Eski dostlar hep beraber elele verelim

tafçığım senden naber bakıyım nasıl gidiyor ateş?ben saldım gitti valla 11-13-15-17 taktiğiyle sahnelerde oluruz diye düşünüyorum kendimi kocanın ellerine bıraktım bakalım bu taktik nasıl olucak:))

iyidir benden iremciğim pazar günü çatlattım yumurtayı :nazar: eşim bu sabah şehir dışına gitti o gitmeden yakalamış oldum içim rahatladı vallahi yoksa kaçırsaydım çok üzülürdüm. :66: benim kürtajdan sonra günlerim değişkenlik gösterdiği için 12-13. gün geldiği oldu bir ara sonra 16-17 günler yumurtlamaya başladım ama hiç 14. gün yumurta çatlatmamıştım bu ay tam 14. gün çatlamış oldu günü önemli değil de eşim gitmeden çatladı ya ona çok sevindim:24::21:
bakalım ben görevimi yaptım bekliyorum allah 'ol' derse olacak bebişim annesine gelecek yoksa başka aylara heyecanla gireceğiz :4:

iyidir benden iremciğim pazar günü çatlattım yumurtayı :nazar: eşim bu sabah şehir dışına gitti o gitmeden yakalamış oldum içim rahatladı vallahi yoksa kaçırsaydım çok üzülürdüm. :66: benim kürtajdan sonra günlerim değişkenlik gösterdiği için 12-13. gün geldiği oldu bir ara sonra 16-17 günler yumurtlamaya başladım ama hiç 14. gün yumurta çatlatmamıştım bu ay tam 14. gün çatlamış oldu günü önemli değil de eşim gitmeden çatladı ya ona çok sevindim:24::21:
bakalım ben görevimi yaptım bekliyorum allah 'ol' derse olacak bebişim annesine gelecek yoksa başka aylara heyecanla gireceğiz :4:

evet canımcığım iyi olmuş,yakaladığın gitmeden..ben de kürtajdan sonra 2 sefer 25-26 günde 2 sefer de 29 günde regli oldum,yani sanırım yumurtlama günlerimiz değişiklik gösterdi..olsun önemli değil önemli olan yumurtlayıp,düzenli adet görmek eninde sonunda olacak bebeğimiz,o zaman bu günleri hatırlayıp güleceğiz:))biz de dün gece yani 11.gündü başlattık çalışmaları bakalı,hayırlısı olsun

KIZLAR EYLÜL AYI VE SONRAKI AYLARDA UMUT YOLCULUGUNDA BIZDE VARIZ DIYENLER BUYRUN

ucan_kus.gif

y7bv4u9et84.gif

Allahim ekim ayi üyelerimize ugur getirsin insallahhhhh

SEN BIZLERIN DUALARINI BOS CEVIRME

AMINNNNNNNNNN

DIKKAT SAYIN TOPIK SAKINLERI :

lila renk beklemede olan topik sakinleri

yesil renk hamile olan topik sakinleri

ADET GÖREN TOPIK SAKINLERI KASIM AYINDAN DEVAM ETMEKTEDIRLER...................

http://www.kadinlarkulubu.com/gebeli...-devam-19.html (Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam)

1-)bebisKoM88....................................... .......1 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

2-)ss_ssxxxx................................. ...............3 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

3-)gözde_thai....................................... .........4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

4-)yaseminaltun ..........................................4 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

1-)yasersu.......................................... ....................5 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI :(

5-)eylül.yn......................................... .... ..................5 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI :(

6-)babisim............................. .........................5 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

7-)delimavi48....................................... ............7 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

8-)izmir3582........................................ ...........10 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

2-)cileklisakiz....................... .....................................12 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI :(

9-)kahveci.......................................... ...........15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

10-)emineu........................................... ...........15 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

11-)melegm08.......................................... .......18 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

12-)smirna35......................................... .......................18 ekim MALESEF GEBELIK DÜSÜKLE SONUCLANDI :(

13-)optimist_balim................................... ......19 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

14-)sinembrs......................................... ......... ....20 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

15-)yasmin3560....................................... ......22 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

16-)gülnurözkalay..................................... .....23 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

17-)lizgelal......................................................25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

18-)ceza83........................................... ............ 25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

19-)yağmuurr......................................... .......... 25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

20-)molecul.......................................... ..........25 ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

21-)taf .................................................. ...........29ekim ALLAHIM TAMAMINA ERDIR BU GÜZEL HAMISIMIZI
nazar.png

ilk tuttugum liste cogunun bir ayi kaldi insAllah Allahim bizde hayirlisiyla nasip et

ayy gurbet abla listeyi görünce içim bir fena oldu ben de varım o listenin en son müjdesini ben vermiştim eğer bebeğimin kalbi durmasaydı şimdi kollarımda olacaktı :43:
canim yaaaa olsun ne yapalim olacaga care yok saglicakla Rabbim tekrarini nasip edecek insAllahhh

herkese merhabalar hanimlar sizleri yeniden gormek ne guzel boyle cok iyi olmus topik eski sohbeleri ozledik valla .

tafcim Allahin izni ile insallah yeniden hamile kalacaksin ve yavruna kavusacaksin. Gonlunu ferah tut seninle beraber duaciyiz canim.

ben bir bastan okuyayim topigi bakalim medical gurbet neler yapiyorlar.

herkese merhabalar hanimlar sizleri yeniden gormek ne guzel boyle cok iyi olmus topik eski sohbeleri ozledik valla .

Tafcim allahin izni ile insallah yeniden hamile kalacaksin ve yavruna kavusacaksin. Gonlunu ferah tut seninle beraber duaciyiz canim.

Ben bir bastan okuyayim topigi bakalim medical gurbet neler yapiyorlar.

yubaaaa
hosgeldın tatlım benım nasılsın?

tafcim Allahin izni ile insallah yeniden hamile kalacaksin ve yavruna kavusacaksin. Gonlunu ferah tut seninle beraber duaciyiz canim.

ben bir bastan okuyayim topigi bakalim medical gurbet neler yapiyorlar.
canim hosgeldin sefa geldinnnnnn nasilsin

Back
X