madeofhonor kullanıcısından alıntı
hehe süper topikmiş:)birtanede benden:)
eşimle yeni evliyiz alışverişe markete gidiyoruz,et reyonunda kıyma bekliyouz,o sırada gözüme bi yazı ilişiyor''KOÇ YUMURTASI ... TL ''diye çok şaşırıyorum,eşime dönüyorum soruyorum ama adam duymuyor bende bağırıyorum ''AŞKIIIIIM KOÇ YUMURTASIII NEEE DEMEK DİYEE''adam kızarıyo bozarıyo,derken bi teyze yanıma geliyo koçun ..şakları kızım diyo...yerin dibindeyimmmmmmm...
ben de bunu anlamıyorum. insanlar eşiyle her şeyi konuşabilir sanarken; böyle basit bir soruya bile cevap alamayışın bana komik değil trajik geldi.
gerçekten garibime gitti. ben, tanımadığım bir adam dahi bna sorsa; koçun yumurtalıkları derim. anlamıyorsa da cinsel uzvu altındaki takımları diyebilirim yanibilmiyorum bu benim densizliğim mi, ama bunlar ayıp kelimeler değil ki :) orda bi hayvandan bahsediliyor ve satışta olan bi uzvundan. bunun neresi cinsellik?
tuhaf geldi bana eşinle iletişimin. :)
Söylediklerinizde haklısınız ama sanırım yanlış anlamışsınız. Arkadaşın eşinin kızarıp,bozarıp cevap verememesinin sebebi eşinden utanması değil,bayanın bağırmasından ve bunu herkesin duymasından kaynaklı bir mahcubiyet. Tabi yanılıyor da olabilirim ama bana öyle geldi..