eşinizden komik anılar

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
eşinizin(sevgilinizin) sizi gülmekten kırıp geçiren anlarını yazında gülelim azcık bu araada ben zor beğenirim güzel yazın heee şöyle gülmekten yerlere yatayım :roflol:
 
aayy var aslında bir tane gülmekten yerlere yattığım matriksin evde dönerek taklidini yaparken gaz kaçırdı yanlışlıkla hiç yanımda böyle şeyleri olmamıştı çok utandı çokk ama çokk komikti 2 saat yerlerde güldüm. :roflol:
 
benim eşim temizlik ve düzen hastası ve komiklikleride özellikle bu konularda oluyor.
1- hafta sonu yağmur yağıyor dışarı çıkamıyoruz napsak diye düşünüyoruz. birden dahiyane bir fikri varmış gibi gözleri parlayıp "buldum... git silgi bezi su falan hazırla şöyle güzel bi toz alalım". ve bu işi o kadar mutlu yapıyorki o yaparken ya sinir oluyorum ya gülme krizine giriyorum.
2-ay sonunu nasıl getireceğiz diye yatakta hesap yapıyoruz. sonra saati soruyorum. telefona bakıp " bir milyarı 45milyon geçiyor"(saat biri 45 geçiyor)
3-düğün akşamı eve girdiğimizde zaten saat biri geçiyodu ve yorgunluktan ölmüştük "sen yanlız yaşıyordun sana kese atacak kimse yoktu" dedi beni banyoya atıp tam bir saat kese attı. yatağa girincede o yorgunlukla bir güzel uyuduk.
4- iki ismim iki soyismim var ve yazması çok uzun oluyor bir kez bi iş için ismimi yazıyodu " oof bıktım şu isminden yazana kadar bir tren geçiyor. şu adını bir düzene sok" dedi. yani dedim biliyorum düzen hastasısın ama bu kadarmı... içim çıktı gülmekten.

çok değişik bir insan bazen bu değişiklikleride çok komik boyutlara gidiyor. şimdilik aklıma gelenler bunlar...
 
X