Eski dostlar hep beraber elele verelim

evet tamam abartms olabılırm hala adet olmadım 1 aydır şeffaf su gibi akıntım var Allahım anlamadım :19: ya tüpe odaklandık test mest de yapmadık olurmu dersınız bıde kendılııgnden ... bır hafta daha beklıyeyım takıp edeyım bakayım idrarda bakarım her ıhtımale karsı

kredımızı de cektık
beklemedeyız kızlar

Medim gun dogmadan neler dogar Allah buyuk guzelim Allahim yuzunu guldursun cnm

Eslem insAllah selamete cikarsin guzelim kolaliklar versin Allahim
Her ikinizede:16:

eslemcim senin tedavin uzun protokolmü yapılıyo kısa protokolmü canım

Canım uzun veya kısa protokol uygulanacak diye bişey demedi doktor..Oraya gidince heyecandan bişey soramadan geri geliyorum hep..

Ama iğnemin 8.günündeym ve 10 gn sürecek dedi..Yaşın genç zaten yumurtalıklarda gelişimi güzel fazla ilaca gerek yok dedi..Puregon ve merional 75 dozdan yukarı çıkarmadı hiç..Büyük ihtimal pazartesi yumurtalarım toplanacak bi kaç gün içinde de transfer yapılacak inş..

Yani sanırım kısa protokol oluyor benimki..

Kaç tane bebek koycaksınız dedim : ) dedi embriyoların kalitesine bağlı ..iyi kalitede bir embriyo ise bi tane yeterli ama orta kalitede ise 2 tane koyabiliyoruz dedi..ki normalde 35 yaş altı 2 embriyo yasak ama biz bazen riske giriyoruz dedi..

İşte böyle kıslar..Ayın 3ünde başladı tedavim büyk ihtimal 18inde de bitecek..tahmini yani..

Bu arada bebeğin tutunması için ananas yemeği çok önerdiler topiclerde okudum..bunun dışında kabak çekirdeği...ve kabız olmamak için kuru kayısı yiyion diolar..Ben şimdiden aldırdım kocişe ufak ufak başladım bakalım nasip olmicaksa ne yersen ye tabi tutmazda yinede elimizden geleni yapıp gerisini Allaha tevekkül edicez..

Aramızda tüple hamile kalan kimler vardı benim hatırladığım crafty ve tansel di sanırım ?

Onlarda arada gelsede bildikleri şeyleri paylaşsalar keşke..

Neyse gelişmeleri yazacağım kıslar..Medicim senin son durumlar ne ?

Canım uzun veya kısa protokol uygulanacak diye bişey demedi doktor..Oraya gidince heyecandan bişey soramadan geri geliyorum hep..

Ama iğnemin 8.günündeym ve 10 gn sürecek dedi..Yaşın genç zaten yumurtalıklarda gelişimi güzel fazla ilaca gerek yok dedi..Puregon ve merional 75 dozdan yukarı çıkarmadı hiç..Büyük ihtimal pazartesi yumurtalarım toplanacak bi kaç gün içinde de transfer yapılacak inş..

Kaç tane bebek koycaksınız dedim : ) dedi embriyoların kalitesine bağlı ..iyi kalitede bir embriyo ise bi tane yeterli ama orta kalitede ise 2 tane koyabiliyoruz dedi..ki normalde 35 yaş altı 2 embriyo yasak ama biz bazen riske giriyoruz dedi..

İşte böyle kıslar..Ayın 3ünde başladı tedavim büyk ihtimal 18inde de bitecek..tahmini yani..

Bu arada bebeğin tutunması için ananas yemeği çok önerdiler topiclerde okudum..bunun dışında kabak çekirdeği...ve kabız olmamak için kuru kayısı yiyion diolar..Ben şimdiden aldırdım kocişe ufak ufak başladım bakalım nasip olmicaksa ne yersen ye tabi tutmazda yinede elimizden geleni yapıp gerisini Allaha tevekkül edicez..

