Eşinizi-Sevgilinizi kendinize daha ilgili ve bağlı hale getirebilmek için..?

Bizimki çok ilgiliydi, evlendik sonra oyun manyağı olur gibi oldu mesela. Ben de dilimle bezdirdim hep benle ilgileniyor yine oynamıyo :KK70:

Her zaman umursamaz ol ben hep isine geliyosa ben boyleyim derim ustume dahada düşer. Biraz bencilce gelsede degil aslinda yaa :) Surekli arama o seni arasin birak o merak etsin.gerckten kaçan kovalaniyo. :KK76:

Bunun belli bir formülü yok karakter yapı meselesi

adam bağlıysa bağlıdır zaten sonradan boynuna ip vb şeyler geçirilip bağlayacak halimiz yok ya:KK45:

çok yüz verme, aşırı iltifattan kaçın, o değil de sen bulunmaz hint kumaşıymışsın gibi davran. '' ama dozunda'':KK45:

kaçan kovalanır kaç işte..

Sen daha az bağımlı olursan..otomatikman o daha çok bağımlı olmuş olur..

Basit bir matematik kuralıdır bu..kucuk büyük içler dışlar çarpımının integral sinüsü..

Bunun bir formülü olsa dünyada hiç aşk hastalığı kalmazdı
Her şey sevgiden ve olduğu gibi kabul etmekten geçiyor

bütün sosyal medya hesaplarını kapattırın, kapatmıyorsa şifresini edinin ve saat başı olarak takip edin.
diğer kadınlar en büyük düşmanınızdır, asla kocanızın yanına yaklaşmalarına izin vermeyin, mecburi durumlarda kocanızı sıklıkla bu kadınlar hakkında taciz edin.
adamı sürekli telefon, mesaj ve vatsaptan kontrol edin, sizi sürekli aramasını sağlayın, istediğiniz sıklıkla aramazsa siz arayıp araması gerektiğini artık sizi sevmediğini düşündüğünüzü söyleyin.
eğer sizi aldattıysa kocanızın/sevgilinizin suçu yoktur, hep o f...nin yüzündendir.
adamın kendine ait özel bir yaşamının olmasına izin vermeyin, telefonu evde olduğu süre boyunca sizin elinizde olsun, bilgisayarına casus yazılım yerleştirin (bu aslında suç ama olsun o sizin kocişkonuz sizi zaten şikayet etmez), işte olmadığı her günü sizinle geçirmesi için psikolojik baskı yapın.
kumunu temiz tutun, mamasını saatinde verin, tasmasını sıkı tutun ki kaçıp kurtulmasın.

ya da sizi seven, değer veren, anlayışlı ve dürüst bir erkek bulun, karşınızdaki erkeğin bu özelliklere sahip olmadığını düşünüyorsanız ayrılacak kadar cesur olun, gerisi kendiliğinden gelir.

bence nekadar sevselerde bi saatten sonra monotona bağlıyorlar aşırı ilgi beklemeyin yani. nekadar az beklenti okadar huzur .... (diyorum ama bende çok şikayetciyimm) :KK66:

X