bende dünkü olayi anlatayim,
esimle alisveris dönüsü arabaya benzin doldurmak icin saptik,
neyse esim parasini ödemek icin iceri girdi orda bi arkadasiyla karsilasti, 5 dk.. 10 dk derken bunlar baya bi muhabbete daldilar,
bende indim arabadan gectim soför koltuguna yaktim bi cigara
neyse arabayi calistiriyorum havali havali, maksadim bi ileri bi geri sürmek esimi beklerken ama araba pat kapaniyor, neyse yine calistiriyorum yine kapaniyor allah allah arabami bozuldu yoksa :44::44: ?
..derken esim arkadasiyla bana dogru geldiler tanistirmak icin, arabadan indim neyse tanistik.. esime araba bozuldu galiba anahtari ceviriyorum ama calismiyor diyorum :44:
esim: debriyaja bastin mi ??

ben: (yüzümü saklayarak basimi kasiyorum) seeyyy eemmm, basmadim.

esimle arkadasina bi güzel rezil oldum ya :96:
ama napim evlendigimden beri yani 1,5 seneyi gecti ben hic araba kullanmadim unutmusum calistirmadan önce debriyaja basmak gerektigini

esimle alisveris dönüsü arabaya benzin doldurmak icin saptik,
neyse esim parasini ödemek icin iceri girdi orda bi arkadasiyla karsilasti, 5 dk.. 10 dk derken bunlar baya bi muhabbete daldilar,
bende indim arabadan gectim soför koltuguna yaktim bi cigara
..derken esim arkadasiyla bana dogru geldiler tanistirmak icin, arabadan indim neyse tanistik.. esime araba bozuldu galiba anahtari ceviriyorum ama calismiyor diyorum :44:
esim: debriyaja bastin mi ??
ben: (yüzümü saklayarak basimi kasiyorum) seeyyy eemmm, basmadim.
esimle arkadasina bi güzel rezil oldum ya :96:
ama napim evlendigimden beri yani 1,5 seneyi gecti ben hic araba kullanmadim unutmusum calistirmadan önce debriyaja basmak gerektigini