- 27 Haziran 2015
- 403
- 283
- Konu Sahibi masalserap
Eşinizin size yalan söylediğini düşünďüğünüzde ne yaparsınız? Size yalan söylediğini anlar mısınız?
Nasıl?
Nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizin size yalan söylediğini düşünďüğünüzde ne yaparsınız? Size yalan söylediğini anlar mısınız?
Nasıl?
brn de soruyorum hayatım bu konu böylemi diye .ımm imm kem küm yapıyo sonra, bak hayatım diyorum kadınlar cevabını bilmediği sorular sormaz biliyorum o yüzden bana yalan söyleme senden doğruyu duymak istiyorum diyorum .hemen çözülüyor garibimBirbirinden tutarsız yalan söyler,kendini hemen ele verir.Mesela daha yeni bir diyalog,
Ben:Arabanın vergisini yatırdın mı canım?
O:Bugün yatıracağım aşkım
B:Ama o parayı hastaneye harcamıştık nasıl yatıracaksın
O: Ya başka gün yatırırız,ne olacak sanki
B: E niye o zaman bugün yatıracağım diyorsun?
O: ıııııı *??
Ben senelerdir çözdüm artık,hep çapraz soru soruyorum :) Bazı ufak yalanları da yok değil,10 dk sonra ordayım derse yarım saat sonrasından bahsettiğini biliyorum. Ufak yalanlar da olsa keşke hiç söylemese...
Yalan söylemedi ama birgün yalan söylerse diye fikir alaym dedimSöylemez. .
Eşiniz ne yalanı söyledi size?
O yalan söylediği konuya hiç kızmayacakmış, normal karşılayacağım bi şeymiş numarası yapıp onu rahatlatıp itiraf etmesini sağlıyorum. :) Örneğin ne var canım olabilir sonuçta spor senin ilgi alanın iddia oynaman normal bişey, oynayıp para da kaybedebilirsin şans bu filan diyorumEşinizin size yalan söylediğini düşünďüğünüzde ne yaparsınız? Size yalan söylediğini anlar mısınız?
Nasıl?
Durup dururken mi aklınıza geldiYalan söylemedi ama birgün yalan söylerse diye fikir alaym dedim
Ya durup dururken değil tabiki ben yeni evliyim eşim bana yalan söylüyor mu acaba diye düşünürken aklıma geldi sordum belki birgün lazım olur.bana yalan söylerse hemen yakalmak istiyorumDurup dururken mi aklınıza geldi
Enteresan