Eski dostlar hep beraber elele verelim

Eray ablam hoşgelmişsin ... eşimin işi çıktı da .. yok şu anda evde :) foruma daldım.. günüm bununla geçiyor zaten.... sen ne var ne yok.. cerenim nasıl.. müzik içine sindi mi :)

Dosthanem tatilin keyfini çıkar gülüm.. ben evde cayır cayır yanayrum :1: duşla yetiniyoruz artık..

Slm canım.İyiyim çok şükür sen nasılsın:70:
bende iyi sayılırım çok şükür dün yine kırmızı kartımı gördüm :14:bu arada en yakın arkadaşımın 5 gün günü geçti test yapalım diyorum yok ben menopoza giriyorum diyo kızım bak sen hamilesindir diyorum içim içimi yiyo valla aylardır benim doğurcağım çocucuğun hayalini beraber kurarken arkadaşım hamile kalmışsa bunu çok zor atlatırım galiba çok canım sıkkın
Eray ablam hoşgelmişsin ... eşimin işi çıktı da .. yok şu anda evde :) foruma daldım.. günüm bununla geçiyor zaten.... sen ne var ne yok.. cerenim nasıl.. müzik içine sindi mi :)
hoşbuldum canım
bende sürekli forumdayım can sıkıntısı işte :27:
ceren iyi güzelim saolasın müzik gayet iyi gidiyo onun adına bugün ceceliden eksik şarkını öğrenmişler içim şişti valla zaten keyfim yok bu kız iyice bunalıma sokcak şaka bi yana
Dosthanem tatilin keyfini çıkar gülüm.. ben evde cayır cayır yanayrum :1: duşla yetiniyoruz artık..

ha gayret toplanıcaz :1:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

koprina87
dosthane
poti+
erce41+

Tatil çoktan bitti kopricim.2 gündür ev temizliği ile uğraşıyorum.Sıcakta hiç çekilmiyo.Pazartesi işbaşı.

sağol tatlım .. heyecan yaptım bende birden :)
güya derler ki erkekler gününden sonra doğarmış :) alakası yok demek ki..
elmamın bamyalısı erken geldi.. aman sağlığı yerinde olduktan sonra sorun yok...
bir tuhaf oldum ya.. daha dün hepimiz sızlanıyorduk bebek olmuyor diye.. teker teker sıraya dizildik resmen.. darısı da diğer kızlara artık..

bir cok seyi aylarca beraber paylastik,heycanlanman normal canim,benim oglumda iki bucuk hafta erken dogmustu,bakalim kizim ne zaman dogacak,saglikli sihhatli dogsunlar insallah

bende iyi sayılırım çok şükür dün yine kırmızı kartımı gördüm :14:bu arada en yakın arkadaşımın 5 gün günü geçti test yapalım diyorum yok ben menopoza giriyorum diyo kızım bak sen hamilesindir diyorum içim içimi yiyo valla aylardır benim doğurcağım çocucuğun hayalini beraber kurarken arkadaşım hamile kalmışsa bunu çok zor atlatırım galiba çok canım sıkkın

Canım benim herşeyin hayırlısı.Sıkma canını.Arkadaşın kaç yaşındaki menapoza giriyorum diyo?

yazdım çıkmamış bi daha yazayım
hoşbuldum canım
ben de buaralar sürekli forumdayım can sıkıntısı işte
ceren de iyi çok şükür bugün kursta ceceliden eksik şarkısını öğrenmişler canımda sıkkın üstüne hiçç iyi gitmiyo valla 15 kerede aynı şarkı dinlenmezki ama napalım kızında şevkini kırmamak adına her defasında eşlik ediyorum bide depresyona girmesem iyidir
arada espirisine peçeteye istek yazıp veriyorum çok kızıyo bana :84::84::84:anna yapma şunu yaaaaa diyip duruyo :51:

Tatil çoktan bitti kopricim.2 gündür ev temizliği ile uğraşıyorum.Sıcakta hiç çekilmiyo.Pazartesi işbaşı.

ay temizlik deme :1:
süpürgem yok.. şarjlı fakirim var.. (allahtan fırçalı da işe yarıyor)
1 gün 2 oda temizliyorum.. sonraki gün diğer ikiyi.. hala kocam fırsat bulupta alacak.. ama son 3 gündür elimi temizliğe sürmedim.. aksilik çıkmazsa tüm işi yarın ona yaptırcam.. emekleye emekleye süpürsün o da..
gündüz hiç çekilmiyor sıcakta temizlik yapmak varya.. bööök..

