Eski dostlar hep beraber elele verelim

canim hayirlisi olsun,sagligin yerindemi önemli olan o,saglikli olda bebek er yada gec olur,sen olacagina inan yeterki

selam kızlar nasılsınız

benım kayınvalıdenın tansıyon dusmedı bı turl ne yaptıysak olmadı ya :(

şimdi hastaneye getırdık tetkıkyaptırıyoruz yıne
dil altıyla bile yarım saat dusuyo sonra yıne cıkıyo

selam kızlar nasılsınız

üff kötü yaa geçmiş olsun mediciğim çok tehlikeli yüksek tansiyon:53:

medicim gecmis olsun Allah acil sifalr versin gulum dert verip derman aratmasin ins

kizlar canom poticim yubacim supersiniz kizlarr

gurbet abla kanaman ne durumda ağrın sızın var mı :59: :26:
canim agrim sizim yok ilacim dun itibariyle bitti kanamam da bittii ay ins birsey kalmamistir yaaaaa:53: cumayi iple cekiyorum yumurta takibine basliycam ins

Son düzenleme:
Selam:3: kızlar nasılsınız yeni topik hayırlı olsun arada girip okuyorum yazdıklarınızı zayıflamaya çalışıyorum şu sıralar bebek olayı rafta şu an eylül ekim gibi çalışmalara başlarım heralde okuduklarımdan aklımda kalan bir iki şey var yazmak istediğim onları yazayım bari kimseler yok yine

gurbetcim geçmiş olsun bebeğin melek olmuş inşallah allah sağlıklı sıhhatli bir bebiş nasip eder sana üzülme lütfen

medicik seninde kayınvalidene acil şifalar dilerim, bir an evvel normale döner inşallah

kopiş, canım seninde oğlun olacakmış çok sevindim:nazar: allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

kendinize iyi bakın kızlar öptüm hepinizi:16::16::16:

bıde fıkrınıze ıhtıyacım var

benım ütü durup duruken bozuldu yere mere de düşürmedım tefal program 400 idi rahmetlı

garantısı bıttı yenı utu almak ıstıyorum

aklımda rowenta var delonghı var sız hangısını onerırsınız şöyle ömürlük olsun zırt pırt utuyle ugrasmak ıstemem aldımmı bıkere alayım

canım tefal ya da philips ütüde başka şeyi tercih etme derim benim fikrim:)

selam kızlar nasılsınız

bu arada söylemeyi unuttum çok geçmiş olsun canım,en kısa zamanda iyileşir inşallah,sürekli tansiyon ilacı kullanması gerekebilir ancak öyle kontrol altında kalıyor tansiyon..

merhabaaaa
fotodaki hanım NİL :)
ellerinizden öper

oyyyy kurban olsunlar onu yaratana,benimde yarin 30 hafta kontrolüm var,doppel ultrosona giricez ,insallah her sey yolundadir,yarinki randevuya oglumuzuda getiriyoruz,ilk defa kardesiyle tanisacak,resimlerine bakiyor ama daha hic gelmemisti dr kontrolüne,simdiden cok benimsedi kardesini,arada aldiklarii görünce kiskanclik krizine girmiyo degil,ama normal,9 sene sonra oglumun kardesi olacak,allahim sag salim hayirlisiyla dogurmak nasip etsin bana ve tüm hamislere,rabbim olmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah

oyyyy kurban olsunlar onu yaratana,benimde yarin 30 hafta kontrolüm var,doppel ultrosona giricez ,insallah her sey yolundadir,yarinki randevuya oglumuzuda getiriyoruz,ilk defa kardesiyle tanisacak,resimlerine bakiyor ama daha hic gelmemisti dr kontrolüne,simdiden cok benimsedi kardesini,arada aldiklarii görünce kiskanclik krizine girmiyo degil,ama normal,9 sene sonra oglumun kardesi olacak,allahim sag salim hayirlisiyla dogurmak nasip etsin bana ve tüm hamislere,rabbim olmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin insallah

oy maşallah kuzuyaaa
potim şaka maka bitirdin be sende :)

sorma canim ya,bazen inanamiyorum hala,rüyadamiyim diyorum kendime ,rabbime sükürler olsun,bugün kontrolümüz vardi her sey iyi cok sükür,sag salim dogsunlar insallah

ohh ii ii maşallah
kaç gr olmuş
sezeryan mı normal mi
ne zaman doğum
anlat accık :)

ohh ii ii maşallah
kaç gr olmuş
sezeryan mı normal mi
ne zaman doğum
anlat accık :)

1700 gr olmus,42 cm,eger bir aksilik cikmazsa normal dogum olacak insallah,eylülün sonu dogum insallah,cicilerini aldim yikadim ütüledim kaldirdim,yatagimiz vardi zaten abimizden kalma,bir tek yatak takimi alicam,onuda gördüm begendim internetten siparis edicem,,dogsunda bi evimiz senlensin,oglan essek kadar oldu sevdirmiyo artik kendini,bebek kokusunu özledik,burda okullar yarin tatile giriyo,artik dinlenicez,sabahlari kalkip oglani okula getirmek zoruma gidiyodu,6 hafta erken kalka derdim yok artik,ramazan geldi catti,oruc tutamiycam ama mukabele yapicam nasipse,iste böyle canim ya,

mediiii :3:
kayın validen nasıl oldu?:26: bir de adet oldun mu ne durumdasın:44: ben de ateş ölçme topiğinden bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım çok sevindim kendi haberimi almış gibi mutlu oldum inşallah bir gün seninkini aldığımda da böyle sevineceğim :16::16:

Back
X