Eşiyle ayrı yatakta uyuyan var mı?

Lipbalmi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
405
82
arkadaşlar herkse günaydın,

ben son birkaç haftadır gerek sıcaklardan gerekse uyku problemlerimden dolayı yatakodasında değil de çekyatımız olduğu küçük odada uyumaya başladım. daha doğrusu eşimle birlikte uyuyoruz uykuya dalıyoruz ama ben antidepresan kullandığımdan sanırım ilacın yan etkisi gece 4-5 gibi zınk diye uyanıyorum bir daha dalmam çok zor oluyor. birkaç kere eşim de benden rahatsız olunca (kıpırdanmalarımdan) diğer odaya geçtim ve çok rahat uyuduğumu farkettim. sanırım buna da çok fena alıştım. artık uyku problemi de yaşamıyorum. komşu gürültüsü de fazla olmuyor o odada ve tek başıam rahat rahat döne döne yatıyorum:) ya da uykum kaçınca telefonumla filan oynuyorum sonra tekrar dalıyorum..yalnız bu olay eşimi üzmeye başladı. niye gidiyorsun yanımdan diyor hep. pek strese sokmak istemiyor beni, biliyor uyku sorunumun olduğunu ilaç kullandığımı ama ikimiz de aslında üzülüyoruz.. bi yandan çalıştığım için ikimizin de uykusu alması çok önemli oluyor. bizim gibi bu durumda olan var mı? tek başına daha rahat uyuyan veya oda değiştiren merak ettim, evliliği etkiler mi?

Bende sabah 6, 7 gibi klima olan odaya geçiyorum yatak odasından. Sıcak oluyor baya sabahları oda, o sıcakta ta uyaninca dalmak zor oluyor. Bir iki saat serin odada uyuyorum tek başıma.
Bizde sorun olmuyor eşim biliyor sıcağı sevmediğimi, nerde rahatsan orda yat diyor o da zaten

uyumaya başladım. daha doğrusu eşimle birlikte uyuyoruz uykuya
Bende sabah 6, 7 gibi klima olan odaya geçiyorum yatak odasından. Sıcak oluyor baya sabahları oda, o sıcakta ta uyaninca dalmak zor oluyor. Bir iki saat serin odada uyuyorum tek başıma.
Bizde sorun olmuyor eşim biliyor sıcağı sevmediğimi, nerde rahatsan orda yat diyor o da zaten

evet biz de öyle. sabaha kadar salon-yatakodası-küçükoda mekik dokuyoruz ama ikimiz ayrı ayrı..ortada buluştuumuz anca 2-3 saattir. inşallah havaler soğuduğunda devam etmez.

evet biz de öyle. sabaha kadar salon-yatakodası-küçükoda mekik dokuyoruz ama ikimiz ayrı ayrı..ortada buluştuumuz anca 2-3 saattir. inşallah havaler soğuduğunda devam etmez.
Geçici bir süre olduğu için sorun olmaz sanırım. Sonuçta küsüp ayrı yatmiyoruz ki. Gece güzel güzel uyuyup sıcaktan sıkılınca gidiyorum, ki her gece olan bişey değil bile. Bu yaz daha, 3, 4 kez olmuştur

nolursa olsun ayrı yatılmamalı...
araya sogukluk gırer
antepdeyım ınanılmaz sıcak
oturma odasında ıkı cekyatı bırlestırıp ortaya cektık yatakdan daha buyuk ve serın oluyor dıye
ayrı uyuyamam valla bıde ben o nefesı ılla duymalıyım
:KK57: gece bı ara susadım uyandım sankı nefes almıyor gıbı geldı :KK70: kafayı yıyodum adam meger horlamak ıcın cıgerlerıne sinüzlerıne yer yapıyormus bı rahatladım horlayınca :KK70: o sesı hıc bukadar sevmemıstım

Sıcak bacım sıcak, kendi bacağım bacağıma deyince bunalıyorum bu aralar. Afakanlar basıyor, yetmiyor yataklar bana sonra atıyorum kendimi yerlere serin serin ohh odanın bi ucundan bi ucuna git gel yapıyorum gece. Bir yerde uzun süre yatınca ısınıyor çünkü :KK70: :KK70:

