- Konu Sahibi BeyazOrkidem
koprina dostane selam kızlar nasılsınız napıyonuz![]()
Slm canım.İyiyim çok şükür sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koprina dostane selam kızlar nasılsınız napıyonuz![]()
bende iyi sayılırım çok şükür dün yine kırmızı kartımı gördümSlm canım.İyiyim çok şükür sen nasılsın![]()
Eray ablam hoşgelmişsin ... eşimin işi çıktı da .. yok şu anda evde :) foruma daldım.. günüm bununla geçiyor zaten.... sen ne var ne yok.. cerenim nasıl.. müzik içine sindi mi :)
hoşbuldum canım
bende sürekli forumdayım can sıkıntısı işte
ceren iyi güzelim saolasın müzik gayet iyi gidiyo onun adına bugün ceceliden eksik şarkını öğrenmişler içim şişti valla zaten keyfim yok bu kız iyice bunalıma sokcak şaka bi yana
Dosthanem tatilin keyfini çıkar gülüm.. ben evde cayır cayır yanayrumduşla yetiniyoruz artık..
sağol tatlım .. heyecan yaptım bende birden :)
güya derler ki erkekler gününden sonra doğarmış :) alakası yok demek ki..
elmamın bamyalısı erken geldi.. aman sağlığı yerinde olduktan sonra sorun yok...
bir tuhaf oldum ya.. daha dün hepimiz sızlanıyorduk bebek olmuyor diye.. teker teker sıraya dizildik resmen.. darısı da diğer kızlara artık..
bende iyi sayılırım çok şükür dün yine kırmızı kartımı gördümbu arada en yakın arkadaşımın 5 gün günü geçti test yapalım diyorum yok ben menopoza giriyorum diyo kızım bak sen hamilesindir diyorum içim içimi yiyo valla aylardır benim doğurcağım çocucuğun hayalini beraber kurarken arkadaşım hamile kalmışsa bunu çok zor atlatırım galiba çok canım sıkkın
Eray ablam hoşgelmişsin ... eşimin işi çıktı da .. yok şu anda evde :) foruma daldım.. günüm bununla geçiyor zaten.... sen ne var ne yok.. cerenim nasıl.. müzik içine sindi mi :)
Dosthanem tatilin keyfini çıkar gülüm.. ben evde cayır cayır yanayrumduşla yetiniyoruz artık..
Tatil çoktan bitti kopricim.2 gündür ev temizliği ile uğraşıyorum.Sıcakta hiç çekilmiyo.Pazartesi işbaşı.
Canım benim herşeyin hayırlısı.Sıkma canını.Arkadaşın kaç yaşındaki menapoza giriyorum diyo?
öperim hepinizi
dişim ağrıo yahu çok
kafayı yicemmm
evet herşeyin heyırlısı hep bunu sölüyorum kendime imtihan dünyası işte ben özenle korunurken hiç aklıma gelmezdi bi gün bebek için yanıp tutuşcağımı allah herkese nasip etsin inşallah
arkadaşım 37 yaşında regli çok düzensiz geçen seneden beri 3 gün bile olmaz kanaması çok azaldı doktora gidelim dedikçe erteledi beni bide saolsun çok gamsızdır işte bebek aklında bile yok ki
bende iyi sayılırım çok şükür dün yine kırmızı kartımı gördümbu arada en yakın arkadaşımın 5 gün günü geçti test yapalım diyorum yok ben menopoza giriyorum diyo kızım bak sen hamilesindir diyorum içim içimi yiyo valla aylardır benim doğurcağım çocucuğun hayalini beraber kurarken arkadaşım hamile kalmışsa bunu çok zor atlatırım galiba çok canım sıkkın
off offf çok geçmiş olsun canım
bilirim beter ağrıdır çok tırsarım dişçiden ve diş tedavisinden :18::18:
ilaç falan da alamıyomusun nolcakki acaba böle
ah ablam 3 hafta önce yine tuttu
antibiyotik içtimkaplamanın altında bide çözümü yok
doğum sonrası lazerli ameliyat dediler.
Bugün başladım yine ilaca napiim
Allah'a emanet kuzucan
senin aşılamadan bende çok ümitlenmiştim canım hergün forumda haber varmı diye bakıyodum ama işte kısmet olmayınca elden ne gelirEvet canım bende üzülüyorum çok.Aşılamadaçok ümitlenmiştim ama olmadı.Hormon hapları çok kilo aldırdı bana.Bir işede yaramadı kilodan başka.Yakın arkadaşlarımdan biri 10 güm önce doğum yaptı.ona bile gidemiyorum ya.Psikolojim iyice bozuldu benimde artık.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.Bu arada adetimde 3 gün gecikti.test bile yapmadım.Hiç içimden gelmiyo.Adet belirtilerim hat safhada.Sanırım stresten olamadım..
canim ya oluyo böyle seyler hepimizin basina geliyo,benim eltimlerde günümüz gecti diyince yüregim hoplardi,kiskancliktan degil,bu baska bi duygu,hamile haberi alinca icimdeki duygulari bilezsin,ama kendini koyverme,bak ben hamile kalmadan önce her aksam oglumla konusurduk ,anne bizim ne zaman bebegimiz olacak derdi,masal gibi her aksam cok yakinda ,cok yakinda diye diye oldu iste,bilincaltimi kodladim bir nevi bilmeden,bir cok kere yazmisimdir burda,cok isteyin ve cok inanin,inanin olacak
ah ablam 3 hafta önce yine tuttu
antibiyotik içtimkaplamanın altında bide çözümü yok
doğum sonrası lazerli ameliyat dediler.
Bugün başladım yine ilaca napiim
Allah'a emanet kuzucan