Canım benim herşeyin hayırlısı.Sıkma canını.Arkadaşın kaç yaşındaki menapoza giriyorum diyo?

evet herşeyin heyırlısı hep bunu sölüyorum kendime imtihan dünyası işte ben özenle korunurken hiç aklıma gelmezdi bi gün bebek için yanıp tutuşcağımı allah herkese nasip etsin inşallah
arkadaşım 37 yaşında regli çok düzensiz geçen seneden beri 3 gün bile olmaz kanaması çok azaldı doktora gidelim dedikçe erteledi beni bide saolsun çok gamsızdır işte bebek aklında bile yok ki

evet herşeyin heyırlısı hep bunu sölüyorum kendime imtihan dünyası işte ben özenle korunurken hiç aklıma gelmezdi bi gün bebek için yanıp tutuşcağımı allah herkese nasip etsin inşallah
arkadaşım 37 yaşında regli çok düzensiz geçen seneden beri 3 gün bile olmaz kanaması çok azaldı doktora gidelim dedikçe erteledi beni bide saolsun çok gamsızdır işte bebek aklında bile yok ki

Evet canım bende üzülüyorum çok.Aşılamadaçok ümitlenmiştim ama olmadı.Hormon hapları çok kilo aldırdı bana.Bir işede yaramadı kilodan başka.Yakın arkadaşlarımdan biri 10 güm önce doğum yaptı.ona bile gidemiyorum ya.Psikolojim iyice bozuldu benimde artık.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.Bu arada adetimde 3 gün gecikti.test bile yapmadım.Hiç içimden gelmiyo.Adet belirtilerim hat safhada.Sanırım stresten olamadım..

canim ya oluyo böyle seyler hepimizin basina geliyo,benim eltimlerde günümüz gecti diyince yüregim hoplardi,kiskancliktan degil,bu baska bi duygu,hamile haberi alinca icimdeki duygulari bilezsin,ama kendini koyverme,bak ben hamile kalmadan önce her aksam oglumla konusurduk ,anne bizim ne zaman bebegimiz olacak derdi,masal gibi her aksam cok yakinda ,cok yakinda diye diye oldu iste,bilincaltimi kodladim bir nevi bilmeden,bir cok kere yazmisimdir burda,cok isteyin ve cok inanin,inanin olacak

off offf çok geçmiş olsun canım
bilirim beter ağrıdır çok tırsarım dişçiden ve diş tedavisinden :18::18:
ilaç falan da alamıyomusun nolcakki acaba böle

ah ablam 3 hafta önce yine tuttu
antibiyotik içtim :( kaplamanın altında bide çözümü yok
doğum sonrası lazerli ameliyat dediler.
Bugün başladım yine ilaca napiim
Allah'a emanet kuzucan

Evet canım bende üzülüyorum çok.Aşılamadaçok ümitlenmiştim ama olmadı.Hormon hapları çok kilo aldırdı bana.Bir işede yaramadı kilodan başka.Yakın arkadaşlarımdan biri 10 güm önce doğum yaptı.ona bile gidemiyorum ya.Psikolojim iyice bozuldu benimde artık.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.Bu arada adetimde 3 gün gecikti.test bile yapmadım.Hiç içimden gelmiyo.Adet belirtilerim hat safhada.Sanırım stresten olamadım..
senin aşılamadan bende çok ümitlenmiştim canım hergün forumda haber varmı diye bakıyodum ama işte kısmet olmayınca elden ne gelir
inşallah stresten değilde başka bişeyde adet olmamışsındır bak totem yaptım sölemicem :21:
canim ya oluyo böyle seyler hepimizin basina geliyo,benim eltimlerde günümüz gecti diyince yüregim hoplardi,kiskancliktan degil,bu baska bi duygu,hamile haberi alinca icimdeki duygulari bilezsin,ama kendini koyverme,bak ben hamile kalmadan önce her aksam oglumla konusurduk ,anne bizim ne zaman bebegimiz olacak derdi,masal gibi her aksam cok yakinda ,cok yakinda diye diye oldu iste,bilincaltimi kodladim bir nevi bilmeden,bir cok kere yazmisimdir burda,cok isteyin ve cok inanin,inanin olacak

benim eltimde belki hatırlarsın tüpleri bağlı olduğu halde hamile kaldı ve aldırdı günlerce kendime gelememiştim kıskançlık değilde sanki eksiklik gibi adını bile tam koyamıyorum o duygunun tuhaf bişi
eşimi aradım dün yine olmadı aşkım niye olmuyo ki falan diye adamın başının etini yedim sıkıntıdan bi de ağlıyorum sinirim zıplamış çocuk gibiyim kendime kızıyorum sonra

ah ablam 3 hafta önce yine tuttu
antibiyotik içtim :( kaplamanın altında bide çözümü yok
doğum sonrası lazerli ameliyat dediler.
Bugün başladım yine ilaca napiim
Allah'a emanet kuzucan

gecmis olsun canim,o dis agrilarini bilirim,ogluma hamileyken cok cekmistim dislerimden,sürekli basima vuruyodu agrisi,doktor dedi 20 lik dislerden süpheleniyorum,dedigi gibide 20lik dislerim cenem dar oldugu icin agri yapmis,bir de cürügüm vardi,dogumdan sonra amaliyatla aldilar hepsini,bide amaliyattan sonra cektim,neyse atlattim gitti cok sükür,bundada bir cürük olustu,gitti yine bir dis:)

poticim bi soru sana
araba kullanabiliyomusun benim hep aklımda acaba hamile kalırsam arabamı kullanabilirmiyim
hamile kaldımda karnım büyüdü de derdime bak banimde :35::1::1::1::1::1::1:

Back
X