eşinle 1 ay boyunca tam birleşme olmadı

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
36
yeni evliyim bi ay boyunca 2 kez denedik olmadı üçüncüsünde kızlık zarım yırtıldı ondan beri üstünden zaman geçti yapamıyorum nedendir bilemiyorum

yeni evliyim bi ay boyunca 2 kez denedik olmadı üçüncüsünde kızlık zarım yırtıldı ondan beri üstünden zaman geçti yapamıyorum nedendir bilemiyorum
Merhaba
Sizin sorununuz psikolojiktir.Konunun uzmanı bir psikiatriste görününüz.,Depresif durumlarda Libido azalır.İlaçla tedavisi olabilir.Ayrıca Bilişsel Davranış Terapisinden çok fayda görürsünüz .
Saygılar

Merhaba
Sizin sorununuz psikolojiktir.Konunun uzmanı bir psikiatriste görününüz.,Depresif durumlarda Libido azalır.İlaçla tedavisi olabilir.Ayrıca Bilişsel Davranış Terapisinden çok fayda görürsünüz .
Saygılar

İsteksizlik yok herşey normal sadece ilk gece kasmış olmamdan dolayı zorlandı çok acı çektim kızlık zarımda kalındı sanırım elime küçük parçalar geldi jinekolağa gittiğimde sordum olabilir dedi aşırı derecede ağrı oluyor ve çok kan geliyo üç gün damla da olsa kan geliyor.şuan acıdığı için korkuyorum sadece acı olmasa sorun yok

bir bayan olarak seni ve hislerini anlıyorum benim ilk ilişki de yırtılmıştıama galib tam değil çnkü onun üstüne sık olmasada her denemede kan geliyordu 1.5 ay böyle devam etti sonrasında düzeldi heşey biraz sabır rahat olmaya çalış ne kadar zor olsada birliktelik öncesini uzun tuttun düzelir sorun etme

bir bayan olarak seni ve hislerini anlıyorum benim ilk ilişki de yırtılmıştıama galib tam değil çnkü onun üstüne sık olmasada her denemede kan geliyordu 1.5 ay böyle devam etti sonrasında düzeldi heşey biraz sabır rahat olmaya çalış ne kadar zor olsada birliktelik öncesini uzun tuttun düzelir sorun etme

Aşırı bi ağrımıydı nasıl oldu sizinki benim çok ağrıdı doktora gittim zarım kalınmış o yüzden çok ağrı oldu ama yırtılmış iyi yerden ikincide eşim dik değilde aşağı doğru sokunca tahriş olmuş kan gelmesi ondanmış dik olması gerekiyormuş Allahım bu zamana kadar bi yerimi açmadım kimseye doktorum erkekti öyle ayrıntılı anlattı:) utanma kalkıyo mecbur kadın olunca tutturmuşlar psikolojik vajinismus öyle olsa muayene koltuğuna oturamazsın dedi ağrıdan korktum şimdi anestol sürcem doktor verdi öyle deniycem biraz bekle iyiileşsin dedi

bu işin zevki nerden nereye kayboldu anlamadım ya bide insanlar evlenmeden yapıyolar can atıyolar

hımm benim üstüne oturmamak gşbi hiç olmadı ama kendimi çok kasıyordum haliyle acıyacak korkusu doktorada gitmedim her birliktelikte 3.4 damla kan geliyordu 1.5 olunca artık dedim yine kan gelirse gideceğim diye ama bitti insan yeni evliyken paylaşamıyorda haliyle şimdi kim sorsa böyle konular dediğin gibi utanma falan kalmıyor rahat rahat konuşuyorsun şuan 3 yıllık evliyim :) sizinde en kısa zamanda geçer inş geçmiş olsun

hımm benim üstüne oturmamak gşbi hiç olmadı ama kendimi çok kasıyordum haliyle acıyacak korkusu doktorada gitmedim her birliktelikte 3.4 damla kan geliyordu 1.5 olunca artık dedim yine kan gelirse gideceğim diye ama bitti insan yeni evliyken paylaşamıyorda haliyle şimdi kim sorsa böyle konular dediğin gibi utanma falan kalmıyor rahat rahat konuşuyorsun şuan 3 yıllık evliyim :) sizinde en kısa zamanda geçer inş geçmiş olsun

jinekolok kendini kassanda vajinayı skamazsın girer dedi ben kasınca hiç girmiyor zannediyodum öyle bşy yokmuş kızlık zarı delindikten sonra ilki kadar ağrı oluyor mu pki

X