• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Merhaba arkadaşlar ben doğum yaptım 1 hafta sonra eşim benden ayrılmak istiyor soğumuş ailemi de beni de çocuğunu da gözü görmüyor şimdi bosanacaz diyo başka bişey demiyor sizce neden olur böyle bişey yaşayan var mı gerçi bitti gibi bişey yine de akıl almak istedim lütfen yardımcı olun daha çok küçük bebeğim önceden doğumdan önce çok iyiydik herkes imrenirdi bize şimdi olanlara anlam veremiyorum zaten kaynanam istemiyordu beni ama uzak oturuyoruz ondan ne oldu acaba bilemiyorum....

Abla sen çok yanlış gelmişin :deli:
Bunu bir derdim var forumuna konu olarak açıcaksın.

Bizimki tembel biraz daha yürümedi yürüyünce oda hiperaktif olacak ama kesin:anne:

Ablam inan hiç vakit kalmıyor kendimle kalmaya.Okul bir yandan masal bir yandan eşim bir yandan:eek:
Tebrik ederim çok mutlu olsunlar inşallah:KK200:

Bebek olunca kolay değil,tüm vaktini alırlar fırsat buldukça gel ama :KK60:
Sağok hayatım tşk ler,amin inşalah

Bizimki tembel biraz daha yürümedi yürüyünce oda hiperaktif olacak ama kesin:anne:

Ablam inan hiç vakit kalmıyor kendimle kalmaya.Okul bir yandan masal bir yandan eşim bir yandan:eek:
Tebrik ederim çok mutlu olsunlar inşallah:KK200:
Geç kalmış tembel:KK60:

İyiyim bende kızçemin yanında giderken uçakta kulaklarım tıkandı nerdeyse 24 saatte ancak açıldı..
Dönüştede biraz oldu ama düxeldi hemen,sonrada hafif birağrı başladı cumartesi acile gittik orta kulak iltihabı olmuş dedi dr.
İlaç verdi onu kullanıyorum geçmezse kbb ye gideceğim.

İyiyim bende kızçemin yanında giderken uçakta kulaklarım tıkandı nerdeyse 24 saatte ancak açıldı..
Dönüştede biraz oldu ama düxeldi hemen,sonrada hafif birağrı başladı cumartesi acile gittik orta kulak iltihabı olmuş dedi dr.
İlaç verdi onu kullanıyorum geçmezse kbb ye gideceğim.
Geçmiş olsun baş dönmesi de yaptı mı dengesini sağlayamıyor insan çünkü

Back
X