eşinizin yalanını nasıl yakalarsınız?

masalserap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
403
283
Eşinizin size yalan söylediğini düşünďüğünüzde ne yaparsınız? Size yalan söylediğini anlar mısınız?
Nasıl?

benım herifcan bıldıgın kıpkırmızı olur
bırıne yalan soylerken gordum de :KK70:
gozune bakamıyor
bıde cok terlıyor

Benim yanimdayken baskasina yalan soylerken gozetlerim onu.
Mesela annesi sorsa "neden gelmediniz dun bize?".
Oda " gelicektik anne, isten cagirdilar" gibi bi yalan soylese.

Gozetlerdim hal ve haraketlerini.

Birbirinden tutarsız yalan söyler,kendini hemen ele verir.Mesela daha yeni bir diyalog,

Ben:Arabanın vergisini yatırdın mı canım?
O:Bugün yatıracağım aşkım
B:Ama o parayı hastaneye harcamıştık nasıl yatıracaksın
O: Ya başka gün yatırırız,ne olacak sanki
B: E niye o zaman bugün yatıracağım diyorsun?
O: ıııııı *??

Ben senelerdir çözdüm artık,hep çapraz soru soruyorum :) Bazı ufak yalanları da yok değil,10 dk sonra ordayım derse yarım saat sonrasından bahsettiğini biliyorum. Ufak yalanlar da olsa keşke hiç söylemese...

Eşinizin size yalan söylediğini düşünďüğünüzde ne yaparsınız? Size yalan söylediğini anlar mısınız?
Nasıl?

Yeterince tanıyorsanız ve gözlem yapabiliyorsanız anlaşılıyor.
Eşim yalan söylediğinde boncuk boncuk bakar donuklaşır hafiften. Mesela onu tanımayan normal halini bilmeyen bunu anlayamaz. Ama ben anlayabiliyorum.

Birbirinden tutarsız yalan söyler,kendini hemen ele verir.Mesela daha yeni bir diyalog,

Ben:Arabanın vergisini yatırdın mı canım?
O:Bugün yatıracağım aşkım
B:Ama o parayı hastaneye harcamıştık nasıl yatıracaksın
O: Ya başka gün yatırırız,ne olacak sanki
B: E niye o zaman bugün yatıracağım diyorsun?
O: ıııııı *??

Ben senelerdir çözdüm artık,hep çapraz soru soruyorum :) Bazı ufak yalanları da yok değil,10 dk sonra ordayım derse yarım saat sonrasından bahsettiğini biliyorum. Ufak yalanlar da olsa keşke hiç söylemese...
brn de soruyorum hayatım bu konu böylemi diye .ımm imm kem küm yapıyo sonra, bak hayatım diyorum kadınlar cevabını bilmediği sorular sormaz biliyorum o yüzden bana yalan söyleme senden doğruyu duymak istiyorum diyorum .hemen çözülüyor garibim:KK53:

Nasıl?
O yalan söylediği konuya hiç kızmayacakmış, normal karşılayacağım bi şeymiş numarası yapıp onu rahatlatıp itiraf etmesini sağlıyorum. :) Örneğin ne var canım olabilir sonuçta spor senin ilgi alanın iddia oynaman normal bişey, oynayıp para da kaybedebilirsin şans bu filan diyorum

Ya bazı kadınlar hiç anlamıyorlar saflıktan mi yoksa eşlerini tanimadiklarindan mi
Durup dururken mi aklınıza geldi :KK14:
Enteresan :KK45:
Ya durup dururken değil tabiki ben yeni evliyim eşim bana yalan söylüyor mu acaba diye düşünürken aklıma geldi sordum belki birgün lazım olur.bana yalan söylerse hemen yakalmak istiyorum

Benimki 6.his, seytan dürtmesi tarzinda bisey oluyor..o sekilde çözüyorum..

zaten bi kere oldu öyle bi tepki verdimki üzerinize afiyet :))) (birazcik elime ne gectiyse kirdim sadece bisey yapmadimki :))) bu tepkiden sonrabidaha denemedi..

yalana tahammül edemiyorum..gercek ne kadar aciysada dogruyu tercih ederim..

o kadar amatör yalan söylüyorlar ki yakalanmamaları mümkün değil :KK53::KK53::KK53: konu ciddi değilse yakaladığımı belli etmiyorum ben yüzüm aşınmasın çekinsin diye genelde:KK53:

her insan yalan söylerken bir şekilde belli eder . Asıl önemlisi söylerken çaktırmayan adamdır. Burada 20 ye yakın yorum var . Herkes farklı farklı şey yazmış . Her insan küçük beyaz yalan söyler. Önemli olan bu yalanı sinsi sinsi yapması adamın . Eğer size yalan söylerken sizin ruhunuz bile duymuyorsa , hiç bir şekilde size belli etmiyorsa yalan olduğunu ve siz sonradan öğrenip ohaa yalan mıymış diyorsanız o adamdan uzak durun derim ben . Eşinizse de heran ensesinde olun . yalan söyleyince eli terleyen , yüzü kızaran vs adamdan değil , gözünüzün içine bakıp yalan söylerken tepkisi değişmeyen adamdan korkun ..

X