Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İclal Aydın'ın bir köşe yazısı, birkaç yıl önce okumuştum, hala saklarım dosyalarımın arasında...Nasıl ağlamıştım ilk okuduğumda...
İlişkim yeni bitmişti

Topiğin adı çok uzun olacak:44:
Görgüsüzler,ünlüler,ezikler,çıtırlar ve deliler topiği:)))Bunlardan değilsen gelme
Ezik kısmı kaldıralım, doğuştan görgülü yapalım o görgüsüzler kısmını da
vala hayal ben o alıntıyı almadıydım baska alıntıyı aldıydım.senın alıntı gelmıs sayfaya.
sıtede var bır bozukluk ama hayırlısı
Olabilir, bu arada aramıza hoşgeldin, tanışmamıştık sanırım biz, akşamları erken uyurum ben o yüzden karşılaşamadık sanırım
Canım rabbim dağına göre kar verirmiş
Kesinlikle kuzucuğum

kızlar benım aslında buraya gelmeyıp ygs ye calısmam gerekıyordu.ama canım ıstemedı.moralım bıraz bozuk..
eşimle ıkı yııllık evlıyım ama hıc heycanı fılan kalmadı.cok monoton sanki..hergün aynı.
kısırdögü gıbı yasıyoruz.
işi yoruyor esımın hesapla kıtapla ugrasıyor beynı yoruluyor.sonra eve gelıp tv karsısında uyuyor.
yataga bensız ve cok erken saatte gırıyor.
on dıyınce yatıyor.hıcbır sosyal aktıvıtemız yok.
ben ıstıyorumkı bıraz degısık seyler yasıyalım ama esım yorgunum bılmem ney dıyor kış dıyor..
eskısı gıbı degıl yanı hıc heycan kalmamıs..
cok sukur benı sever esım ama ne bılyıım canım sıkkın işte

Doğuştan görgülüler,Ünlüler,Çıtırlar,Asilzadeler ve Deliler

karsılasmıstık ama tanısmamıstık hayal..memnun oldum tanıstıgımıza

Tokyo bunu eşinle açıkça konuşup durumdan rahatsız olduğunu kesin bir dille söylemen lazım tatlım, sıkıldığını-kırıldığını-çok alındığını bilsin...Benim için yapabileceklerin bumu demeyi de ihmal etme

karsılasmıstık ama tanısmamıstık hayal..memnun oldum tanıstıgımıza

Bende
Neredensin kaç yaşındasın çalışıyormusun :44:
Ben izmittenim 29 yaşındayım bekarım bilgisayar mühendisiyim 1 ay önce istifa ettim şuan çalışmıyorum meslek değiştirmeyi düşünüyorum tekrardan sınava girip ama bu ara ona da çalışamıyorum aralık sonunda aşil tendonumu koparıp ameliyat oldum ayağım alçıda onun depresyonunu yaşıyorum ama koltuk değneklerimle bile zırt pırt gezmeye çalışıyorum

26 yasım 2 yıllık evlıyım.herhangı bır ısle mesgul degılım .ygsye gırcemkayserılıyım.kayserıde yasıyorum.cocuk yok.dusunmedık yanı.kısmetse bu sene olcak ınsallah.
gecmıs olsun bu arada sanada
Hoşgeldin
Bence bu duygunu ve düşünceni eşinle paylaşZaman geçtikçe durum dahada zorlaşabilir

soyledım ama napayım dıyor ben yoruluyorum ve oyle gezmelerı neyı sevmem dıyor.zaten bı pazar gunum var musade ette dınlenım dıyor.
benım evde butun gun 4 duvar arasnda otyurdugumu unutuyor.eskı heycanı goremıyorum artık

Senin sorunun ortak birşeyler yapmadığınız sanırımPeki haftasonları nasıl ozaman ilgileniyor mu

Senin sorunun ortak birşeyler yapmadığınız sanırımPeki haftasonları nasıl ozaman ilgileniyor mu

bır ısı yoksa hafta sonu yanı pazar gunu on gıbı ne kalkarız kahvaltı fılan yaprız.12ye 1 e kadar tv pc fılan.sonra yur 5 e kadar snra haberler cay ney derken saat onda yıne uyur.
benım zorumla bırsey yapcak olursak saat 1 gıbı fılan foruma gıderız.o da benım zorumla.cok gezmeyı sevmıyor.
bırde yanı bır erkek olarak erkenden yataga gırıyor.mesela soylemesı ayıp onceden haftada 1ken sımdı 10 veya 15 gunde bır beraber oluyoruz.
onceden benı gun ıcınde 2 3 defa arardı sımdı ben arasam ancak konusuyoz..
aslında aramız ıyı ama bunlar benım dıkkatımı cekıyor.

biraz monotonlasmis gibi heyecan lazim

Herkes farklı oluyor canım :44:Ama olayı büyütmeden konuşacaksın başka çözüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…