- 23 Ekim 2014
- 198
- 41
- Konu Sahibi sezenpanpisiniz
Selam, eşinizle veya sevgilinizle gece kulubune gidip eğleniyor musunuz, yoksa sıradan monoton hayat mı yaşıyorsunuz? Benim nişanlım gitmeyi pek sevmiyorda hepsi mi aynı merak ettim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatım reina diye bişey var ve birçok ülkeden orada eğlenmeye gelen insanlar var:)gece klübü bize geliyor
türkiyede gece klübü mü var doğru dürüst kafe bile yok. biraz realistik olalım amerikan filminde değiliz
Gecenlerde benim.bolumden arkadaslarim gidelim diye tutturdu sevgilini de getir dediler.Yok ben icmiyorum dedim olsun icmeden de durabilirmisim oyle dediler Naptim tabiki bi yol bulup kactim gitmedim bileSelam, eşinizle veya sevgilinizle gece kulubune gidip eğleniyor musunuz, yoksa sıradan monoton hayat mı yaşıyorsunuz? Benim nişanlım gitmeyi pek sevmiyorda hepsi mi aynı merak ettim.
hayatım 80 milyon insana 10 gece klübü düşüyorsa orada gece klübü vardır diyemeyiz.Hayatım reina diye bişey var ve birçok ülkeden orada eğlenmeye gelen insanlar var:)