geçmiş olsun canım benimde dolmuş anım çok
bi keresinde dolmuşa bindim en arkadayım dolmuşun solunca cam kenarında tutuncak bişey yok demir koltuk vs. neyse oturdum ayakta kimse yok ama bütün koltuklar dolu . o zamanda yazdı çok sıcaktı dolmuşa binmeden soğuk su almıştım ama içememiştim tam dolmuş gelmişti o sırada bindim gidiyoruz paramı filan verdim suyu bi güzel açtım çantam kucağımda bi elimde su şişesi bi elimde kapak şişeyi tam ağzıma götürdüm şöför hızla giderken sen frene aniden bas ben havaya zıpla ileriye ön cama doğru koş koşarken düşmemeye çalış çantanı kolla kapağı elinden bırakma ve o sırada ön cama yapışmaya ramak kala durabildim ve arkadan öne kadar bütün yolcuları buz gibi suyla sulaaa ve yerine otur hiç bişe olmamış gibi gülsemmi ağlasammı diye düşünürken herkes şöförü fırçalıo bi yandan çantamın ağzı açıkmış içindekiler saçılmış biri göz kalemi uzatır birisi dudak koruyucu şişeye baktım 1 yudum su kalmış ona mı yanayım rezil oldum onamı arkadan görüyorum yolcuların suratından damlası akıyo kimi elinde mendil milletin üstü başı su olmuş offf yol uzun pis rezil olmuştum amaa. şuan deli gibi gülüyorum gözümün önünde canlandı yaaa![]()
ayyy sen cok yaşa emi gül gül bi hal oldum ya gözümde canlandıda süper bı rezillik ya neyse mıllet serınlemıstır