Eski dostlar hep beraber elele verelim

Selam kızlar...
Tatil bitti işe döndüm ..Allahtan patron tatile çıkmış adaptasyonda zorluk yaşamadım..
Tatil tam ovulasyon dönemine denk geldiği için doktora gidemedim.Buay tedavi dondurduk yani oluruna bıraktık.doktor tatilde kafanı boşalt demişti,bende pek düşünmedim gerçekten denizin tadını çıkarttım.Ama bi yandan da burda olursa bebeğim bodrum lu olacak diye düşündüm.

Eğer regl olursam yine gitmicem doktora ramazan diye..Doktorum erkek zaten bi de iğneler falan oruç için ayağı borçlanıcam diye istemiyorum.Bol dua ile geçiricem bu ayı..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

burun aynı baba
4d resmini görünce de babaya benziyo demiştim tezimde ısrarcıyım
nilikom da hayırlısıyla doğunca tezimi kanıtlayacak :))))

aynen kuzum haklısın :) babası direkt karga burun :) bi burnu çekmesin köfte dudağı çeksin dedim yokk git burnu çek :)
şimdiden inat bu kız
sen nasılsın napıon oruç nası gidio
her anım dua ile geçio sizlere hep sabır diliorum

Selam kızlar...
Tatil bitti işe döndüm ..Allahtan patron tatile çıkmış adaptasyonda zorluk yaşamadım..
Tatil tam ovulasyon dönemine denk geldiği için doktora gidemedim.Buay tedavi dondurduk yani oluruna bıraktık.doktor tatilde kafanı boşalt demişti,bende pek düşünmedim gerçekten denizin tadını çıkarttım.Ama bi yandan da burda olursa bebeğim bodrum lu olacak diye düşündüm.

Eğer regl olursam yine gitmicem doktora ramazan diye..Doktorum erkek zaten bi de iğneler falan oruç için ayağı borçlanıcam diye istemiyorum.Bol dua ile geçiricem bu ayı..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

ennn iyisini yapmışın şekerim
ramazanın bereketi ailenize dokunsun inşallah

süper olmuş tatil gibisi var mı !!
hayat tatilden ibaret olsa süper olurdu :16:

eğer hamile kalırsan ve erkek olursa ege koyarsın artık adını :)

İnşallah cnm..Bu arada tatilde bi ikizler çarptı gözüme ,allahım ne tatlılardı..2 erkek saçları uzun düz,minicik mayolar popolarında,bittim.Bende istiyorummmmmm. diye iç geçirdim..
Tüp bebek için de karar verdik eşimle eğer 1 defa aşılama tutmazsa 2013 e kadar tüp bebek için bekleyeceğiz.Tedavi içinde istanbulda bir hastane seçeceğiz.

İnşallah cnm..Bu arada tatilde bi ikizler çarptı gözüme ,allahım ne tatlılardı..2 erkek saçları uzun düz,minicik mayolar popolarında,bittim.Bende istiyorummmmmm. diye iç geçirdim..
Tüp bebek için de karar verdik eşimle eğer 1 defa aşılama tutmazsa 2013 e kadar tüp bebek için bekleyeceğiz.Tedavi içinde istanbulda bir hastane seçeceğiz.

benim dr um memorial den ayrıldı :(
ama araştır ve MUTLAKA ona git
Güvenç KARLIKAYA

İNŞALLAHHHHHHHHHHHH hiçççç gerek kalmaz

süper olmuş tatil gibisi var mı !!
hayat tatilden ibaret olsa süper olurdu :16:

eğer hamile kalırsan ve erkek olursa ege koyarsın artık adını :)

Valla bu hiç aklıma gelmemişti..Ege güzel isim olur bence de..Ayy ne hoşsun bıdık ..

İnşallah olsun da sıra adına gelsin..
Sen nasılsın cnm ne zmandır pek yoksun?en son klomen kullanıyordun sanırsam?

benim dr um memorial den ayrıldı :(
ama araştır ve MUTLAKA ona git
Güvenç KARLIKAYA

İNŞALLAHHHHHHHHHHHH hiçççç gerek kalmaz

İnş gerek kalmaz ama bi yandan da araştıryorum.İsim verdiğin iyi oldu cnm ben de sana soracaktım.Bir de acıbadem de Tansu bey varmış galiba..Şey takıldı kafama yalnız.Bu tedavi ne kadar sürüyor?İşten kaç gün izin almam gerekir?

