• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Emel bunu duymasın kız bunalıma girer daha ne kadar bekliycem diye:roflol:Malum sende bi şey yok daha:roflol:

ömür işte bende tahammülsüzüm dağınıklığa ve de pisliğeee şişiyorum!
biraz rahat olmakta fayda varrrr!!:1rolleyes:

Temizlikte o kadar yıpratmam kendimi tuvalet konusunda hassasımdır orayı sık sık ciflerim..Ama dağınıklıkta duramıyorum ben..Bi arkadaşım vardı evi çok dağınık olurdu öyle bi dağınıklıkki ama oturcak yer bulamazdın öyle yaniakannehirona gittim toplardım sağı solu..akannehir

Mesela mutfağımı da bu yaz sırf bu yüzden tadilat yaptırtıcam..Mutfak çok büyük dolap az..Sığmıyorum biraz dağınık oluyo tabi her şey üst üste..

Kim pis dedi sana dünürüm

o kadar tembel anlattım kendimi ki böyle bi imaj oluşmuştur gözünüzde :roflol: :roflol:

1741289268_aba87b9c19.jpg

o kadar tembel anlattım kendimi ki böyle bi imaj oluşmuştur gözünüzde :roflol: :roflol:

1741289268_aba87b9c19.jpg

Yok canım herkesin kendine göre bi temizliği düzeni vardır..Bence bi insanın şartı şurtu derler ya o olsun yeter..Of of dünürüm ne insanlar tanıdım ben temizliğini anlata anlata bitirmez ama evine bi gidersin küvet su dolu niye dolu diye soruyosun sular kesilince burdan alıp bulaşık yıkıyorum diyo:bbo:Bu yani dünürümkaydirigubbakcemile3

Bi de bi şey daha anlatayım..

Annem bi gün bi komşunu çamaşır suyu bidonları vardır ya büyük olanlar onları yıkarken görüyo yıkayıp yıkayıp balkonuna koyuyo kadın..

Annem diyo ki napıyosun bunları merak ettim..

Kadının cevabı sıkı dur dünürüm:

Kocasının lahmacuncu dükkanı vardı ona ayran yapıp bu bidonlara koyuyomuşakannehirakannehirakannehir

Yok canım herkesin kendine göre bi temizliği düzeni vardır..Bence bi insanın şartı şurtu derler ya o olsun yeter..Of of dünürüm ne insanlar tanıdım ben temizliğini anlata anlata bitirmez ama evine bi gidersin küvet su dolu niye dolu diye soruyosun sular kesilince burdan alıp bulaşık yıkıyorum diyo:bbo:Bu yani dünürümkaydirigubbakcemile3

akannehir akannehir akannehir

Bi de bi şey daha anlatayım..

Annem bi gün bi komşunu çamaşır suyu bidonları vardır ya büyük olanlar onları yıkarken görüyo yıkayıp yıkayıp balkonuna koyuyo kadın..

Annem diyo ki napıyosun bunları merak ettim..

Kadının cevabı sıkı dur dünürüm:

Kocasının lahmacuncu dükkanı vardı ona ayran yapıp bu bidonlara koyuyomuşakannehirakannehirakannehir

yuhhhh artık akannehir akannehir

annem çok titizdir benim ne kendi oturur, ne bizi oturtur

ben düzenli, toplu dursun diye uğraşırım ama çok titizim desem yalan olur

Bende öyleyim dünürüm çok titizim diyemem zaten çok titizlikten bahseden insanlarada sinir olurum..

Benim teyzem öyledir..Her iki lafının biri mikroptur..Her şey mikroplu gibi geliyo ona..Bu da garip bi hastalık ya..

Back
X