Eski dostlar hep beraber elele verelim

koprinacım biz mecburen bebek işini erteledik malum koçiş yok evde zaten tek kişylede bebek olmuyo hoş biz iki kişiykende beceremedik neyse şaka bi yana rabbim mediye pınarıra esleme ve bebek yolu gözlüyen herkese nasip etsin şu mubarek cumaların hürmetine benimde nasibimde varsa zaten rabbim verir :49::49::49:

erce ablacım hiç belli olmaz 1 kere de hamiş kalanları çok duyduk.
Duanda beni de unutmadığın için tşk ederim.

yok canım hamile değilmiş profiline baktım da regl oldum yazmış hafiyelik yapmış gibi olduk ama :1::1::1:

:33::33::33:
çatlak hatun.. çizelgenin ne acelesi var ki :))

Kopricim beni unutmamışsınnnn.. Bu sitede ben yokken hatırlanmak ne güzel...

Ben de malesef bebek yolu gözleyenlerdenim..Geçen ay soğan kürü yapmıştım bakalım bu ay etkisini gösterecek mi?
Adet olursam incir kürüne başlayacağım ben de ..

Eşimin akrabası öldü cenaze evine giitik.Kardeşler kuzenler koşturuyo ortada.Dedim biz ölünce kim koşturcak ortada,arkamızdan kim dua edecek?
Rabbim bize de bi bebek nasip eylesin inş.
kimseyi unutmayız yavrum benim :)
başınız sağolsun.. aklına kötü şeyler getirme.. elbet sizin de yavrularınız olacak.. sonra da torunlarınız.. hiç can sıkma.. geç olsun güç olmasın.. vardır bir bildiği Rabbimin.

ben bişi ddaha eklemek istiyorum.. hatırlarsınız belki geçen sene nisan başlarında akıllıbıdık için yasin okuyorduk.. ben onun yanı sıra kendim için de meryem suresini okuyordum..
kuran okumaktan zarar gelmez.. bol bol dua edin.. ben o ay hamile kaldım.. hatta o ay sadece 2 kez ilişki oldu.. tam artık vazgeçecekken adetimin gecikmesine rağmen hamile olduğuma inanmak zor gelmişti.. Rabbim ol deyince oluyor işte..
hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum kızlar.. ben nekadar çok korkmuştum ay gelişti mi.. kalp atışı var mı.. yok organları normal mi.. o bu derken.. ayın 16da oğlum 5 aylık olacak :))
seneye bu sıralar inşallah hepinizin kucağında bir bebiş olur..
ben yaptım nisan şakasını.. aralıkta da başladım temizlemeye bebek kakasını :))))

topikte kimsecıkler yok sahipsiz bırakmıyım bari hırlısı var hırsızı var :)

ben varım da 2 gündür giremedim.. cumartesi eşimin doğumgünüydü.. evde hazırlık yaptım ailesini davet etmiştim.. dün de öylesine geçti bilgisayara el bile sürmedim..
pastamızı da kendim yaptım :D

kızlar ınfertılıte merkezıne gıttım asılama raporu ıcın gereken evrak lıstesı aldım ama tup bebek seysı yazıyo ya anlamadım ıkısı ıcınde aynı prosedurmu acep

anam kararınızı kesinleştirmişsiniz..
Rabbim yardımcınız olsun canımmmm.. bu rapor işlerinden anlamam.. crafty hatun uğrarsa aydınlatır belki..
hayırlısı olsun gülüm

ben varım da 2 gündür giremedim.. cumartesi eşimin doğumgünüydü.. evde hazırlık yaptım ailesini davet etmiştim.. dün de öylesine geçti bilgisayara el bile sürmedim..
pastamızı da kendim yaptım :D

öğrendim aynıymıs tup bebek raporu ıle canım..
yarında doktorla gorusmeye gıdıcem
özeldekıyle bu aksam gorscem devlettekıyle yarın allah kısmet ederse
suan yumurtlama zamanımdayım ıslemı onumuzdekı ay ıcın planlıyoruz

bu arada dogum gunun kutlu olsun aılenle nıce mutlu seneler gecırırsın ınsallah mrifetli arkadasım benım pastasını da kendı yaparmıs..
:32:

bu arada dogum gunun kutlu olsun aılenle nıce mutlu seneler gecırırsın ınsallah mrifetli arkadasım benım pastasını da kendı yaparmıs..

saol canım..

bebişiniz de yeni evinizde huzur katacağına eminim canım.. bence bu zamanı bekledi.. hayırlısı olsun bitanem..
doktordan sonra buraya da yazarsın..

