• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aynen öyle
10 gündür tek başıma bakıyorum ki ben asla beceremiycem zannederdim

Becerirsin merak etme,mutlaka zorlanacaksın buda çok normaldir..
Çok zorda kalmadıkça tek başınıza kalın derim..

Ayris iyi niye bu kadar yaramaz oldu anlamadım ben yaaa çok yoruyo evde bütün düşürüp kıracağı şeyleri kaldırdım:mad:

Kime çekti acep bu torun :KK53:

Yazın balkonda oturuyorum Ayrisle çocuk kapıyı çalıyo görüyorum annesi aynen şöyle ne var hadi git parka :KK53: ama bir değil iki değil her gün ne yapıyo kadın evde anlamadım çocuğu almıyo:KK70:

Kadının işi vardor belki evde :KK8:

Becerirsin merak etme,mutlaka zorlanacaksın buda çok normaldir..
Çok zorda kalmadıkça tek başınıza kalın derim..

Kime çekti acep bu torun :KK53:

Kadının işi vardor belki evde :KK8:
Kime çektiği belli abla :KK70: ya halıyı kaldırıyo altına girmeye çalışıyo benim halı da şu ince halılardan kıvrılıyo bi gün düşüyodum onun yüzünden:KK70:

Kadının ne işi var bilemiycem valla :KK70:

Kime çektiği belli abla :KK70: ya halıyı kaldırıyo altına girmeye çalışıyo benim halı da şu ince halılardan kıvrılıyo bi gün düşüyodum onun yüzünden:KK70:

Kadının ne işi var bilemiycem valla :KK70:

Aynı babası işte,:KK70::KK70: bak sen kerataya neler yapıyor öyle,kendince oyun oynuyor varya değişik geliyor demekki halıda.

Kadının ne işi var demiiii:KK6::KK6:

Aynı babası işte,:KK70::KK70: bak sen kerataya neler yapıyor öyle,kendince oyun oynuyor varya değişik geliyor demekki halıda.

Kadının ne işi var demiiii:KK6::KK6:
Geçen günde benim kedinin kulağına yapışmış çekiyo hayvancığın canı acıyacak tırmalayacak:KK57:

Neyse kadının günahını almayalım:KK70:

Back
X