eşinizle kavga sonrası nasıl davranıyosunuz

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
hanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans

kolay kolay küsmem ama gerçekten kırılırsam da hiç bakmam yüzüne...
eşiniz resmen rutine bağlamış..gerçekten kırıyorsa sizi küsüyorsanız da biraz istikrarlı olun....böyle giderse artık kırılmanız gücenmeniz onun için bir şey ifade etmeyecektir.. nasıl olsa hallederim ben diye düşünür...

Adam böyle stres atıyor demekki canım

Kavga sonrasıda barısıyoruz biz yani tartısmayı sonuca baglamadan kalkmayız.kalkıncada mutlaka sarılırız biter gider :KK66:

Tartismalariniz ufak tefek sorunlarsa ve sizinle kus kalmamak icin size gelip sirnasiyorsa bunda tuhaf bir durum aramam..

Ha ama gercekten ciddi anlamda problem yasayip,bu problemi bi cozume kavusturmadan surekli boyle hareketleri varsa o zaman tuhaf bi durum ararim iste..

Tepkinizi net anlamda ortaya koymak sizin elinizde..

hanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans

ben de küs kalamam malesef ama bu benim salaklığımdan ve iradesizliğimden kaynaklanan bi durum, senin barışma gerekçen ilginçmiş, küsken nasıl eşin bu kadar istekli olduğunu belli ediyo ki

Yani tartışmaların sonunda kendini yatakta mı buluyosun? Canım bazı konular vardır ki taviz verilmez, öyle hop barıştık deyince çözülmez, her iki tarafın da tatmin olacağı bi anlaşmaya varılması gerekir. Ama genellikle ufak tefek konulardır evliliklerde tartışma sebepleri. Küs kalamayıp bu şekilde sonuçlandırıyorsanız ne mutlu size. Bir ömür küs küs nereye kadar asıl o zaman eşiniz kolay görür ve küslüğünüz umrunda olmaz. Aman küseceksin şimdi nasıl olsa ne yaparsam yapayım der rahatına bakar. O zaman da sen köpürürsün umursanmıyorum diye. Yıpratma kendini de onu da. Cinsellik kötü bişey değil, bak neler var burda kadın zorlamasa aylarca yüzüne bKmayacak kocası hem de yeni evli insanlar bunlar. Aferin eşine. Küsen erkek çok zor unutma.

Cevabına gelince aysenaz22 eğer kı çok kırılmış üzülmüşsem bırak bana dokunmayı yanaşmaya bile cesaret edemez. Iş cinselliğe dökülene kadar konuşarak tatmin olmayı seçerim yani diyeceğim o ki cık aysenaz22 bana gelmez öyle seyler.

aslında yanlıs yazdım galıba esim fazla istekli ve ne olursa olsun hergun istiyo kavgada olsa nerdeyse cenazede olsa diyim
sinir bozucu bisey hani isi cok yogn ama hergun 2 3 kere bıkkınlıgın danıskası oluyo kavga ettigimiz zamanda aynı buda sinirlerimi bozuyo

aslında yanlıs yazdım galıba esim fazla istekli ve ne olursa olsun hergun istiyo kavgada olsa nerdeyse cenazede olsa diyim
sinir bozucu bisey hani isi cok yogn ama hergun 2 3 kere bıkkınlıgın danıskası oluyo kavga ettigimiz zamanda aynı buda sinirlerimi bozuyo

hergün 2-3 kere derken :KK57:

iflahı kurur adamın

X