:33::33::33:
çatlak hatun.. çizelgenin ne acelesi var ki :))

kimseyi unutmayız yavrum benim :)
başınız sağolsun.. aklına kötü şeyler getirme.. elbet sizin de yavrularınız olacak.. sonra da torunlarınız.. hiç can sıkma.. geç olsun güç olmasın.. vardır bir bildiği Rabbimin.

ben bişi ddaha eklemek istiyorum.. hatırlarsınız belki geçen sene nisan başlarında akıllıbıdık için yasin okuyorduk.. ben onun yanı sıra kendim için de meryem suresini okuyordum..
kuran okumaktan zarar gelmez.. bol bol dua edin.. ben o ay hamile kaldım.. hatta o ay sadece 2 kez ilişki oldu.. tam artık vazgeçecekken adetimin gecikmesine rağmen hamile olduğuma inanmak zor gelmişti.. Rabbim ol deyince oluyor işte..
hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum kızlar.. ben nekadar çok korkmuştum ay gelişti mi.. kalp atışı var mı.. yok organları normal mi.. o bu derken.. ayın 16da oğlum 5 aylık olacak :))
seneye bu sıralar inşallah hepinizin kucağında bir bebiş olur..
ben yaptım nisan şakasını.. aralıkta da başladım temizlemeye bebek kakasını :))))

Canım ne günlerdi her aya bir başlık buluyorduk..Şimdi herkes anne oldu...Biz de olacaz inş ben de inanıyorum.
Dua ediyorum tabi ama düzenli okumuyorum aslında doğru diyorsun sürekli olumak lazım.
Yarın beklenmeyen günüm, hiç adet olacak gibi hissetmiyorum..Geçen ay yaptığım soğan kürü belki işe yaramıştır diye umut ediyorum....

Medicim hakkında hayırlısı cnm, tedavi sürecinde sabırlı olmak lazım.Ben de yıl sonunda planlıyorum inş.

Direk tüp bebek düşünüyorum ben ama doktor aşılama yapmadan olmaz der mi acaba?

Medicim hakkında hayırlısı cnm, tedavi sürecinde sabırlı olmak lazım.Ben de yıl sonunda planlıyorum inş.

Direk tüp bebek düşünüyorum ben ama doktor aşılama yapmadan olmaz der mi acaba?

asılama yapmadan olmaz demelerı ıcın yasının kucuk olması lazım genelde bu durumda yaşa göre davranıyo doktorlar 30 yasının altındaysan asılama ıle baslatıyolar.

bende özeldekı kendı doktoruma gıttım. asılama ıstıyorum dedım .. sağ yumurtalıgı gozlemlıyorum dedı ordan yumurta olusup da 3 defa gebe kalamazsan asılama yapıcaz dedı. yanı bu ay 2. defa gozlemlemıs olucaz. tahmınıme gre ıkı ay sonra baslar eger gebelık olusmazsa. napim bebem kova burcu olsun dıye ugrastıydım ama kısmet :)

asılama yapmadan olmaz demelerı ıcın yasının kucuk olması lazım genelde bu durumda yaşa göre davranıyo doktorlar 30 yasının altındaysan asılama ıle baslatıyolar.

bende özeldekı kendı doktoruma gıttım. asılama ıstıyorum dedım .. sağ yumurtalıgı gozlemlıyorum dedı ordan yumurta olusup da 3 defa gebe kalamazsan asılama yapıcaz dedı. yanı bu ay 2. defa gozlemlemıs olucaz. tahmınıme gre ıkı ay sonra baslar eger gebelık olusmazsa. napim bebem kova burcu olsun dıye ugrastıydım ama kısmet :)

kız öperim seni :) özlemişim esprilerini..
bebiş karnına konsun da varsın balık burcu olsun yavrum yaw :))

Cnm ben de 30 yaş altıyım sanırım bana da önce aşılama derler ama beni ikna etmesi lazım.Gerçi ben daha 10 . ay gibi gitmeyi düşünüyorum doktora.
Bu yazı geçiririm herhalde..

