Eşinizle gece kulübüne gidiyor musunuz?

sezenpanpisiniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
198
41
Selam, eşinizle veya sevgilinizle gece kulubune gidip eğleniyor musunuz, yoksa sıradan monoton hayat mı yaşıyorsunuz? Benim nişanlım gitmeyi pek sevmiyorda hepsi mi aynı merak ettim.

gece klübü bize geliyor:KK70::KK70::KK70:
türkiyede gece klübü mü var doğru dürüst kafe bile yok. biraz realistik olalım amerikan filminde değiliz:KK59:

Önceden çok giderdik. Şimdi çocukları bırakabilecek birini bulursak yine gidiyoruz. Kalabalık arkadaş grubuyla çok eğlenceli oluyor

bu arada bizde 20li yaşlarda ve nişanlı bi çiftiz çok genciz ama nişanlım dede gibi davranıyor. Eğlenmeyi sevmiyor bense fıkır fıkırım.

Selam, eşinizle veya sevgilinizle gece kulubune gidip eğleniyor musunuz, yoksa sıradan monoton hayat mı yaşıyorsunuz? Benim nişanlım gitmeyi pek sevmiyorda hepsi mi aynı merak ettim.
Gecenlerde benim.bolumden arkadaslarim gidelim diye tutturdu sevgilini de getir dediler.Yok ben icmiyorum dedim olsun icmeden de durabilirmisim oyle dediler:p Naptim tabiki bi yol bulup kactim gitmedim bile
bence bu tarz konularda insanlar israrci olmamali diptis diptis ses grultu kalabalik ne bilym hic hos degil ayrica hele ki icki icmeyen insana o koku felaket geliyor inanin...
evet sevgilimle sizin deyiminizle cok monotoonuz ama bizim eglence anlayisimiz o degil :)

X