• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin sevgisinden nasıl emin oluyorsunuz ?

hiç unutturmuyor ki.
ama karakter meselesi bu, benim babam da böyleydi, sevgisini çoook gösteren bir adamdı,
her akşam annemle sohbet ederek masayı kurar, kaldırır, sürekli annemin gözüne bakar ellerini öper, onun acısıyla ağlar, mutluluğuyla sevinir, saçlarını koklar, hala...
bize de aynı şekilde, işyerinde öğlen sevdiğimiz yemek yapıldıysa boğazından geçmez arayıp çağırır bize de yedirirdi o derece :KK70: ben de gittim aynısını aldım.
Ne mutlu size maşallah

evt hanımlar merak ediyorum eşinizin sizi sevdiğine nasıl emin oluyorsunuz ben mi çok şey istiyorum bilmiyorum. tum sıkıntı bende mi acaba?
Halinden tavrindan. Yillar gecmesine ragmen hala otururken uyurken surekli bana dokunmak istemesinden. Bir de surekli guzel sekilde hitap eder bana. Yani ilk zamanlar nasilsa yine oyle ilgisi alakasi. Hatta biraz daha fazla diyebilirim.

başka kimseler değil de ben eşim bana şakadan bir laf etse ya da insalık hali saçma bişey söylese vay nasl dersin sen kimsin yok bilmem ne çok peşine düşerim tartisiriz sonra. bu arada size de maşallah.
Maalesef o evlilikten huzur beklemeyin. Bu sekilde ne mutlu olabilir ne de mutlu edebilirsiniz. Belki de esinizi dinlesek bize bu tavirlariniz yuzunden yoruldugunu. Bu sebeple biraz mesafe koydugunu soyleyebilir. Bazi seyleri yutun. Sindirin. Ne demek nisanlilik doneminden seyleri unutamadim. Gecmise takilip kalirsaniz dedigim gibi mutlu olmayi beklemeyin. Mutlu edemediginiz esinizden de sizi mutlu etmesini beklemeyin. Iliskinizi yorarsiniz bu sekilde. Ben esime telefonda bir konuya sinirlenmissem. Cozememis olsak bile eve geldiginde tekrardan acmam konuyu. Hatta daha sevgi dolu yaklasirim ki o da gerginligini atsin. Evimizde huzurla oturalim. Asla surat yapmayiz birbirimize. Dedigim gibi cozulmemis bile olsa sorun kapatiriz. Darginlik küslük olmaz. Sizin tavrinizla evlilikte huzur bulmak zor.

Içgüdüsel bence . Sevildiğiniz zaman hissediyorsunuz sevilmediğiniz zamsn da hissediyorsunuz .

Ne bekliyorsunuz mesela?

şimdi çoğunu biz de yapıyoruz aynı kanapede uzanır film izleriz bebeğim var o da elinden geleni yapar. şimdi izindeyim ona rağmen haftasonu temizliği bile bana bırakmaz ben toz alırım öbur türlü o evi temizler yerleri siler. evde ne eksik varsa alır ben bilmem o bilir ne lazım. ya da yemek yapar çoğunlukla çay da yapar. peki bu yeter mi?
Bence yeter .

Tam da bugün Eşim acaba beni sevmiyor mu? Diye düşünürken bu konuyla karşılaştım. 10 yıldır evliyim ve sık olmamakla beraber böyle düşündüğüm zamanlar olmuştur. Bazen de tam tersi yıllar oldu ama birbirmizi hala çok seviyoruz diye düşünürüm. Offf... Mesela dün gece iyi geceler dedi öptü, ellerini başının altına koyup uyudu. Sinir oldum Elimi tutmadı, sarılmadı diye. Gerçi iki gündür gerginiz ama olsun yine de elimi tutabilirdi. SaBah uyanınca böyle bir düşünceye kapıldım. Ben onu ilgiyle dinlerken o beni her zaman ilgiyle dinlemez. Hissederim ve kısa kesmeye çalışırım. ÜZülürüm. İlgilerinden şüphe etttiğimiz de sevgilerinden de ediyoruz

Tam da bugün Eşim acaba beni sevmiyor mu? Diye düşünürken bu konuyla karşılaştım. 10 yıldır evliyim ve sık olmamakla beraber böyle düşündüğüm zamanlar olmuştur. Bazen de tam tersi yıllar oldu ama birbirmizi hala çok seviyoruz diye düşünürüm. Offf... Mesela dün gece iyi geceler dedi öptü, ellerini başının altına koyup uyudu. Sinir oldum Elimi tutmadı, sarılmadı diye. Gerçi iki gündür gerginiz ama olsun yine de elimi tutabilirdi. SaBah uyanınca böyle bir düşünceye kapıldım. Ben onu ilgiyle dinlerken o beni her zaman ilgiyle dinlemez. Hissederim ve kısa kesmeye çalışırım. ÜZülürüm. İlgilerinden şüphe etttiğimiz de sevgilerinden de ediyoruz
ben de işte bu durumdayim cnm.

evt hanımlar merak ediyorum eşinizin sizi sevdiğine nasıl emin oluyorsunuz ben mi çok şey istiyorum bilmiyorum. tum sıkıntı bende mi acaba?
Eşimin herkesi belli bir seviyede sevdiğini anladım artık belki benim istediğim 100 katı ama yapabilecek birşey yok o böyle saygılı iyi huylu biri iyiyiz ilerde çocuk olma ihtimali zor artık çünkü bu sevgi bana yetmiyor çocuğa yeteceğini hiç sanmıyorum.

Eşimin herkesi belli bir seviyede sevdiğini anladım artık belki benim istediğim 100 katı ama yapabilecek birşey yok o böyle saygılı iyi huylu biri iyiyiz ilerde çocuk olma ihtimali zor artık çünkü bu sevgi bana yetmiyor çocuğa yeteceğini hiç sanmıyorum.
bundan dolayı mi istemiyorsunuz

Benim gibi yapın varsa kesinlikle sende :D benim eşim de beni çok sever biliyorum eminim ama bana hiç yetmez o sevgi hır gür çıkarırım beni sevmiyorsun işte uyurken sarardın yoksa ya da beni sevsen şöyle yapardın vs .. :D

Back
X