Eşinizin ailesi eşinizi kötüler mi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar baslıktada belirttim soru mu benim esimin ailesi eşimi sürekli bana benim aileme baskalarına kötülerler mesela eşimin bi ara uyku problemi vardı sabahları erken kalkması gerekiyordu kayınpederim benim babamı arayıp işe gitmiyo bu çocuk demişti bu Arada eşim gayet iyi kazanan beri herşeyi kendi yaptı buna benzer Şeyler sizinkiler de de var mı

Kızlar baslıktada belirttim soru mu benim esimin ailesi eşimi sürekli bana benim aileme baskalarına kötülerler mesela eşimin bi ara uyku problemi vardı sabahları erken kalkması gerekiyordu kayınpederim benim babamı arayıp işe gitmiyo bu çocuk demişti bu Arada eşim gayet iyi kazanan beri herşeyi kendi yaptı buna benzer Şeyler sizinkiler de de var mı
yok tam tersi benim bildiğim kimse yoğurdum ekşi demez:KK53:

kötülemez överler

nişanlılık döneminde yaptılar bunu, yok bize bişi sormaz yok başına buyruk yok para hesabı bilmez vs vs vs babamda eşimle arkadaş gibiydi hep susuyodu bi kere daha bi konuda kötülediler eşimi babamda onun yaşlarında bende öyleydim delikanlı çocuk zaman senin devrin değil gençler böyle yaşıyo artık dedi sustu o günden beri bişi demez gerçi onlar beni istemiyolardı yani eşimin evlenmesini bana onun için belki bozarız umuduyla yapıyolar gibime geliyodu

ailesine yardım etmiyor mu yada ailesi para ver vs mi diyor

Benim eşimin aileside yapar. Bizim doğalgazımızla ilgili bir sorun vardı. Doğalgaz geç bağladı. Bağlanana kadar konuştu durdu bi işi halledemiyo diye. Sonuçta bi sıra var erken yaptırmak istiyosak rüşfet vermemiz gereliyodu.
Bi gün eşimin amcalarının yanında da kp im yine aynı şey için bi haltı beceremiyo diye atıp tutuyo. Eşim de yoktu ortamda ve ben daha 1 aylık evliyim. Pekte tanımıyorum kimseyi. Baba sen niye dert ediyosun iyiysede bize kötüysede bize. Koskoca insanlarız başımızın çaresine bakmayı biliriz. Lütfen uzatma bu konuyu dedim. Herkes sustu bana bakıyo:KK53: meğer küçükler büyüklere laf söyleyemezmiş onlarda. İyikide demişim. O gün bu gündür benim yanımda atıp tutmaz.

Yok zaten ailesi ile küs diğer konularımda var maddi manevi hiç bi konuda anlaşamıyorlar biz onlara gittiğimiz zaman kp evden gider mesela babama arar kötüler diğer konularımda anlattım uzun uzun

neden böyle yapıyorlar ki acaba?
bizimkini hep överler yok şöyledir yok böyledir diye..
garip geldi bana.

Benimkilerde ayni..babama acip ozel olarak ogullarini kotulemislerdi..

bende senin gibi konu acip arkadaslarin fikirlerini sormak istemistim "bunun adina ne denir"diye..kismet sen acmissin iyi olmus..

benim fikri zannimca o yuvayi zedelemek baska adi yok..yuvayi bozmaya calisaninda yuvasi olurmu acaba..

Benim eşimin aileside yapar. Bizim doğalgazımızla ilgili bir sorun vardı. Doğalgaz geç bağladı. Bağlanana kadar konuştu durdu bi işi halledemiyo diye. Sonuçta bi sıra var erken yaptırmak istiyosak rüşfet vermemiz gereliyodu.
Bi gün eşimin amcalarının yanında da kp im yine aynı şey için bi haltı beceremiyo diye atıp tutuyo. Eşim de yoktu ortamda ve ben daha 1 aylık evliyim. Pekte tanımıyorum kimseyi. Baba sen niye dert ediyosun iyiysede bize kötüysede bize. Koskoca insanlarız başımızın çaresine bakmayı biliriz. Lütfen uzatma bu konuyu dedim. Herkes sustu bana bakıyo:KK53: meğer küçükler büyüklere laf söyleyemezmiş onlarda. İyikide demişim. O gün bu gündür benim yanımda atıp tutmaz.
Buyuk büyüklüğünü bilmiyorsa oyle bur söylenir ki. Ohh ağzınıza saglik :)

Sizi ve ailenizi yıldırma politikasına girmişler oğullarını kullanarak. Çok kötü bi durum. Siz de aileniz de bir daha böyle şeyler duyarsanız lafı ağızlarına tıkın. Çenelerini tutmaları gerektiğini er geç anlarlar.

Benim eşimin ailesi de öyle sürekli bana ve aileme kotulerler. Bende üzülüyorum ama bişey diyemiyorum tabi

nişanlıyken kötülüyorlardı anneme bana annaneme bile, evlenince kıymete bindi.
şimdi ben haksızım her konuda..:KK34:

Bizimkilerde yapar..esim bekarken iyi kazanmiyordu...ailesine maaasindan arta kalan paraypa mutfak masrafi elektrk su karsilarmis...
O zaman arabasi vardi satip babasinin banka borcunu kapatti..
Sonuc;esim memur oldu ve iyi maas almaya baslayinca dugunde ellerini ceplerine atmadiklari gibi kendilerinede biseyler yapmalarini istedi.altinlarimdan nisan bohcama esim ustlenmis tabi evlendik borcun icindeyiz...alinanin yarisi banka kredisi ev kira mutfak masrafi bitiyor...

Banka borcu olunca esimin askerligini bedelli yapmasi icin bende arabami sattim.simdi kafamiz rahat..
Ama hala esim icin bisey yapmadiki,bekarken ne yapardi bilmezdik....
Bigun tek tek soyledim.anne dedim bu zamanda kimse bu kadar borcun altinda evlenmiyor.esim evlendi siz rahata erdiniz..cocuk daha ne yapsin.dedim...bana bunu soyleten son cumlesi su olmustu..girmeseydi o kadar borca..
Hey allahim o zaman yardim edeysinizde girmeseydi..
Esim hic yaranamadi onlara...ama cok sukur esim herseyin farkinda...

Ay bana o kadar tanıdık geldi ki bu anlattığın. Evlenene kadar hiç bi doğru düzgün görüşme olmadı kp kv ile aramaz sormazlardı neyse evlendikten sonra aynen böyle her hareketini kötülemeler aşağılamalar tabi oğulları da onlara fırsat veriyodu arkasından bi sürü laf çekiştiriyodu resmen kp bana da akıl veriyordu şöyle yap böyle söyle.beni de ona kesiyomuş tabi ne adi karaktersiz insanlarmış babası ne ki danası ne olsun.kurtuldum hepsinden sonradan görme Görgüsüzlerden. Eğer eşin evine yuvasına sahip çıkıyosa boşver benim ki adam değildi herşeyi sözdeydi sözde dünyaları yakardı filan neyse çok var öyle dengesiz babalar kötülediği kendi çocuğu sonunu düşünmeden laf çıkmamalı ağızdan ama maalesef

kendi ailesi de durmayacaksa arkasinda insan kime guvenebilir ki bu hayatta. Allah esinize sabir versin. o boslugu siz cok severek doldurun

bir insan evladını nasıl kötüler ya:KK57:
benimde evladım var düşünüyorum kötülemem için ne yapması lazım diye ama daha bulamadım

X