- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
uykum varrrrrrr
iş yapasım yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
karnım ac
guzel yemek yokkkk
evden getıremedım ya bugun
menüde ne var ki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uykum varrrrrrr
iş yapasım yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
karnım ac
guzel yemek yokkkk
evden getıremedım ya bugun
tafçığım senden naber bakıyım nasıl gidiyor ateş?ben saldım gitti valla 11-13-15-17 taktiğiyle sahnelerde oluruz diye düşünüyorum kendimi kocanın ellerine bıraktım bakalım bu taktik nasıl olucak:))
iyidir benden iremciğim pazar günü çatlattım yumurtayıeşim bu sabah şehir dışına gitti o gitmeden yakalamış oldum içim rahatladı vallahi yoksa kaçırsaydım çok üzülürdüm.
benim kürtajdan sonra günlerim değişkenlik gösterdiği için 12-13. gün geldiği oldu bir ara sonra 16-17 günler yumurtlamaya başladım ama hiç 14. gün yumurta çatlatmamıştım bu ay tam 14. gün çatlamış oldu günü önemli değil de eşim gitmeden çatladı ya ona çok sevindim
bakalım ben görevimi yaptım bekliyorum allah 'ol' derse olacak bebişim annesine gelecek yoksa başka aylara heyecanla gireceğiz![]()
ilk tuttugum liste cogunun bir ayi kaldi insAllah Allahim bizde hayirlisiyla nasip et
canim yaaaa olsun ne yapalim olacaga care yok saglicakla Rabbim tekrarini nasip edecek insAllahhhayy gurbet abla listeyi görünce içim bir fena oldu ben de varım o listenin en son müjdesini ben vermiştim eğer bebeğimin kalbi durmasaydı şimdi kollarımda olacaktı![]()
herkese merhabalar hanimlar sizleri yeniden gormek ne guzel boyle cok iyi olmus topik eski sohbeleri ozledik valla .
Tafcim allahin izni ile insallah yeniden hamile kalacaksin ve yavruna kavusacaksin. Gonlunu ferah tut seninle beraber duaciyiz canim.
Ben bir bastan okuyayim topigi bakalim medical gurbet neler yapiyorlar.
medii yemek yedin mi hani menüyü beğenmemiştinya? merak ettim![]()
canim hosgeldin sefa geldinnnnnn nasilsinherkese merhabalar hanimlar sizleri yeniden gormek ne guzel boyle cok iyi olmus topik eski sohbeleri ozledik valla .
tafcim Allahin izni ile insallah yeniden hamile kalacaksin ve yavruna kavusacaksin. Gonlunu ferah tut seninle beraber duaciyiz canim.
ben bir bastan okuyayim topigi bakalim medical gurbet neler yapiyorlar.
Nil ve ben hepinizi öperiz
ii akşamlar dileriz
yubaaaa
hosgeldın tatlım benım nasılsın?
canim hosgeldin sefa geldinnnnnn nasilsin
günaydın kızlar, takip ediyorum sizi gözüm üzerinizde güzel haberler bekliyorum, şu 2012 bebekleri artık kız olsun yaa kimi duysam erkek..
Nil ve ben hepinizi öperiz
ii akşamlar dileriz
kızlar dun hcg verdım zort cıktı benden umudunuzu kesın canlarım sırada kım vardı benden sonra?