• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Peynir almam lazımdı,birde alıncak şeyler vardı ondan gittim,arturadadeniştim gidebilirim diye gitme dedi gittim valla :KK53: Cumartesi bizde kızçemle gidiyoruz mersine,çarşamba günü döneceğiz eşya alınacak oradan
Düğün ne zaman abla evleri hazır mı gördün mü sen evi

Ne çok soru sordum:KK53:

Şimdi daha iyi ama burnu tıkalı
O yüzden de çok huysuz

Kendi sütünden biraz damlatabilirsin açar burnunu.

Hadi hayırlısı abla
Eşya almaya kadar geldiniz düğün yazıldı degilmi

Cumartesi yemek takımını aldık tam set olarak,oradanda ç.makinesi ütü yatak ve bazası alınacak .,
Evet düğün yaza olacak..

Sen mi alacaksın erkek tarafı mı alıyo bunları abla

Onlar koltuk takımı ve yemek masasını perdesini alacaklar birde buzdolabı halı filan alacaklar.
Bende ç.makinesi ütü alacam,yatak başlıkları zaten varmış,mütehait evi yaparken bazı eşyalarıda koymuş eve.
Yatak ve bazasını alacağız sadece,perdeyi sonra yaptırcam şimdi erken olur nasılsa..

Onlar koltuk takımı ve yemek masasını perdesini alacaklar birde buzdolabı halı filan alacaklar.
Bende ç.makinesi ütü alacam,yatak başlıkları zaten varmış,mütehait evi yaparken bazı eşyalarıda koymuş eve.
Yatak ve bazasını alacağız sadece,perdeyi sonra yaptırcam şimdi erken olur nasılsa..
Anladımm hadi hayırlı olsun inşallah mutlu olur abla ya

Selam berrecim ne haber diyeceğim grip olmuşsun çok geçmiş olsun,bol bol c vitanini al meyve ye ıhlamur filan olmazsa :KK60:

Grip oldum oğluşdan bana geçti sanırım
Evde maskeyle geziyorum

Dikkat et kendine geçmiş olsun..
Cumartesi gidiyoruz dünürlere çarşamba günü döneceğiz alışveriş yapacağız orada..

Selam berrecim ne haber diyeceğim grip olmuşsun çok geçmiş olsun,bol bol c vitanini al meyve ye ıhlamur filan olmazsa :KK60:

Dikkat et kendine geçmiş olsun..
Cumartesi gidiyoruz dünürlere çarşamba günü döneceğiz alışveriş yapacağız orada..
Teşekkürler ablacım
Alıyorum şimdi ıhlamur, nane,limon kaynattim kendime
Ayazın da burnu tıkalı hala
Ihlamur onada veriyorum
Hayırlı yolculuklar sizde dikkat edin kendinize:KK60:

Back
X