• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ona benziyo işte hale dilide öyle dışarda taktı diline:roflol:

RC-Rattlesnake.jpg

hhehheeh agzinlaa cekio dimi?bizim kizda bisey gordumu agzinla cekistirir yilan benimkininde hosuna gider bi bakimm cevreme oyuncakcidanmi aldin kuzum

:roflol::roflol::roflol:çok inatçıyız desene

Hem de nasıl? Bi kerede kafes içinde kuş olan bi oyuncak almıştık..Sen bu kafesi parçala kuşu içinden çıkar kafasını ağzına al kaçır git odasınaakannehir

Ben ara ara kuşu bulamadım..Dedim heralde oyuncak falan dinlemedi yedi:1shok:

Sonra temizlikçi temizlik yaparken bulmuş meğer yatağının altına saklamış:roflol:

Büyük bi marketti halecim..Alışveriş yaparken gözüme çarptı öyle aldım..

Hem de nasıl? Bi kerede kafes içinde kuş olan bi oyuncak almıştık..Sen bu kafesi parçala kuşu içinden çıkar kafasını ağzına al kaçır git odasınaakannehir

Sonra temizlikçi temizlik yaparken bulmuş meğer yatağının altına saklamış:roflol:

hehehehh iclerindeki avcilik duygudu ic gudusel iste tatlim kimse ogretmedi ama yinede iclerinde var bak avlamis bide saklamisss :))

Saklamış hale sorma zaten saklama huyu var bakalım bu yılan nerelere gidecek:roflol:

:roflol::roflol:bak en şu fındığa o zaman evde bır sey kaybolunca sen dırek fındıgın yatagının altına bak canım:roflol::roflol::roflol:

Back
X