Benim tayinim doğuya çıkınca çalışacağım yerin nasıl bi yer olduğunu öğrenmek için iş yerini aradım. Onla konuştum ve sanki kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi gülerek telefonla konuştuk çok eğlenceli bir konuşma olmuştu. Telefonu kapatınca yanımda annem ve ablam vardı ve onlara ben galiba aşık oldum. Sesi harika dedim.
Daha sonra göreve gittiğimde annemlerle gitmiştik. Orada herkesle tanıştık ama nişanlım en son gelmişti. Annem odadan çıktığında babama bu kız bu çocukla evlenecek demiş :)
Anneler işte her şeyi biliyor :)
Tanışmamızdan 4 gün sonra doğum gününü kutladık. Arabaya sıkışık oturunca rahatsız olmuştum da o da bana 'Kardeşim sayılırsın çekinme' demişti. Ben de tüm gece bana kardeşim dedi Kardeşim diyenden kork derler o yüzden seviniyim mi yoksa kardeşim dedi diye üzüliyim mi, diye sızlanmıştım...
Demek ki kardeşim diyenden korkacakmışız
Tanışmamızdan 8gün sonra izlediğimiz bir film sayesinde bu adam benim geleceğim dedim ve ertesi gün sevgili olduk... Şimdi üçüncü yılımızdayız ve her ondan bahsederken "Allah benim yaptığım iyiliklerin karşılığı olarak nişanlımı karşıma çıkardı" diye düşünüyorum. Bunu hissedebilmek çok güzel bir his..
Dilerim Allah hepimize kalbimizdekini verir..