bende onu izleyecektim ama eşim sevmezmiş açmadı
En yakın arkadaşımın babasıDoğal olarak benimde babam sayılır, bizim evin içine bomba düşse bu kadar afallamazlardı annemle babam. Babam bile ağladı, gidip gelirlerdi bize, hemde yılda bir iki kez. Üniversiteden ev arkadaşım. Hatta kardeşim Zaten izin vermezlerse ömür, çantamı toplar çıkarım, bilet bakıyorum şimdide, uçaklar çok pahalı, ertesi gün diye 400 lira, otobüsle gidicem sanırım
En yakın arkadaşımın babasıDoğal olarak benimde babam sayılır, bizim evin içine bomba düşse bu kadar afallamazlardı annemle babam. Babam bile ağladı, gidip gelirlerdi bize, hemde yılda bir iki kez. Üniversiteden ev arkadaşım. Hatta kardeşim Zaten izin vermezlerse ömür, çantamı toplar çıkarım, bilet bakıyorum şimdide, uçaklar çok pahalı, ertesi gün diye 400 lira, otobüsle gidicem sanırım
Benimki de basket maçı
bende onu izleyecektim ama eşim sevmezmiş açmadı
Kumandalar da hep kocaların elinde
Otobüsle çok yorulursun gözdoş ya
Ömürüm şimdi 900 lira gidiş dönüşe veremem ya, param yokki, kartlarım çakılı gene
Lüzumsuz harcamalargeçen gün avonla bitirdin tabi limiti
Yok zaten 8 kredi kartından 3 taneye düşürdüm biliyorsun, her ay birini ödeyip tamamen iptal ediyorum, ee doğal olarak kalan 3 tanesi de çakılı ve daha ay sonuna 12 gün var
Selamlar Ablalarım
merhabalarrrrrr kzılarrrr
başınız saolsun gözdoşşş
Naber canım nerelerdesin[/QUOTE]
İyi diyelim iyi olalım ablacım
Şu aralar biraz kendime vakit ayırıyorum
Bayrama hazırlık bir nevi
Sen nasılsın Kardelen abla ?
Naber canım nerelerdesin[/QUOTE]
İyi diyelim iyi olalım ablacım
Şu aralar biraz kendime vakit ayırıyorum
Bayrama hazırlık bir nevi
Sen nasılsın Kardelen abla ?
Bilmem canım iyiyim heralde
Senin nickin çok zor sana bi isim takalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?