Ben hep aslan burcu olsun istedim ama kısmet artık burç murç düşünmüyorum bi olsun da..
bu arada bnm bugün beklenmeyen günüm pek belirti yok ama bakalım umut fakirin ekmeği işte...

Senin de inş kendiliğinde gelir bebişin cnm.aşıya tüpe gerek kalmaz bakarsın...

sevsena 02.05 çarşamba sezo olacaktı.. haber alan var mı kızlar ?
yok gulum bugun bir haftalik oldular haber yok :((( ins ole umud ediyoruz yaramzlik yoktur umarim
kızlar ınfertılıte merkezıne gıttım asılama raporu ıcın gereken evrak lıstesı aldım ama tup bebek seysı yazıyo ya anlamadım ıkısı ıcınde aynı prosedurmu acep

medim hadi cnm hakkinda hayilri olan olsun guzelimmmm
ay gidam pinarim yawwwww hadi mujde isterizzzzzz:49:

yok gulum bugun bir haftalik oldular haber yok :((( ins ole umud ediyoruz yaramzlik yoktur umarim

medim hadi cnm hakkinda hayilri olan olsun guzelimmmm
ay gidam pinarim yawwwww hadi mujde isterizzzzzz:49:

Gurbet ablacım dün gelen giden olmadı.Bugün de pek olacak gibi bi belirtim yok..
Ama havaların ısınmasıyla bazen regl düzeni değişiyo,belki ondandır diyorum ama içimden de hep dua ediyorum.

Ne olur kızlar sizde bnm için bir dua edin belki bu ay yüzüm güler:)))

Gurbet ablacım dün gelen giden olmadı.Bugün de pek olacak gibi bi belirtim yok..
Ama havaların ısınmasıyla bazen regl düzeni değişiyo,belki ondandır diyorum ama içimden de hep dua ediyorum.

Ne olur kızlar sizde bnm için bir dua edin belki bu ay yüzüm güler:)))

hadi canım iinşallah güzel haber alırız senden :)

**
kızlar yaw .. veet haricinde başka ne marka ağda önerirsiniz.. kuaföre hiç gitmedim böyle birşey için.. gideceğimi de sanmıyorum :)
geçen hafta bimden aldım sir ağda bant seti vardı.. iyi hoş ta 2 paket almam lazımdı sanırım.. bandı anca 2 kez kullanabildim sonra etkisi kayboluyor..
makina ile de almayım diyorum.. bazen koparıyor gibime geliyor sonra da kıl dönmesi yapıyor :((
ay sabah sabah nerden estiyse sormak :1:

Tüm ANNElerin Anneler Gününü kutlarım..
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, bu günü kutlamak her bayana nasip olur inşallah..

bende ilk hediyemi hiç beklemiyordum çok duygulandım :43::43::43::43:

Eki Görüntüle 414625

Oncelıkle hepınızın gecmıs anneler gununuzu kutlarım..
Flaş flaş sok gelısmelerım var ama durun heyecanlanmayın ıyı degıl :(

yumurta takıbıne gıdıyom ya ben
yumurta ıstedıgımız tarafta sağda bu ay ama gelişmedi ilk defa :(
her ay takır takır gelısıp catlarken bu ay 16 mm de kaldı
sızce bu yumurta tembellıgımıdır
hemen bı ay olmadı dıye
bozukluk göstergesımıdır bılmıyorum kıbılıyosamda kendı basıma gelınce butun bıldıklerımı unutuyorum

Back
X