Aramızda tüple hamile kalan kimler vardı benim hatırladığım crafty ve tansel di sanırım ?

Eslemcim güzel haberlerini bekliyorum.dualarım seninle...

evet tamam abartms olabılırm hala adet olmadım 1 aydır şeffaf su gibi akıntım var Allahım anlamadım :19: ya tüpe odaklandık test mest de yapmadık olurmu dersınız bıde kendılııgnden ... bır hafta daha beklıyeyım takıp edeyım bakayım idrarda bakarım her ıhtımale karsı

kredımızı de cektık
beklemedeyız kızlar

Medicim belki kendiliğinden gelir senin sıpa...ben tüp bebeğe gideceğim tarihi belirlediğim ay hamile kalmıştım.

hayırlısı olsun canm, sıkıca tutunur sana bebişin inş.

ahy yavrum ya sabırsızlıkla haber bekliyorum senden. herşey gönlünce olur inş

kız pınar bitmiş nerdeyse :) hazırlıkların büyük kısmı tamamdır artık herhalde :) sağlıkla vaktinde gelsin miniğin inşallah

Gelelim bize,
16/12/2012 oğluşum ilk yaşını hasta olarak doldurdu, o gün ishali vardı gece istifar da başladı. 3-4günde anca toparlandık. istediğim gibi bir kutlama yapamadık kuzum böyle olunca. Allah yavrulara başka dert vermesin. bu ara pek bakamadım f oruma Emre hasta olunca.

Eki Görüntüle 586244

Hazırlıklar bitti cnm.Odası tam gönlüme göre oldu oğlumun..şimdi sırada yıkama ütüleme faslı var. ama o kadar almışım ki gözümde büyüyor ..
Artık kayınvalide anne 4 bi koldan yapacağız.

ayrıca emre bey de maşallah kocaman olmuşş.Allah ona hep huzurlu mutlu günler yaşatsın...nice mutlu yaşlar kutlasın annesiyle inş.

Son düzenleme:
Kızlarr nasılsınız bakayım.
Eslemcim senin adına sevindim adım atmışsınız artık, Rabbim yüzünüzü güldürsün.

Medim sende durumlar ne?

Ben kış depresyonundayım :)) eve tıkıldım kaldım anacım. bugün güneşi gördüğüm gibi yollara attım kendimi oğluşla. Öyle iyi geldi ki anlatamam.

Eslemcan hayırlısıyla tamamlansın tedavın kafana takılan bısey olursa bana sorabılırsın gorumcem de tup yaptırdıydı ona sorarım sana yazarım.
biz subatın son haftası tasınıoruz ev sahıbı oturdugumuz evısattı bızı baska bı daıresıne alıyor.. aynı apartman ama genede tasınma tasınmadır bıde bıze dmezmı bi gunde tasınırsınız ne olcak dıye ben tabı sınırden uçuyorum:(
tedaviye denk gelırse hıcbısey yapamam ööööyle otururken bırılerı evımı temızlıycek ve ben pımpırıklıyım ya ıstedıgım gıbı olmıycak dıe korkuyorum :(
daha adet olmadım tahmınen şubatın ortaları gıbı olurum ınsallah

Kızlarr nasılsınız bakayım.
Eslemcim senin adına sevindim adım atmışsınız artık, Rabbim yüzünüzü güldürsün.

Medim sende durumlar ne?

Ben kış depresyonundayım :)) eve tıkıldım kaldım anacım. bugün güneşi gördüğüm gibi yollara attım kendimi oğluşla. Öyle iyi geldi ki anlatamam.

ay hepımız depresyondayız bence.. ben uykuya doymuyorum bebek olunca neyapıcam dıye dusunmeye basladım:( aksam 11 de yatıyorum ama doymuyorum sabah 06.30 da kalkıyorum işe gitmek için hüü onun dısında ıyıyım cnm tasınma durumumuz var yukarda esleme yazdıgım gıbı durum
menopoz olayı benı isteksizleştiriyo herseye karsı zavallı kocamla yaşlı çiftler gıbıyız

Sağolun kıslar haber vereyim dedim bugün transferim yapıldı çok şükür..ve doktor tek embriyo yerleştiricekti ama eşimle benim ısrarlarım üzerine 2 bebek koyuldu..

