merhaba ben 4 yıllık evliyim ikinci çocugumada hamileyimm eşimle arkadaşımın eşi sayesinde tanıştık
şöyle yani yakın arkadaşımın eşiyle eşim arkadaşlarmış arkadaşım beni aradı birgün dediki aşkam yemeğe gidelim mi
benim sevdiğim bi ablık restoranta bende deim sen eşinle gidiyorsun ben çoğul kişi gibi ayıp olmasın dedim o da dedi
eşimin arkadaşı gelecek miş onla sohbet ederler bende çok sıkılırım gel dedi gittim neyse ama arkadaşım herşeyi
ayarlamış beni eşimle tanıştırmak istemişlerr neyse bende gelirim dedim gündüzden kuaföre falan gitmiştim ama hep tesadüftü yani
yemeğe gittik akşam eşimle benim birşeyden haberimiz yokk ki eşim bi evlilik yapmış ayrılalı 2 yıl olmuş bendende 15 yaş büyük
orada sohbet muhabbet falan derken akşam beni eve bırakırken numaramı istedi bende hoşlandığım için verdimm sanırsam verdim numaramı sonra 5 ay görüşmenin ardından evlendik
ama çokkk zor oldu birincisi eşim daha önce evlenmiş diye ikinciside benden büyük diye ailem istemedi zar zor ikna ettim onları
ben eşimi çok sevdiğimi anlayınca benim için doğru insan bu dedim çünkü insan çok sevince herşeyin üstesinden gelebiliyoo
tabi her evlilikte sorunlarımız olmadımı oldu ama bu sevgiyle yendik diye inanıyorum ben allah mutluluğumuzu bozmasın inşallah

internet ortamına gelince bekarken internetten biriyle tanışmıştımm konuşurken sohbet muhabbet falan beni kahve
içmeye davet etti gittim ikincide yemek yedik yine bişey yoktu ama üçüncüde beni arkadaşının evine davet etti
olabilir ama bana ne dese beğenirsin bi ikimiz başbaşa olucaz yakınlaşma falan da olur aramızda ne güzel değilmi dedi
o an telefonunu engelledim arkadaşlarımdan kaldırdım bi dahada asla görüşmedim tamam yakınlaşma olur iki kişi arasında ona bişey diyemem ama 3 görüşmede bunu teklif ettiğine göre demekki niyet belli
tamam internet ortamında da tanışıp evlenen mutlu olan insanlar vardır ama çok nadir diye düşünüyorum benn
sanal ortamlardaki insanlara pek güven olmuyo maalesef