Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler wilyıms
nzar degcek sisicem sisicem sonra benimkinin alay konusu olcam
yarin villa dgitalim ozman üye olmayan cekilise katilamaz
ne finanbanki kiz ben daha cem yilmaza gidemedim
bosver kismet senin msjmis
Ezik kısmı kaldıralım, doğuştan görgülü yapalım o görgüsüzler kısmını daTopiğin adı çok uzun olacak:44:
Görgüsüzler,ünlüler,ezikler,çıtırlar ve deliler topiği:)))Bunlardan değilsen gelme
Olabilir, bu arada aramıza hoşgeldin, tanışmamıştık sanırım biz, akşamları erken uyurum ben o yüzden karşılaşamadık sanırımvala hayal ben o alıntıyı almadıydım baska alıntıyı aldıydım.senın alıntı gelmıs sayfaya.
sıtede var bır bozukluk ama hayırlısı
Kesinlikle kuzucuğumCanım rabbim dağına göre kar verirmiş
Ezik kısmı kaldıralım, doğuştan görgülü yapalım o görgüsüzler kısmını da
Olabilir, bu arada aramıza hoşgeldin, tanışmamıştık sanırım biz, akşamları erken uyurum ben o yüzden karşılaşamadık sanırım
Kesinlikle kuzucuğum
karsılasmıstık ama tanısmamıstık hayal..memnun oldum tanıstıgımıza
karsılasmıstık ama tanısmamıstık hayal..memnun oldum tanıstıgımıza
Tokyo bunu eşinle açıkça konuşup durumdan rahatsız olduğunu kesin bir dille söylemen lazım tatlım, sıkıldığını-kırıldığını-çok alındığını bilsin...Benim için yapabileceklerin bumu demeyi de ihmal etme
26 yasım 2 yıllık evlıyım.herhangı bır ısle mesgul degılım .ygsye gırcemBende
Neredensin kaç yaşındasın çalışıyormusun :44:
Ben izmittenim 29 yaşındayım bekarım bilgisayar mühendisiyim 1 ay önce istifa ettim şuan çalışmıyorum meslek değiştirmeyi düşünüyorum tekrardan sınava girip ama bu ara ona da çalışamıyorum aralık sonunda aşil tendonumu koparıp ameliyat oldum ayağım alçıda onun depresyonunu yaşıyorum ama koltuk değneklerimle bile zırt pırt gezmeye çalışıyorum
Hoşgeldin
Bence bu duygunu ve düşünceni eşinle paylaşZaman geçtikçe durum dahada zorlaşabilir
26 yasım 2 yıllık evlıyım.herhangı bır ısle mesgul degılım .ygsye gırcemkayserılıyım.kayserıde yasıyorum.cocuk yok.dusunmedık yanı.kısmetse bu sene olcak ınsallah.
gecmıs olsun bu arada sanada
soyledım ama napayım dıyor ben yoruluyorum ve oyle gezmelerı neyı sevmem dıyor.zaten bı pazar gunum var musade ette dınlenım dıyor.
benım evde butun gun 4 duvar arasnda otyurdugumu unutuyor.eskı heycanı goremıyorum artık
Senin sorunun ortak birşeyler yapmadığınız sanırımPeki haftasonları nasıl ozaman ilgileniyor mu
bır ısı yoksa hafta sonu yanı pazar gunu on gıbı ne kalkarız kahvaltı fılan yaprız.12ye 1 e kadar tv pc fılan.sonra yur 5 e kadar snra haberler cay ney derken saat onda yıne uyur.
benım zorumla bırsey yapcak olursak saat 1 gıbı fılan foruma gıderız.o da benım zorumla.cok gezmeyı sevmıyor.
bırde yanı bır erkek olarak erkenden yataga gırıyor.mesela soylemesı ayıp onceden haftada 1ken sımdı 10 veya 15 gunde bır beraber oluyoruz.
onceden benı gun ıcınde 2 3 defa arardı sımdı ben arasam ancak konusuyoz..
aslında aramız ıyı ama bunlar benım dıkkatımı cekıyor.
bır ısı yoksa hafta sonu yanı pazar gunu on gıbı ne kalkarız kahvaltı fılan yaprız.12ye 1 e kadar tv pc fılan.sonra yur 5 e kadar snra haberler cay ney derken saat onda yıne uyur.
benım zorumla bırsey yapcak olursak saat 1 gıbı fılan foruma gıderız.o da benım zorumla.cok gezmeyı sevmıyor.
bırde yanı bır erkek olarak erkenden yataga gırıyor.mesela soylemesı ayıp onceden haftada 1ken sımdı 10 veya 15 gunde bır beraber oluyoruz.
onceden benı gun ıcınde 2 3 defa arardı sımdı ben arasam ancak konusuyoz..
aslında aramız ıyı ama bunlar benım dıkkatımı cekıyor.
Hoşgeldingeldim kizlar sonunda aradigim kagidi buldum
biraz monotonlasmis gibi heyecan lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?