Bu zamana kadar herşey çok güzeldi ancak transferde rahimde geçişe bakmak istedi doktor çok dar dedi orayı genişletmeyle baya uğraştı sonra bebekleri koydu ..İnş bi sıkıntı olmamıştır..Onun dışında herşey çok güzel dedi doktor..bebekler ,rahim içi,rahim kalınlığı falan..

Neyse bundan sonrası Allahın takdiri artık 29 ocak test günüm ..2 tane de dondurulmuşlarım var olmadı onlarla devam edicez ama inş gerek kalmaz..

Sağolun kıslar haber vereyim dedim bugün transferim yapıldı çok şükür..ve doktor tek embriyo yerleştiricekti ama eşimle benim ısrarlarım üzerine 2 bebek koyuldu..

Bu zamana kadar herşey çok güzeldi ancak transferde rahimde geçişe bakmak istedi doktor çok dar dedi orayı genişletmeyle baya uğraştı sonra bebekleri koydu ..İnş bi sıkıntı olmamıştır..Onun dışında herşey çok güzel dedi doktor..bebekler ,rahim içi,rahim kalınlığı falan..

Neyse bundan sonrası Allahın takdiri artık 29 ocak test günüm ..2 tane de dondurulmuşlarım var olmadı onlarla devam edicez ama inş gerek kalmaz..

ayy eslemimmmm çok heyecanlandım şimdi ıkız konmasına da cok sevındım canım :):)
Senın ıcın tum kalbımle dua edıyorum arkadasım içim umut dolu sevinç dolu sonu ıyı olacak hıssedıyrm

KIZLAR BOMBA HABER

ADET OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:d:d:D:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52::52:

Cnm insAllah siki siki tutunurlar bir kiz bir oglannnnnnn ohhh ne guzelll
ayy eslemimmmm çok heyecanlandım şimdi ıkız konmasına da cok sevındım canım :):)
Senın ıcın tum kalbımle dua edıyorum arkadasım içim umut dolu sevinç dolu sonu ıyı olacak hıssedıyrm

KIZLAR BOMBA HABER

ADET OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:d:d:D:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52::52::52:
Hadi gozun aydin sira sende insAllahhhhhhh

Selam dostlar epeydir yazamadim,eslemcigim insallah rabbim gönlüne göre verir,medicalcigim dualarim seninle insallah rabbim sanada yasatsin annelik duygusunu,koprinacigim emreninde yeni yasi kutlu olsun rabbim saglikli uzun ömürler versin,ecrinde 15 aylik oldu masallah cok hareketli bircocuk,hic nefes aldirmiyo pek kk ya giremiyorum ,elimde telefon veya bilgisayari görse hemen almak istiyo anca uyurken rahatim o zamanda jslerimi yapabiliyorum,ama gönlüm sizinle unuttugumu sanmayin,hepinizi sevgiyle kucakliyorum

canım inşallah şu mubarek cumanın hürmetine Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun çok sevindim :nazar::nazar:

ikinci bomba haber

bugun doktora gittim iğnelere başlayalım dedıler ılk ıgnemı oldum hayırlısıyla kızlar openzii
şimdi işten eve geldim kırmızı geldi hoşgeldi partisi var yanı kanepe ve ben birbirimize delicesine sarılacagız

ikinci bomba haber

bugun doktora gittim iğnelere başlayalım dedıler ılk ıgnemı oldum hayırlısıyla kızlar openzii
şimdi işten eve geldim kırmızı geldi hoşgeldi partisi var yanı kanepe ve ben birbirimize delicesine sarılacagız

hadi guzelim benimmm insAllah yolun acik olsunnn:72::emir_bebek:

ikinci bomba haber

Hadi hayırlısı olsun cnm gözün aydın..Ara ara haberdar et bizi..

