- 9 Ekim 2013
- 6.177
- 7.930
- 448
İlk bir hafta zaten ben kendimde dgildim psikolojimde iyi değildiSüt olmayıncada böyle oluyor işte..
Annen doğru olanı söylemiş ne diyeyim kaşıkla verseydiniz biberona alışmazdı bu kadar..
Alışmaya çalışıyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bir hafta zaten ben kendimde dgildim psikolojimde iyi değildiSüt olmayıncada böyle oluyor işte..
Annen doğru olanı söylemiş ne diyeyim kaşıkla verseydiniz biberona alışmazdı bu kadar..
İlk bir hafta zaten ben kendimde dgildim psikolojimde iyi değildi
Alışmaya çalışıyordum
Sağlık olsunKeşke emseydi ikiside![]()
Aynen öyleİlk başlarda normal ama bir alışma dönemini yaşıyorsun,sonradan tecrübe edinip herşeyin üstesinden geliyorsun![]()
Ayris iyi niye bu kadar yaramaz oldu anlamadım ben yaaa çok yoruyo evde bütün düşürüp kıracağı şeyleri kaldırdımGünaydın gelincim,ayris hanım nasıllar iyilermi
Vallahamııı![]()
Yazın balkonda oturuyorum Ayrisle çocuk kapıyı çalıyo görüyorum annesi aynen şöyle ne var hadi git parkaGünaydın gelincim,ayris hanım nasıllar iyilermi
Vallahamııı![]()
Nasılsınız canımGünaydın![]()
Uyarayım Ayrisin babasına çektiği kesinÜzmez Üzmez korkma
Babasına çekerse akıllı olur![]()
Evet ya bi kaç kere wiliye de gösterdim hatta çok dedikoducusun diyo banaCiddimisin![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Sağol canım 20 aralıkta doğum günüydü babasıyla sorunlarımızdan doğum günü de yapamadıkAyrisin doğum günümüydü
Nice musmutlu senelere inşallah canım güzel gelinim![]()
Aynen öyle
10 gündür tek başıma bakıyorum ki ben asla beceremiycem zannederdim
Ayris iyi niye bu kadar yaramaz oldu anlamadım ben yaaa çok yoruyo evde bütün düşürüp kıracağı şeyleri kaldırdım![]()
Yazın balkonda oturuyorum Ayrisle çocuk kapıyı çalıyo görüyorum annesi aynen şöyle ne var hadi git parkaama bir değil iki değil her gün ne yapıyo kadın evde anlamadım çocuğu almıyo
![]()
Kime çektiği belli ablaBecerirsin merak etme,mutlaka zorlanacaksın buda çok normaldir..
Çok zorda kalmadıkça tek başınıza kalın derim..
Kime çekti acep bu torun
Kadının işi vardor belki evde![]()
Kime çektiği belli ablaya halıyı kaldırıyo altına girmeye çalışıyo benim halı da şu ince halılardan kıvrılıyo bi gün düşüyodum onun yüzünden
Kadının ne işi var bilemiycem valla![]()
Geçen günde benim kedinin kulağına yapışmış çekiyo hayvancığın canı acıyacak tırmalayacakAynı babası işte,bak sen kerataya neler yapıyor öyle,kendince oyun oynuyor varya değişik geliyor demekki halıda.
Kadının ne işi var demiiii![]()
Yaaa keşke annenlerle küçük bir kutlama yapsaydinizSağol canım 20 aralıkta doğum günüydü babasıyla sorunlarımızdan doğum günü de yapamadık
Dayanamadigim zamanda oluyor ama mecbur bakıcamBecerirsin merak etme,mutlaka zorlanacaksın buda çok normaldir..
Çok zorda kalmadıkça tek başınıza kalın derim..
Kime çekti acep bu torun
Kadının işi vardor belki evde![]()
Dayanamadigim zamanda oluyor ama mecbur bakıcam
Bu arada uyandı ingeee diyor![]()