, görüşemediğin bir insana hakkıyla ayırdığın zaman dilimi olmalı.
Havadan sudan 2 dk konuşsak ne olacak, gün içinde insanın dinlenme zamanında, konuşmanın bölünmeyeceği şekilde ayarlanır.
Yoksa valla sinir olurum, hiç de sevmem telefon görüşmesini.
Eşim trip atıyordu, 2 senedir o da bıraktı.
Mesaj candır, ha okunmamışsa mesajı mavi tikleri görmüyorsam sapık gibi dadanırım çünkü illa lazım bir şey istemişimdir almadan gelmesin diye o ayrı😂😂

Arar...ararım.. yazar ..yazarım..hicbisey yasmasam emaoji atarim..taciz ederim ;)..aradigimda yüzde 90 acar iki kez üst üste ararsam öbemli bisey vardir kesin acar..sayisi günun anlam ve önemine göre degisir...

Bence telefonda sohbet etmek, görüşemediğin bir insana hakkıyla ayırdığın zaman dilimi olmalı.
Havadan sudan 2 dk konuşsak ne olacak, gün içinde insanın dinlenme zamanında, konuşmanın bölünmeyeceği şekilde ayarlanır.
Yoksa valla sinir olurum, hiç de sevmem telefon görüşmesini.
Eşim trip atıyordu, 2 senedir o da bıraktı.
Mesaj candır, ha okunmamışsa mesajı mavi tikleri görmüyorsam sapık gibi dadanırım çünkü illa lazım bir şey istemişimdir almadan gelmesin diye o ayrı😂😂

Biz zaten eşimle çağrı merkezinde çalışırken tanıştığımız için telefonla konuşmaktan tiksinen insanlarız :))))
Uzun uzun telefonda konuştuğum tek bir arkadaşım var onunla da uzun zamandır görüşemiyoruz, sohbet ediyoruz dediğiniz gibi fırsat bulunca.
Aynen mesajı görmezse olay çıkar ama, ararım zaten o da der işin düşmezse aramazsın diye :)
Yahu daha bu sabah bu yüzden tartıştık, yeni uyanmışım kızıma kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum aramis bana bir yakınımızla ilgili komik birşey anlatıyor, eeee dedim komik mi yani bu şimdi? Çünkü gülecek halim yoktu o an. Tamam x kapat telefonu dedi, küstü :KK53:
Üzüldüm de ama ne yapayım sevmiyorum.

Hamile olduğumuz için sık sık arar hatta ulaşamazsa kıyamet kopar doğuma gittim ama ona söylemedik gibi bir tavır🤣 ama bu durum dışında pek aramaz 2 kez anca

Biz zaten eşimle çağrı merkezinde çalışırken tanıştığımız için telefonla konuşmaktan tiksinen insanlarız :))))
Uzun uzun telefonda konuştuğum tek bir arkadaşım var onunla da uzun zamandır görüşemiyoruz, sohbet ediyoruz dediğiniz gibi fırsat bulunca.
Aynen mesajı görmezse olay çıkar ama, ararım zaten o da der işin düşmezse aramazsın diye :)
Yahu daha bu sabah bu yüzden tartıştık, yeni uyanmışım kızıma kahvaltı yaptırmaya çalışıyorum aramis bana bir yakınımızla ilgili komik birşey anlatıyor, eeee dedim komik mi yani bu şimdi? Çünkü gülecek halim yoktu o an. Tamam x kapat telefonu dedi, küstü :KK53:
Üzüldüm de ama ne yapayım sevmiyorum.
Ben hiç üzülmedim, gayet sevimli ve haklı olduğunuz bir anı olmuş😂
Hayır yani bu erkekler evdeki kadını bir elinde kahve, diğerinde tlf, karşıda tv açık ‘işleri yapın, çocuklara bakın köleler’ şeklinde yaşayan firavun soyundan zannediyor herhalde.
Aynı kavgayı ben de ettim, küçük oğlumla dışarıdaydım, büyüğü babası alıyor kreşten.
Biz evde olmayınca cıyak cıyak ağlamış girmemiş eve(gerçekten yer gök inleten ve kesilmeyen bir ağlama), manyak gibi beni arıyor.
Yahu tamam geliyorum diyorum hala arıyor bir şey yap diye.
3 5 değil, defalarca.
Sanki benim yanımda çocuk yok, onlara alışverişte değilim, araba sürmüyorum ve ışınlanıp geleceğim!!!
Kapa la dedim, suratına kapattım en son, arkada cıyak cıyak ağlayan küçük oğlum, akşam iş trafiği bir de koca dadanması.
Gelince binbir trip, sanki spaya gittim taş masajım bölünmüş gibi bir havalar.

