• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin yalan söylediğini Nasıl anlarsınız ben anlayamıyorum

Hatırlama problemim var. Eşimin 10 sene önceki söylediği bir şeyi bulur tekrar sorarım.
Başja cevap veriyorsa ama bak böyle böyle demiştin derim

Bir soru sorduğunda gereksiz ayrıntı vererek cevaplıyorsa %90 yalan söylüyordur

adaö belki de gerçekten düşünüyordur yahu. Bazen bende anlamam eşimin ne sorduğunu tekrar sordururum. Yada bi düşünürüm cevap verirken aklımda tuttuğum bişey değilse.

9yıllık evliyim ama eşimin yalan söylediğini anlayamıyorum
Bazen soru sorduğumda ne diyerek tekrar sormamı istiyor yada birşey sorduğumda bir düşünüp öyle cevap veriyor ama ben yalan söylediğini anlayamıyorum
Eşini tanıyan insanlara çok özeniyorum
Geçen akşam ben uyurken gece 12 de mesaj geldi sabah sordum 9797 diye numara işle ilgili dedi mesajı gösterdi
Ama sorduğumda bir düşünüp öyle cevap verdi ben anlayamıyorum
Ben eşimin yalan söylediğini tek bir şeyden anlıyorum o an ne olmuşsa yani biseyde bana yalan söylediğini hissettiğim de ona o soruyu soruyorum vermesi gereken cevabı direk söylemek yerine o konuyu çok saçma yerlere çekerek açıklama yapma çabasına giriyo o kadar şey anlatiyo ama nedense bir tek sorduğum sorunun cevabını alamıyorum bu durumu gözetledim belki yaniliyorumdur diye ama bazen ailesinden bişey saklamak istediğinde aynı şekilde bunu yapıyo yani boş ve gereksiz uzun uzun konuşur ordan anlarım

9yıllık evliyim ama eşimin yalan söylediğini anlayamıyorum
Bazen soru sorduğumda ne diyerek tekrar sormamı istiyor yada birşey sorduğumda bir düşünüp öyle cevap veriyor ama ben yalan söylediğini anlayamıyorum
Eşini tanıyan insanlara çok özeniyorum
Geçen akşam ben uyurken gece 12 de mesaj geldi sabah sordum 9797 diye numara işle ilgili dedi mesajı gösterdi
Ama sorduğumda bir düşünüp öyle cevap verdi ben anlayamıyorum

e anlamışsın işte

Benim kafam çok doluysa veya yorgunsam çok basit bir soruya bile düşünerek cevap veririm ..Bazen anladığım halde refleks olarak efendim? diye sormuş bulunuyorum..Asla yalan söylemem..

Eşimin yalan söylemesine gerek yok ki. Neredesin işyerinde kızlarla kahve içiyorum der, afiyet olsun derim. Akşam çıksam mı, şunla bunla maç izlemek için der. Kapıdan yolcu ederim. Adamı sıkboğaz mı ediyorsunuz anlamadım ki...

Benim kuzen de öyledir.
O genelde kafası yoğun insanlarda olan bişey. Çalışma hayatından da tecrübeliyim
Ama geçmişte bir vukuatı varsa onu bilemem

Belki de kolay koly yaln söylemiyr benm eşim söylemez söyledği zamanda sdece hislerime güvenrm ortak bi konuda konuşun dğrulrı söylerken izleyn srekli izleyin aslında bişey rahtsız eder sizi o zamn yalandr belki

Belki de kolay koly yaln söylemiyr benm eşim söylemez söyledği zamanda sdece hislerime güvenrm ortak bi konuda konuşun dğrulrı söylerken izleyn srekli izleyin aslında bişey rahtsız eder sizi o zamn yalandr belki
işte bu davranışları ediyor zaten

Öyle birşey olduğunda gözlerinin içine bak. Birşey söylerkem göz bebekler büyüyorsa ve gözzü sol tarafa kayıyorsa şüphelenmek gerekir biyerede okumuştum ve yalan söyleyen insamlar genelde böyle yapıyo.

Güzel bir bilgi oldu benim için de...

Şahsen bende eşimin o an yalan söylediğini anlayamam herhalde.
Fakat hiç kurcalamadım uzun uzadıya herhangi bir yalanı var mı yok mu diye.
Sanırım yalan söyleyeceğine dair bir fikri konduramıyorum kendisine.

Ama benim düşüncem de, yalan söylerse kendi kaybeder.
Çünkü yalan saklı kalmaz, illa ki açığa çıkar...

Güzel bir bilgi oldu benim için de...

Şahsen bende eşimin o an yalan söylediğini anlayamam herhalde.
Fakat hiç kurcalamadım uzun uzadıya herhangi bir yalanı var mı yok mu diye.
Sanırım yalan söyleyeceğine dair bir fikri konduramıyorum kendisine.

Ama benim düşüncem de, yalan söylerse kendi kaybeder.
Çünkü yalan saklı kalmaz, illa ki açığa çıkar...

Yer ve gök yemin etmiş hiç bir yalanı içimde tutmam diye çıksr tabi

Back
X