• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

en güzelini yapıyorsun emelcim bakarsın böyle bir süpriz olurkaydirigubbakcemile3tamam canım yrın görüşürüz iyi geceler canım tatlı rüyalar öpüyorum kocaman tatlımopuyorumnanaktan

ACıLLLLL !!!! 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bir bebek için O Rh (-) NEGATıF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak. ırt Tel= 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen... Duvarınızda paylaşabilir misiniz? Ameliyatı cuma gunuydu kan bulunamadıgı için yapılamadı... KOPYALAYIN YAPIŞTIRIN BASKA YORUMLARA LÜTFEN COOK ACıL

arkadaşlar acısıyla tatlısıyla bölümünde bir arkadasımız böyle bır topık açmış belkı yardımcı olabılırız ona

bende ıyıyım canım benım.cıkmak uzereydım sizi görunce yazayım dedim sonra görüşürüz olurmu öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

yenekteyıze bakıyorum.turuncu ve yesıl renk nasıl uyumlu olmus masada tam benlık renkler benım mutfagımda turuncu ve yesıldır.iştahım acılır.

Kimse yok muuuuuuuuuuuuuuopuyorumnanaktan

Kaçak geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

Hastaydım kızlar yine..2 gün yatırdı benimafoldumben

Bu arada dünürüm ve emelişkom nasılda dedikodumu yapmışsınız:mymeka:

Back
X