İşimiz gücümüz var bizim yahu, bir rahat bıraksınlar şu kadınları😂

Ben hiç üzülmedim, gayet sevimli ve haklı olduğunuz bir anı olmuş😂
Hayır yani bu erkekler evdeki kadını bir elinde kahve, diğerinde tlf, karşıda tv açık ‘işleri yapın, çocuklara bakın köleler’ şeklinde yaşayan firavun soyundan zannediyor herhalde.
Aynı kavgayı ben de ettim, küçük oğlumla dışarıdaydım, büyüğü babası alıyor kreşten.
Biz evde olmayınca cıyak cıyak ağlamış girmemiş eve(gerçekten yer gök inleten ve kesilmeyen bir ağlama), manyak gibi beni arıyor.
Yahu tamam geliyorum diyorum hala arıyor bir şey yap diye.
3 5 değil, defalarca.
Sanki benim yanımda çocuk yok, onlara alışverişte değilim, araba sürmüyorum ve ışınlanıp geleceğim!!!
Kapa la dedim, suratına kapattım en son, arkada cıyak cıyak ağlayan küçük oğlum, akşam iş trafiği bir de koca dadanması.
Gelince binbir trip, sanki spaya gittim taş masajım bölünmüş gibi bir havalar.

İşimiz gücümüz var bizim yahu, bir rahat bıraksınlar şu kadınları😂

Hahahahah çok güldüm :KK70:
Sizin eşiniz yine bir amaç için arıyor o da birşey :))
Zaten bizim bebeği onlara bıraktığımız an bittiğimiz an. Yandık artık arayıp dururlar :)
Sizin eşinizle de çok ortak noktası varmış eşimin gerçekten :KK70:

Hahahahah çok güldüm :KK70:
Sizin eşiniz yine bir amaç için arıyor o da birşey :))
Zaten bizim bebeği onlara bıraktığımız an bittiğimiz an. Yandık artık arayıp dururlar :)
Sizin eşinizle de çok ortak noktası varmış eşimin gerçekten :KK70:
Mesele kadının işini zorlaştırmak olunca, neredeyse tüm karşı cins el birliğiyle dayanışma içerisine giriyor, tek tipleşiyor herhalde😂

Şimdi konuyu okuyunca baktım, bugün 4 defa Eşim aramış, 3 defa ben aramışım. Ortalama 45-50 saniye. Konularımız genelde oğlumuz, o günkü işler, yoğunmusun, ne yedin, akşam ne yiyelim vs. Yani önemli olan araması değil bence. Akşam biraraya geldiğinizde sizinle ilgileniyorsa sorun etmeye değmez.

Acil durum harici arasmayiz,
Bir tek eve donerken, su lazim bu lazim muhabbetine veya gec kalicam diye arariz.

Bazen cocuklari alinca, onlar konusmak isterler, bir de o sebeple arayabilir.

8 yillil evliyim, ilk yillarda da sadece eve donerken arasirdik.

Zaten beni daha fazla arasa ben acmam ki telefonu, is mi yapicam sohbet mi edicem.

Back
X