- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.461
Süper anneler kapandı mı arkadaşlar
ne oldu..
ben yazamıyorum herkeste aynı mı :44:
ne oldu..
ben yazamıyorum herkeste aynı mı :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun ılk klomenımı ıctım :)
Kızlar pazartesi Allah nasip kısmet ederse sezeryan oluyorum.Dualarınızda unutmayın.Allahım herkese sağ salim yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.Ve tez vakitte Medime, gıdapınarıma (dualarımdasınız)ve isteyen her kulunada nasip etsin...
MEdicim hadi hayırlısı hakkında... geçmişi okudum bence de iyi yapmışsın sonuçta yumurtlaman da problem yoksa aşılama denemen mantıklı..
Ben de bu ara dua yı bıraktım. ama söz verdim kendime hergün meryem suresi ve ya musavvir ya bari ya halik diye tespih çekecem.Dualarımda sen de olacaksın arkadaşım..
canım benım allah senden de dıger arkadaslarımdan da razı olsun ettiğiniz her duanın karsılıgını mevlam kat kat fazla versın ınsallah mubarek uç aylara da gırmıs bulunuyoruz Rabbımız dualarımızı hayırlısıyla kabul etsın bos cevırmesın.[/QUOT
amin cnm ,tam da mübarek aylara girmişken dua etmeye başlama zamanı, bebeğim gelene kadar okumayı istiyorum..
İnanıyorum bizim de kucağımız dolacak:))
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.Allahım tüm dualarınızı kabul eylesin inşallahhh.21.05.2012 pazartesi günü bebişim dünyaya merhaba dedi.Şükürler olsun sağ salim aldım kucağıma.Allahım isteyen her kuluna naip eylesin inşallahhhhh.Hepinize iyi kandiller arkadaşlar tekrar...
medim eylulum potim sizlerinmubarek olsun
diger kardeslerimizinde ins kopisiminde ins onu cok ozledimmm ins gecici banlanmistirrrrr
sevsena 02.05 çarşamba sezo olacaktı.. haber alan var mı kızlar ?
yok gulum bugun bir haftalik oldular haber yok(( ins ole umud ediyoruz yaramzlik yoktur umarim
medim hadi cnm hakkinda hayilri olan olsun guzelimmmm
ay gidam pinarim yawwwww hadi mujde isterizzzzzz![]()