Esinizin sabaha karsi eve geldigi oluyormu?

miniksercem000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
948
425
34
Suanda burda saat gecenin 3 ü orda türkiyede 4. Esim az önce eve geldi mutfakta biraz oyalanip ses etmeden geri cikti gitti. Dergaha davetliydi sonrada arkadaslariyla gezmeye gitti.

Evli bi erkek sonucta tamam herzaman bu hareketi yapmiyor ama daha once defalarca yaptigi oldu. Bende ona mesaj cektim eve gelme sabah oldu dedim. Sinirlerim cok bozuk. Esime guveniyorum telefonuna falan bakmama karsi cikmaz o konularda rahat. Ama sonucta biz bi aileyiz ben bu saatlere kadar cikiyormuyum. Cokmu yuz verdim son zamanlar

Bu saate gece disari cikan ne yapar anlamiyorum.
benim esim cikamaz k.bakmasin ztn ben git desemde gitmez de.
Tavrini koy bidaha tekrarlanmasin alisirsa kotu.

Valla benim ki su saatte evde olmasin kapiyi acmam :KK20: oda bunu biliyo..arkadalaryla da bulussa ennnnn fazla 1.30 a kadar eve geldi geldi..gelmedi biliyo ne olcani..
Siz de uyarin tatli br dille, istedigi kadar iyi olsun sadik olsun, bu saatte gidebilecegi yerler belli

Kizmam yaa neden kizayim.. 40 yılda bir arkadaşları ile bir araya geldi ise; hakkıdır.. arayıp sormam bile.. Arkadaşlarının yanında mahçup edeyim?? geceleri içip içip orda burda hovardalik etmiyor ya..
Koca dediysek esegimiz de etmedik ya, bağlayıp kazığa dibimizde dursun heran..
Biraz tolerans onun da hakkı..

Evliligimde en hassas oldugum konu eve gec gelme olayi esim dun baliga gitti haberde verdi saat 10 da geldi kendimi tutup olay cikarmayim diye yorgunum deyip yattim cok geriliyorum bu konuda cok hassasim bence ev dingonun ahiri deildir tabi ciftler ayrida gezer disari cikar bazen gecte gelir ama ayda bir gun gec gelmesi yeterli misal...oyle her hafta olunca ben dert sahibi oluyorum aksam hava kararinca evde deilse sinirim bozuluyo ama o benim cocugum deil esirde deil diyorum huzursuzluk cikmasin diye tutuyor kendimi oda saat en gec 11 de gelir oda haftada 1 gun bazen 15 gunde 1 o bile yipratiyo benide napcan iste ne demisler SOYLESEN GECIM OLMUYO SOYLEMESEN ICIN ALMIYOR

erkek erekege discoya gitmedilerse sorun deil herhalde
nerye gittiigine ve gitme SIKLIGINA BAGLI BENCE sorun olupp olmadigi
ha benimki çikarmi dersen çikmaz

Kafani karistirma cogu erkek cikar disari gizliden hareketlerini takibe al.Disari ciktigi icinde kendini suclama.Bi cok erkegin agzinda sakizdir evde huzurum yok,kafa dagitmaya ihtiyacim var vs.vs.Ama kendi hareketlerine dikkat etmez bencilliklerinden ödün vermezler.Cunku bizim kafa dagitmaya ihtiyacimiz yok.

Gece çıkmazdı asla. Akşamları da gec kalmazdi. Gec saatte gezeceksem sende olursun senin olamayacağın ortamda isim ne derdi. Bir kaç iyi özelliğinden biriydi işte..

Evli adam bekarlık huyunu niye bırakmıyor ya diğer arkadaslarıda evli mi bekar mı..
Bende kesinlikle karsıyım git gez yoz ama gece oldumu bil evin karın senin var ..bu ne arkadas.
Daha evlenmedim ama evleneceğim adamda bu huylara mutlaka dikkat edecrm

X