Eski dostlar hep beraber elele verelim

pek sevgülü
canım arkidişlerim
transferım yapıldı ıkı embrıyo konuldu
korku x2 endişe carpı ıkı ınsallah sonunda mutluluk x2 olur

Allahtan dılıyorum hayırlısıyla saglıkla ıkısı de tutunsun inşallah
bu arada bı baska dipnot hıc dondurulmus embrıom kalmadı

minik mediler geliyo ALLAHIN izniyle inşallahhhh :nazar::nazar::nazar::naza

pek sevgülü
canım arkidişlerim
transferım yapıldı ıkı embrıyo konuldu
korku x2 endişe carpı ıkı ınsallah sonunda mutluluk x2 olur

Allahtan dılıyorum hayırlısıyla saglıkla ıkısı de tutunsun inşallah
bu arada bı baska dipnot hıc dondurulmus embrıom kalmadı

canımmm dualarımdasın. sana bakmak için geliyorum. inş güzel haberleri vereceksin x2 double anne olursun inşallah.
test günün nezaman ? ayy çok heyecanlı ya. canım kasılma yapabilecek yiyecekler var onlara netten göz atıver kendine dikkat et. belini ayaklarını sıcak tut. öperim seni

kopeinacım pazartesı test gunum ınsallah hay

doktor onerılerı harıcınde ekstra bişiler yeme içme olayım yok
ananasmıs bılmemneymıs
hyecanlıyım bende
gorusmek uzere hayırlı haberlerle
korkuyorum da tabı :S

eslem
hayırlı olsun çok sevindim :)
ne güzel heyecanlar şimdi yaşadıkların
umarım çok kolay sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

medi

seninle birlikte hepimiz heyecanla bekliyoruz.
senin için dua ediyorum aklıma geldikçe
inşaallah çabalarınız mutlulukla sonuçlanır. sende bize mutlu haberlerle gelirsin kutlama yaparız burda.

herşeyden önce hayırlısı diye dua et.
kendine de çok dikkat et :)

eslem
hayırlı olsun çok sevindim :)
ne güzel heyecanlar şimdi yaşadıkların
umarım çok kolay sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirirsin sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

Allah razı olsun cnm..Ewt hala rüyada gibiyiz ..Geçende keseleri görmeye gittik ..gerçekten çok değişik duygular..Allah dileyen herkese yaşatsın inş..bizede tamamına ermeyi nasip etsin..

kopeinacım pazartesı test gunum ınsallah hay

doktor onerılerı harıcınde ekstra bişiler yeme içme olayım yok
ananasmıs bılmemneymıs
hyecanlıyım bende
gorusmek uzere hayırlı haberlerle
korkuyorum da tabı :S

HAdi hayırlısı bakalım çok az kalmış inş ikiside tutar :49:

Bu arada ananasın bi zararı yok cnm..kalsiyum,vitaminler açısından çok zengin olduğu için öneriliyor..tranferden sonraki ilk 3 günde yemiştim ben..sonra kuru kayısıyı da kabız olmamak için ye dedim..çünkü genelde kabız olunuyor ve bundan dolayı ıkınma oluyor bu da tutunmayı olumsuz etkiliyor diye..

Tabi benmkiler bi öneriydi yapıp yapmamak senin elinde..

Ben kendi yaptığım şeyleri söyledim sana..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun 11 subat 2013

beta hcgm pozitifffffffffff
Allahıma hamd olsun Rabbim mübarek etsin
post158112876463707ab9rz.gif
isik5.gif
kalp-resimleri7.jpg
kuzummm super yaa masAllah sizeeeee yavrum gozumuz aydin guzelimmm benimmmm:34::52::49::49:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugun 11 subat 2013

beta hcgm pozitifffffffffff
Allahıma hamd olsun Rabbim mübarek etsin

Cnmmmm çoook sevindimm... :52: :52: :52:
Dünden beri aklımdasın dışardan geldim koşa koşa forumu açtm senin için :1:
Bak ben sana demedimmi merak etme onlar tutacak dondurma işlemine de boşuna para vermemiş olcaksın diye..
Hadi Allah tamamına erdirsin cnm..
Demekki nasipte beraber hamile kalmak varmış :49:
Değerin kaç çıktı ?

:nazar::nazar:
Cnmmmm çoook sevindimm... :52: :52: :52:
Dünden beri aklımdasın dışardan geldim koşa koşa forumu açtm senin için :1:
Bak ben sana demedimmi merak etme onlar tutacak dondurma işlemine de boşuna para vermemiş olcaksın diye..
Hadi Allah tamamına erdirsin cnm..
Demekki nasipte beraber hamile kalmak varmış :49:
Değerin kaç çıktı ?