Ayrı yatma sebebi sıcak olsun boşver. Benim herif yere atınca kendimi seriliyor yatağa nerdeyse teşekkür edecek bana.

arkadaşlar herkse günaydın,

ben son birkaç haftadır gerek sıcaklardan gerekse uyku problemlerimden dolayı yatakodasında değil de çekyatımız olduğu küçük odada uyumaya başladım. daha doğrusu eşimle birlikte uyuyoruz uykuya dalıyoruz ama ben antidepresan kullandığımdan sanırım ilacın yan etkisi gece 4-5 gibi zınk diye uyanıyorum bir daha dalmam çok zor oluyor. birkaç kere eşim de benden rahatsız olunca (kıpırdanmalarımdan) diğer odaya geçtim ve çok rahat uyuduğumu farkettim. sanırım buna da çok fena alıştım. artık uyku problemi de yaşamıyorum. komşu gürültüsü de fazla olmuyor o odada ve tek başıam rahat rahat döne döne yatıyorum:) ya da uykum kaçınca telefonumla filan oynuyorum sonra tekrar dalıyorum..yalnız bu olay eşimi üzmeye başladı. niye gidiyorsun yanımdan diyor hep. pek strese sokmak istemiyor beni, biliyor uyku sorunumun olduğunu ilaç kullandığımı ama ikimiz de aslında üzülüyoruz.. bi yandan çalıştığım için ikimizin de uykusu alması çok önemli oluyor. bizim gibi bu durumda olan var mı? tek başına daha rahat uyuyan veya oda değiştiren merak ettim, evliliği etkiler mi?

sormayın biz de durum daha da kötü kızımı babası yalnız yatırmıyor yaa o yatacak onun odasında yaa ben.cocugu bir tek gece bşle yalnız yatırmadık.adam resmen gelip çocuğu odadan birinin alacağını sanıyor.biz tam psikolojik vakayız.

Bence bu konu çok abartiliyor ya. Ne adamlar var basıyor dayağı küfürü ama kadın kodlanmış ayrı yatmak olmaz diye...yine gidiyor yatağa.
Herkes nasıl rahatsa öyle yatsın bence.
Uyku yani bu...zaten ayrı bir dünyaya gidiyorsun.
Uyku aşamasına gecilirken bir arada yatilsa sonra rahatsız olan gidebilir bence.
Çok abartılı cak bir konu değil bence.
Sevgi tamsa ilişki sorunsuzsa böyle seylerden etkilenmez.

Bence bu konu çok abartiliyor ya. Ne adamlar var basıyor dayağı küfürü ama kadın kodlanmış ayrı yatmak olmaz diye...yine gidiyor yatağa.
Herkes nasıl rahatsa öyle yatsın bence.
Uyku yani bu...zaten ayrı bir dünyaya gidiyorsun.
Uyku aşamasına gecilirken bir arada yatilsa sonra rahatsız olan gidebilir bence.
Çok abartılı cak bir konu değil bence.
Sevgi tamsa ilişki sorunsuzsa böyle seylerden etkilenmez.
bı sure sonra ayrı yatmanın rahatlıgına alısıyor ınsan ( ıkı taraflı )
buda ılerde sorun cıkarabılır o_O
hatta erkek bundan yuz bulup her tartısmada yatagı ayırmaya
bı sure sonrada hep ayrı yatmaya baslayabılır
erkek kısmısı bu kodlaması çözülemedi...

ben sıcaktan ayrı yatmaya başladığımdan beri ayrı yatmaya alıştırdım eşimi eskiden babamın evine gidip onu bırakamazdım yatamıyor diye şimdi ikimiz de arsızlaştık :oops:

Birlikte serin odada uyumaya başlayın o halde.
Birlikte ve guzel uyumak için çözümler arayın.

Alışkanlık ve soguma olur ve bir süre sonra anlamsız kavgalar tureyebilir.

Riskli buluyorum.

X