• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

sevgili emeliniz geldiiiiiiii
tamam ömür çay ikramı benden tatlı kurabiye unundan poğaça benden
yazık ya çok dövmüşsünüz saklan arkama gülşahhhh

Hoşgeldin emelişkom..

Naber?

Çay servisi için seni bekliyorum yarınzemuszemus

dün adet oldum bu ay dolu dolu oluyorum bu beni çok ssevindirdi az az oluyordum ya 4 gün ama az az ama bugün dolu dolu oldum sancım olmadı çok hafif oldu
dün konser çok güzel oldu 22.30 da geldik yorgunduk bir sinan çetinin programını izledim
ağlayarak izledim inanın 14 yıldır evlat sahibi olamamanın acısıyla kıvranıyorlardı.problem adamdan kaynaklı olduğu için adam eşinin anne olmasını engellememek adına boşanmak istiyor kadın ise istemiyor.adam bayram hediyesi olarak yıllar önce kadına bebek patiği almış kadın yıllardır çantasında taşıyormuş ne acı değil mi
adam ağlıyor kadın ağlıyor ben izlerken ağlıyorum bi de şiir yazmış karısına offff çok üzüldüm
sinan çetin onlara tüp bebek için söz verdi nasıl mutlu oldum anlatamam
sonra

dün adet oldum bu ay dolu dolu oluyorum bu beni çok ssevindirdi az az oluyordum ya 4 gün ama az az ama bugün dolu dolu oldum sancım olmadı çok hafif oldu
dün konser çok güzel oldu 22.30 da geldik yorgunduk bir sinan çetinin programını izledim
ağlayarak izledim inanın 14 yıldır evlat sahibi olamamanın acısıyla kıvranıyorlardı.problem adamdan kaynaklı olduğu için adam eşinin anne olmasını engellememek adına boşanmak istiyor kadın ise istemiyor.adam bayram hediyesi olarak yıllar önce kadına bebek patiği almış kadın yıllardır çantasında taşıyormuş ne acı değil mi
adam ağlıyor kadın ağlıyor ben izlerken ağlıyorum bi de şiir yazmış karısına offff çok üzüldüm
sinan çetin onlara tüp bebek için söz verdi nasıl mutlu oldum anlatamam
sonra

ayy inşallah cocukları olur ne kadar cok sevıyorlarmıs birbirlerını:asigim:

Ben burdayııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

Back
X