Ya o iğne ilaç kısmı bişey değilde şu 12 gün bekleme yokmu adamı bitirir yaa :ssz:

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı olsun cnm gözün aydın..Ara ara haberdar et bizi..

Ya o iğne ilaç kısmı bişey değilde şu 12 gün bekleme yokmu adamı bitirir yaa :ssz:

aynen katılıyorum canım beklemek zor ..
transferden sonra 1 hafta rapor alsam yetermı sence eslem ?

bide ilk gün bi antibiyotık verdıler zırtotkmıdır nedır ne zırtsa
bi midde bulantısı bı ıshal üzerine afıyet
agır geldı
neyse sımdı ıyıyım

Esleeemmm.. çok sevindim canım.. Sıkı sıkı tutunsunlar sana. Güzel haberlerini bekliyoruz.

MEdimm. adet olmuşsun sonunda. ilk adımı da atmışsınız. gerisi de kolay gelir inşallah.

Dualarım siizinle kızlar.

Potim sağol canım. Paşam da büyüdü 13 aylık oldu artık. Çok yaramaz hiç laf dinlemiyor. Kendine zarar vermesinden çok korkuyorum. Kurcalamadığı yer kalmıyor. Başıma ağrılar giriyor peşini toplarken. Sağlığı yerinde olsun da bunlara da razıyım artık.

aynen katılıyorum canım beklemek zor ..
transferden sonra 1 hafta rapor alsam yetermı sence eslem ?

bide ilk gün bi antibiyotık verdıler zırtotkmıdır nedır ne zırtsa
bi midde bulantısı bı ıshal üzerine afıyet
agır geldı
neyse sımdı ıyıyım

Yeter cnm yeter..Bana doktor ilk 3-4 gün çok önemli demişti zaten tutunma o günlerde oluyormuş..Ama buna rağmen sürekli yatmayı tavsiye etmiyoruz dedi kan dolaşımı için ve kabız olmamak için arada gez dolaş evin içinde çok yormadan kendini yemeğini bile yapabilirsin dedi..

Bunun dışında yukarıya bişey almak için uzanmak,ani hareket yapmak,ağır kaldırmak vss yok tabi..bu 12 gn içinde geçerli ama ilk 3-4 gün daha çok dikkat et..

Benimde bugün transfer gününü sayarsak 5.günüm sürekli yatmadım ama hiçbir iş de yapmadım ilk defa bugün bi iki saatliğine dışarı çıktım ama oturdum gezmedim..ve dünden beri hafif bir karın ağrım var bununla birlikte sulu bi akıntım var umarım bunlar hayra alamettir :26:

Yeter cnm yeter..Bana doktor ilk 3-4 gün çok önemli demişti zaten tutunma o günlerde oluyormuş..Ama buna rağmen sürekli yatmayı tavsiye etmiyoruz dedi kan dolaşımı için ve kabız olmamak için arada gez dolaş evin içinde çok yormadan kendini yemeğini bile yapabilirsin dedi..

Bunun dışında yukarıya bişey almak için uzanmak,ani hareket yapmak,ağır kaldırmak vss yok tabi..bu 12 gn içinde geçerli ama ilk 3-4 gün daha çok dikkat et..

Benimde bugün transfer gününü sayarsak 5.günüm sürekli yatmadım ama hiçbir iş de yapmadım ilk defa bugün bi iki saatliğine dışarı çıktım ama oturdum gezmedim..ve dünden beri hafif bir karın ağrım var bununla birlikte sulu bi akıntım var umarım bunlar hayra alamettir :26:

hayırlı haberını beklıyorum eslemcım
ılk uc aylık surec cabucak gecsın tehlıkelerı atlatalım ınsallah
bu tedırgı hıc bıtmeyecek heralde
dogunca ayrı dogmadan once ayrı dmı canım ya..

selamün aleyküm bacılarrr
hepimizin mevlüdü şerifi mubarek olsun hayırlara vesile olsun dualarımız kabul olsun .dualarımızda birbirimizide unutmayalım dostlar

Back
X