- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
Ayris uyandı yazamadımBabannesi yesin onu varya
Bak senn kerataya kaşla göz arasında neler yapmış öyle,bir anlık dangınlıkla neler yapıyor bu keratalar
Sorma ya yürüyünce daha zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayris uyandı yazamadımBabannesi yesin onu varya
Bak senn kerataya kaşla göz arasında neler yapmış öyle,bir anlık dangınlıkla neler yapıyor bu keratalar
Ayris uyandı yazamadım
Sorma ya yürüyünce daha zor![]()
TutamıyorumOlsun bende teldeydim annemle konuşuyordum.
Çok zor hiç tutamazsın buseferde keratayı![]()
124.414 mesajTutamıyorum
Annen nasıl alıştı mı yalnızlığa![]()
Tutamıyorum
Annen nasıl alıştı mı yalnızlığa![]()
Üşenme oku124.414 mesaj
Ne yazdin ablam bu kadar![]()
Ah o tansiyon başım dertte abla sabah akşam ilaç kullanıyorum o kadar yükseğe alışmışım ki düşünce halsiz oluyorumAlıştı artık yapacak birşey yok,zaten evde olduğu için yanlızlığıda seviyor.
Tek sıkıntısı arada tansiyonu yükseliyor..
Yaaaa çok yaramazSabah mama yapmaya mutfağa gittim yıktı ortalığı
Aslan parcan çok huysuz![]()
Ah o tansiyon başım dertte abla sabah akşam ilaç kullanıyorum o kadar yükseğe alışmışım ki düşünce halsiz oluyorum![]()
Benim genelde 14 ama akşam içtiğim ilaç sabahları 10 yapıyo çok halsiz oluyorumAlışınca demekki böyle oluyor,benşmde yükselice fena oluyorum 14 bile mahvediyor yani
Benim genelde 14 ama akşam içtiğim ilaç sabahları 10 yapıyo çok halsiz oluyorum![]()
Düşük tansiyon iyidir10 filan benim günlük tansiyonum bazen 9 filan oluyor..
Düşük tansiyon iyidir
Canım Türk kahvesi istedi![]()
Yapana kadar ben yemek saati geldi alma sen beni oğlunaFazla düşüncede serseme çeviriyor ama aslında her ikiside normale dönse iyi olacak hepimiz için..
Demee yaaaa benimde içesim geldi şimdi![]()
Teşekkür ederim canımKardelen canım minik ayrisin dogum günü kutlu olsun nice uzun sağlıklı yaşlara![]()
Yapana kadar ben yemek saati geldi alma sen beni oğluna![]()
Vallah millet 5 çocuğa nasıl bakıyo şimdi daha çok saygı duyuyorum onlaraAlmayım demi vazgeçtim almıyorum![]()