Eski dostlar hep beraber elele verelim

geçmiş olsun canım allah beterinden korusun seni ve oğluşumuzu :nazar::nazar:
bende eşin gibi düşünüyorum keşke kaynanan seninle gelseydi be güzelim yanında birisinin olması iyidir

yavrum kaynana evlendi uçtu sırf torunlarıyla ilgilenmemek için.. ki benden uzak olmasından daha güzel bişiy olamaz..
o akşam bize geldiler.. kadın resmen sinirlerimi bozdu o halimle yemek hazırladım onlara.. ve kadın ne dese beğenirsin..: benim gelinim milletin içinde yollarda bayılacakmıydı da.. vah vah vah.. da.. sanki afedersin yola çıkmış otostop çekmişim de namusum kirlenmiş gibi konuştu deli etti beni..
ve ben evlenmeden önce de sonra da.. kendi işimi kendim yaptım hep.. kimseyi peşime takmayı sevmem.. orta okuldan beri okul kayıtlarına dahi kendim koşturmuşumdur.. ki herkesin de işi gücü var.. millet evinde oturupta beni beklemek zorunda değil ya acaba gelin bugün biyere gidecek mi diye..
2 görümcem de eltimdeydi, telefonda görüşüyodum biriyle işte.. o da oraya çağırdı yalnız kalmayım diye sağolsun.. atlattık işte.. eşimle de anca bu sabah barıştık

slm kızlar çok mutluyum dra gittim bugün herşey yolunda ve bir kızım olacakmış Allahıma şükürler olsun
olley :) kendime gelin buldum :87::87::87: dermişim :1:
Rabbim tamamına erdirsin canım.. darısı isteyen herkesin başına..

yavrum kaynana evlendi uçtu sırf torunlarıyla ilgilenmemek için.. ki benden uzak olmasından daha güzel bişiy olamaz..
o akşam bize geldiler.. kadın resmen sinirlerimi bozdu o halimle yemek hazırladım onlara.. ve kadın ne dese beğenirsin..: benim gelinim milletin içinde yollarda bayılacakmıydı da.. vah vah vah.. da.. sanki afedersin yola çıkmış otostop çekmişim de namusum kirlenmiş gibi konuştu deli etti beni..
ve ben evlenmeden önce de sonra da.. kendi işimi kendim yaptım hep.. kimseyi peşime takmayı sevmem.. orta okuldan beri okul kayıtlarına dahi kendim koşturmuşumdur.. ki herkesin de işi gücü var.. millet evinde oturupta beni beklemek zorunda değil ya acaba gelin bugün biyere gidecek mi diye..
2 görümcem de eltimdeydi, telefonda görüşüyodum biriyle işte.. o da oraya çağırdı yalnız kalmayım diye sağolsun.. atlattık işte.. eşimle de anca bu sabah barıştık

olley :) kendime gelin buldum :87::87::87: dermişim :1:
Rabbim tamamına erdirsin canım.. darısı isteyen herkesin başına..
amannnn hepsinin kokune kibrit cöpü guzelim yaa hepsi ayni bir fabrikandan cikmislar yaaa Alah bildigi gibi yapsin onlariii

günaydın kızlarrr

nasılsınız

ben bugün doktora gidicem bakalım benm minnak yumurta büyümüş mü. hiç sanmıyorum bu aydan ümidi kestim artık ramazandan sonraya bakıcaz.

doktordan geldimmm

yumurta büyümüş biraz daha. cumartesi gel çatlayacak duruma gelir dedi :)
ama sormayı unuttum kaç mm olmuş diye ultrason kağıdı var elimde D1:17.8mm D:14.3mm yazıyor. kaç mm yani şimdi :)

bayılmamla ayılmam bir oldu.. Yoldan gecen kara kuru sakallı bir adam yardım etti sağolsun ama ben o şaşkınlı ve korkuyla yardımını kabul etmedim.. Biraz yukarda eczane vardı oraya götürecekti.. Gebeyim ondan başım döndü dedim.. Evim yakın dedim kaçtım resmen.. Bebeğim iyi çok şükür.. Hareketlerini hissetmesem giderdim doktora, karnım falan daha çıkmadı ya , bir de sanırım asfaltı tam öpemedim.. Belimin yüksekliğinde taş duvar vardı üstü demirli demire tutunmaya çalışırken kollarımı duvara sürtmüşüm.. çok pis acıyor.. O esnada tam hatırlamıyorum nasıl oldu gözlerimi açınca o adamı gördüm işte kolumdan tutuyordu..

geçmiş olsun tatlım ya allah daha buyuk kazalardan korusun

doktordan geldimmm

ama sormayı unuttum kaç mm olmuş diye ultrason kağıdı var elimde D1:17.8mm D:14.3mm yazıyor. kaç mm yani şimdi :)

acep iki yumurta mı oluşmuş.. yazdıklarından ben öyle algılıyorum.. çatlatma iğnesi yapmıyacak mı doktor ?

buldum sizleri sonunda hemmen müjdeli haberi vereyim bugün itibariyle hamile olduğumu öğrendim BHCG 296,5 iki günlük gecikmeli değeri bakalım pazartesi bir daha gidecem. birde işin tuhaf yanı ankaradayım ve kocamın hala haberi yok.. doktor ihtimalleri sununca pazartesi söylemeye karar verdim netleşsin öyle.. çünkü doktor yükselsin değerlerin bi dedi bakalım normal gebelik mi dedi...

buldum sizleri sonunda hemmen müjdeli haberi vereyim bugün itibariyle hamile olduğumu öğrendim BHCG 296,5 iki günlük gecikmeli değeri bakalım pazartesi bir daha gidecem. birde işin tuhaf yanı ankaradayım ve kocamın hala haberi yok.. doktor ihtimalleri sununca pazartesi söylemeye karar verdim netleşsin öyle.. çünkü doktor yükselsin değerlerin bi dedi bakalım normal gebelik mi dedi...

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49:super ya canim hayirli olsun guezlim benim yaa cok cok sevindim yaaa:62:
:
doktordan geldimmm

hadi bakalim canim klomen mi kullanmistin

bayılmamla ayılmam bir oldu.. yoldan gecen kara kuru sakallı bir adam yardım etti sağolsun ama ben o şaşkınlı ve korkuyla yardımını kabul etmedim.. biraz yukarda eczane vardı oraya götürecekti.. gebeyim ondan başım döndü dedim.. evim yakın dedim kaçtım resmen.. bebeğim iyi çok şükür.. hareketlerini hissetmesem giderdim doktora, karnım falan daha çıkmadı ya , bir de sanırım asfaltı tam öpemedim.. belimin yüksekliğinde taş duvar vardı üstü demirli demire tutunmaya çalışırken kollarımı duvara sürtmüşüm.. çok pis acıyor.. o esnada tam hatırlamıyorum nasıl oldu gözlerimi açınca o adamı gördüm işte kolumdan tutuyordu..

cok gecmis olsun canim

Back
X