- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.452
- 1.423
- 61
MerhabaaaaGünaydınlar hanımlar
Berre bebekle meşgul,kardelen kayıp.
Huuuuuuu
Bende siyasette çirit atıyomGünaydınlar hanımlar
Berre bebekle meşgul,kardelen kayıp.
Huuuuuuu
Bende siyasette çirit atıyombir gün mapusta olursam hiç şaşmayın
Seni anlıyorum şimdi insan bakmıyayım diyor duramıyorDedim demi alışkanlık yapıyor orası,mapısa düşersen haber sal hemen sarma don neyim yollarız anında
Seni anlıyorum şimdi insan bakmıyayım diyor duramıyoro zaman rahatlıkla girebilirim
Ben eşkine alışık değilim ablaHelede ekşın varsa tadından yenmiyor
Ayris babasının bi kitaplarının olduğu koli vardı kitapları çıkarmış girmiş kendi oturmuş içineNasılsın meral ettik seni
YaramazAyris babasının bi kitaplarının olduğu koli vardı kitapları çıkarmış girmiş kendi oturmuş içinedeli oldum sesi de çıkmıyo dedim adam kaçırdı çocuğu
Yürüyünce yandıkYaramazAllah korusun
Öyle birazYürüyünce yandık
Ayris babasının bi kitaplarının olduğu koli vardı kitapları çıkarmış girmiş kendi oturmuş içinedeli oldum sesi de çıkmıyo dedim adam kaçırdı çocuğu
Farkındayım bütün dolap kapakları açılıyo hadi açıyosun kapat bari kızım diyorumÖyle birazyürse tehlikeler daha cok artıyor
Geçen gün ayakkabılığı açmış bırakmış öyle kedim girmiş için yatmışBak yaramaza neler yapıyor öyle
Geçen gün ayakkabılığı açmış bırakmış öyle kedim girmiş için yatmışben de görmedim nerden göreyim kapattım kapısını bi baktım bağırıyo nerden geliyo sesi diye kedi arıyorum
Yani öyle bırakıp dışarı çıksam allah korusunAnammm kedi ölecek havasızlıktan
Banada ćok söylemislerdi almadim alıssin kim ugrasirFarkındayım bütün dolap kapakları açılıyo hadi açıyosun kapat bari kızım diyorumçocuk kilidi varmış ama kim uğraşacak onunla
Açsın ne yapayım aslında açmakla kalmıyo içinde ne var ne yok boşaltıyoBanada ćok söylemislerdi almadim alıssin kim ugrasir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?