Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabayeni evliyim bi ay boyunca 2 kez denedik olmadı üçüncüsünde kızlık zarım yırtıldı ondan beri üstünden zaman geçti yapamıyorum nedendir bilemiyorum
Merhaba
Sizin sorununuz psikolojiktir.Konunun uzmanı bir psikiatriste görününüz.,Depresif durumlarda Libido azalır.İlaçla tedavisi olabilir.Ayrıca Bilişsel Davranış Terapisinden çok fayda görürsünüz .
Saygılar
bir bayan olarak seni ve hislerini anlıyorum benim ilk ilişki de yırtılmıştıama galib tam değil çnkü onun üstüne sık olmasada her denemede kan geliyordu 1.5 ay böyle devam etti sonrasında düzeldi heşey biraz sabır rahat olmaya çalış ne kadar zor olsada birliktelik öncesini uzun tuttun düzelir sorun etme
hımm benim üstüne oturmamak gşbi hiç olmadı ama kendimi çok kasıyordum haliyle acıyacak korkusu doktorada gitmedim her birliktelikte 3.4 damla kan geliyordu 1.5 olunca artık dedim yine kan gelirse gideceğim diye ama bitti insan yeni evliyken paylaşamıyorda haliyle şimdi kim sorsa böyle konular dediğin gibi utanma falan kalmıyor rahat rahat konuşuyorsun şuan 3 yıllık evliyim :) sizinde en kısa zamanda geçer inş geçmiş olsun