- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
2.5 yaşındaki bir bebek ebeveynlerine düşkün olur haliyle, olmaması anormal. Sen bunu ayrılmamak için bahane olarak kullanıyorsun ama. İçten içe ayrılmak istemiyorsun çünkü, 8 sayfa boyunca istediğin tek şey bunun geçici bir süreç olacağını, kocanın bir gün 180 derece dönüp sana bambaşka davranacağını duymak.
Sizin yorumlarınızı takip ediyorum.Beğenirimde hatta...Sivrilmek için söylemiyorum ama bu beklentiler içerisinde olması normal olan değil mi zaten ? Evvelini bilmiyoruz, neler yaşanıyor evin içinde bilemiyoruz.Çift olarak ikisinin de duygusal olarak birbirlerinin sınırlarını epey zorladığı bir hayatları var belli ki, Kadın sanırım kendi hatalarının farkında bilinçaltı bilinçlatı bırakamıyorum ayrılamıyorum dediği ayrıntılarda bunların etkileri var gibi geldi bana...yani durumları düzelsin istiyor ayrılmayaı göze alamıyor çünkü bir taraftan kendi eksilerinin vicdan yükü vs. var bence, ben suysam o ateş olsun o ateşse ben su olayım çocuğumuza bu haksızlığı yapmayalım diyor..O istiyorki hem ben hem o anlasın yaptığımız saçmalıkları söylenilen içlerimize işleyen zehirli sözlerimizi..herşey bizlerin elindeyken kendi ellerimizle yıkılmasın bu yuva,evladımız parçalnmış ailde büyümenin sancılarını yaşamasın..istiyor.İstemeli de zaten.
Şahsınız adıan söylemiyorum siz daha empati yaparak düşünebilirsiniz diye sizi alıntıladım.Benzer hadiselerle dolu evliliklerde kadınlar yine belkide aynı psikolojileriyle çare ararken tek ama tek çözüm ''BOŞANMAYACAKSAN boşuna yazmayayım tatlımm'' a getiriliyor ?
Boşanmak çok büyük bir travma.. Her ruh ve her beden kolayca altından kalkamayabilir.Boşanınca çok mu mutlu olur şu psikolojideki birkadın..belki birikmişlik belki anlaşılamamak , çocuğa haksızlık ettim düşünceleri ,hata yaptım psikolosijini belki hiçbizman atamayacak üstünden ..Yani neden illaki tek çözüm boşanmak !
Siz meslek olarak en yakın kişisiniz bu hadiselere, bu dönemleri durumları yaşayan çiftler hemen boşanıyor mu gerçekten ?Tüm samimiyetimle merak etmiyor değilim bu konuyu.
Sizi tenzih ediyorum çünkü anlatılan durumlardan vs mesleğiniz gereği bizden daha farklı doneler topluyor olabilirsiniz muhtemelen de öyledir, ama inanın bazı kadınlar sadece 2 cümleyle forum döndürüyorlar 'Boşan' 'Boşanmyacaksan otur aşağı...'' gibi gibi..