485 çıktı eslemim
Allah razı olsun canım
persembe yıne kan verecem
insallah ıkızlerım benımledır
ayy annesı kurban:D:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
:nazar::nazar:

485 çıktı eslemim
Allah razı olsun canım
persembe yıne kan verecem
insallah ıkızlerım benımledır
ayy annesı kurban:D:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Oo maşallah değerin çok güzel :nazar:

Ben test günümden bi gün önce yapmıştım da 241 çıkmıştı..ve de iki kese gözüktü..

Seninkide kuvvetli ihtimal ikiz inş :49: :49:

Perşembe kan vercen yine değerin baya bi katlanmış olacak sonra kese için bi hafta sonrasına randevu verecekler..

Bende o kısımdan sonrasındayım şu anda kalp atışlarını bekliom 15 gün sonra dediler..

Ama benim keselerden biri diğerine göre çok minik bu kayboladabilir bakalım izlicez takip edicez gelişme de gösterebilir dedi doktor ondan çok sabırsız bekleme içerisindeyim inş ikinciside benimledir..

Hadi sende burdan yaz güzel haberlerinin devamını..grşz hamiş kankim :27:

Mediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çoook ama çoooooooooooook sevindim.:52::32::32::32::32:Rabbim miniklerini kucağına alıp missssssssssssssssssssss gibi koklamayı nasip etsin İnşallahhhhhhhh.:nazar::nazar::nazar:Ne güzel bir haber yaaaaaa MEDİNİN İKİZLERİ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:52::52::52::52::52::46::46::46::46:

sevincimden oturdum ağladım. allahım sana şükürler olsun arkadaşımız da anne olacak izninle.
sabah erken bakacaktım hastanelerdeydik şimdi dank etti.

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım, çifte mutluluk yaşarsın inş. oy oy dilim kilitlendi..
seni ve eşini tebrik ediyorum.

Mediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çoook ama çoooooooooooook sevindim.:52::32::32::32::32:Rabbim miniklerini kucağına alıp missssssssssssssssssssss gibi koklamayı nasip etsin İnşallahhhhhhhh.:nazar::nazar::nazar:Ne güzel bir haber yaaaaaa MEDİNİN İKİZLERİ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:52::52::52::52::52::46::46::46::46:

Oo maşallah değerin çok güzel :nazar:

Ben test günümden bi gün önce yapmıştım da 241 çıkmıştı..ve de iki kese gözüktü..

Seninkide kuvvetli ihtimal ikiz inş :49: :49:

Perşembe kan vercen yine değerin baya bi katlanmış olacak sonra kese için bi hafta sonrasına randevu verecekler..

Bende o kısımdan sonrasındayım şu anda kalp atışlarını bekliom 15 gün sonra dediler..

Ama benim keselerden biri diğerine göre çok minik bu kayboladabilir bakalım izlicez takip edicez gelişme de gösterebilir dedi doktor ondan çok sabırsız bekleme içerisindeyim inş ikinciside benimledir..

Hadi sende burdan yaz güzel haberlerinin devamını..grşz hamiş kankim :27:

sevincimden oturdum ağladım. allahım sana şükürler olsun arkadaşımız da anne olacak izninle.
sabah erken bakacaktım hastanelerdeydik şimdi dank etti.

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım, çifte mutluluk yaşarsın inş. oy oy dilim kilitlendi..
seni ve eşini tebrik ediyorum.

insallah canlarım benım okadar cok korkuyorum kı
kaynanamlar fılan daha kalbını duymadan butun sulaleye yaydılar yıne

insallah canlarım benım okadar cok korkuyorum kı
kaynanamlar fılan daha kalbını duymadan butun sulaleye yaydılar yıne

eslemcim sen crinone jel kullanıyormusun ?

Biz valla hala kimseye söylemedik..Sadece eşim ben ve kk : ))

Tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyorlar..Kalp atışlarını da duyduktan sonra inş ailelere söyleriz artık..sonra yayılır zaten : )

Ya bilmelerinde bişey yokta insanlarla uğraşmak zor..tedaviyi sorcaklar ..ya da nazar ederler diye korkuom etrafmda çok haset var çnkü..

Crinone jeli evet kullanıyorum cnm..Sabah akşam günde 2 kere..onu sanırım 3 aya kadar kullancaz..

Bi de folik asit alıyorum günde 3 tane ..birde aspirin bu kadar...başka bişey vermedi bana doktor..

Sen ?

Back
X