Eski dostlar hep beraber elele verelim

günaydın kızlar iki gün önce size hamileyim diye yazmıştım adetimi 4-5 gün geçe idrarda pozitif görmüştüm.pazar günü akşam kanamam başladı dün kan testi yaptırdım bhcg değerim 3 çıktı dr düşük oldugunu söyledi..dün çok üzüldüm ama bugün iyiyim....allah herkese hayırlısını versin.

günaydın kızlar iki gün önce size hamileyim diye yazmıştım adetimi 4-5 gün geçe idrarda pozitif görmüştüm.pazar günü akşam kanamam başladı dün kan testi yaptırdım bhcg değerim 3 çıktı dr düşük oldugunu söyledi..dün çok üzüldüm ama bugün iyiyim....allah herkese hayırlısını versin.

Hayırlısı olsun canım.Herşey ALLAHIN TAKDİRİ.Biz ne yapsak,ne desek boşşşş.....

günaydın kızlarr

ensarnazcım geçmiş olsun. allah en kısa zamanda hayırlısını versin sana da bizlerede
ben hala yumurtam çatladı mı çatlamadı mı stresindeyim. şu günler bi geçse de belli olsa durum. sıkıcı beklemek.
oruç da sarstı beni bu sefer. sersem sersem dolanıyorum :)

Amin cnm hayırlısı inşallah mübarek günlerde.

BUDUR !!!!!
Rabbim mübarek günün yüzü suyu hürmetine tamamlamayı nasip etsin inş
ama bencede hemen test yap ve dr a git şekerim
alınması gereken önlem varsa al

Tafcım çok sevindim .Allah bu mübarek günlerin hürmetine sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah.Ben zaten sendeki sabıra hayrandım gerçekten, hiçbir zaman stresini ,moral bozukluğunu yansıtmadın topiğe.(Benim gibi değildin yani :1:) hep hayırlısı dedin.Seni yürekten tebrik ederim arkadaşım.Darısı benim gibi bekleyen diğer arkadaşlara....

rabbimin kudretinden sual olmaz şükürler olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

tafcigim hayirli olsun canim,su mübarek ayin yüzü suyu hürmetine rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

çok sağolun kızlar inşallah şu mübarek ramazan ayının ve yapılan duaların hürmetine allah bu sefer sevincimi tamamına erdirir :16: ve inşallah allah isteyen ve uzun zamandır bu yolda çaba harcayan her kadına bu güzel duyguları yaşayabilmeyi nasip eder inşallah :16::16:

Allah beterinden korusun inşallah hayırlı zamanda hayırlısını nasip edecek sana canım ve bu kez sevincini tamamına erdirecek dua edelim şükredelim:59: :29:

taf seni kutluyorum.:71::71::71:..okuyunca çok mutlu oldum..inşallah sorunsuz bi hamilelik gecirip meleğinikucagına alırsın..

teşekkür ediyorum canım:54: allah sana da hayırlı zamanda nasip edecek inanalım en hayırlı zamanda :16:

çok sağolun kızlar inşallah şu mübarek ramazan ayının ve yapılan duaların hürmetine allah bu sefer sevincimi tamamına erdirir :16: ve inşallah allah isteyen ve uzun zamandır bu yolda çaba harcayan her kadına bu güzel duyguları yaşayabilmeyi nasip eder inşallah :16::16:

tafcığım hamile misin:52:
geçmişi görmemiştim yazıp kaçıyordum, kaçırmışım bombayı
maşallah ramazanın ilk günü uğurlu gelmiş :)
tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşaAllah

ensarnaz geçmiş olsun
herşeyin hayırlısı..yine olur Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli inşallah

Allah beterinden korusun inşallah hayırlı zamanda hayırlısını nasip edecek sana canım ve bu kez sevincini tamamına erdirecek dua edelim şükredelim:59: :29:

teşekkür ediyorum canım:54: allah sana da hayırlı zamanda nasip edecek inanalım en hayırlı zamanda :16:

Taf cım yeni okudum bende geçmişi..çoooook sevindim senın gibi uzun zamandır sabırla bekleyen arkadaşlarımdan müjde alınca inanılmaz seviniyorum.ve umutlanıyorum..Tebrik ederim cnm.Darısı başıma...

Back
X