İnş gerek kalmaz ama bi yandan da araştıryorum.İsim verdiğin iyi oldu cnm ben de sana soracaktım.Bir de acıbadem de Tansu bey varmış galiba..Şey takıldı kafama yalnız.Bu tedavi ne kadar sürüyor?İşten kaç gün izin almam gerekir?

bu detayı bilmene gerek yok
Bence ihtiyacın olmayacak
Allah korusun olur ise
yolum da hep açık cebim de :)
ararsın :)

sen nasılsın napıon oruç nası gidio
her anım dua ile geçio sizlere hep sabır diliorum

valla kuzu oruc 22 derece sıcaklıkta gayet iyi gidiyo ama ne varki ofisten eve gidene kadar kan ter içinde kalıyorum
çöl bedevileri gibi atıyorum kendimi eve..

biz en azından iftar yapıyoruz bir de hiç iftar-sahur yapamayanlar var uzakta..Allah asıl onlara, Somalili kardeşlerimize, sabır versin diyorum

valla kuzu oruc 22 derece sıcaklıkta gayet iyi gidiyo ama ne varki ofisten eve gidene kadar kan ter içinde kalıyorum
çöl bedevileri gibi atıyorum kendimi eve..

biz en azından iftar yapıyoruz bir de hiç iftar-sahur yapamayanlar var uzakta..Allah asıl onlara, Somalili kardeşlerimize, sabır versin diyorum

bişi yapalım akıllım
ben bu sene yurt dışına açılmak istiorum elimin yettiğince
bana bi öneride bulun lütfen

bişi yapalım akıllım
ben bu sene yurt dışına açılmak istiorum elimin yettiğince
bana bi öneride bulun lütfen

ihh diyorum craftim
şuan somaliye ciddi yardım sözkonusu..
değişik organizasyonları var örneğin kutsal emanetler.. gazzede bağdatta afganistanda savaş yüzünden yetim kalmış birine ayda min 70 tl vererek yardımda bulunuyosun..hatta sana fotoğraflarını falan gönderiyolar adını sanını kaç kardeş olduğunu falan bilebiliyorsun

120 tl bağış yaparak afrikada yaygın olan kataraktlı birini ameliyat ettirebilirsin..

türk kızılayı da yurtdışı yardımları yapıyor onu da tercih edebilirsin
afrikaya suriyeye libyaya yardım götürüyor

Selam kızlar.. gözlerim doldu resmen.. topiği eski neşesinde görmek çok mutlu etti beni :)
Bıdığım bi bana yazmamışsın :) ama ben yine gözüne sokucam sorumu... özledik seni.. nerelerdesin.. bir de Rabbim kolaylık versin oruç tutanlara.. sende Gölbaşından eve gidene kadar haşat oluyorsundur..

Craftym Nil hanımı çok merak ettim :) gördüğüm bir foto mu yeni mi yoksa ?

Selam kızlar.. gözlerim doldu resmen.. topiği eski neşesinde görmek çok mutlu etti beni :)
Bıdığım bi bana yazmamışsın :) ama ben yine gözüne sokucam sorumu... özledik seni.. nerelerdesin.. bir de Rabbim kolaylık versin oruç tutanlara.. sende Gölbaşından eve gidene kadar haşat oluyorsundur..

Craftym Nil hanımı çok merak ettim :) gördüğüm bir foto mu yeni mi yoksa ?

canımmm kasıtlı değil aman deyim hormonlarını çalıştırıp alınma :)
iyiyim işler az yoğun bu ara malum inşaat sezonu..zayıflıyorum bu arada 73 ten 68 e düştüm
ramazanı da bikaç tüyoyla kilo almadan hatta vererek kapatmayı hedefliyorum

yolda telef diye korkuyorum onun dışında iyi gidiyo oruç.. :)

canımmm kasıtlı değil aman deyim hormonlarını çalıştırıp alınma :)
iyiyim işler az yoğun bu ara malum inşaat sezonu..zayıflıyorum bu arada 73 ten 68 e düştüm
ramazanı da bikaç tüyoyla kilo almadan hatta vererek kapatmayı hedefliyorum

yolda telef diye korkuyorum onun dışında iyi gidiyo oruç.. :)

kız alınganlık etmiyorum :) özledim işte seni ne edim.. bir de çok şükür sabrımdan dolayı mı ne hormonlarımı dengeli tutmaya çalışıyorum :) patlarsam olan zaten eşime oluyor (o da isteyerek)
kg da vermişsin maşallah... ramazan ayında da vermesende en azından kilonu dengesinde tutsan yeterli.. tansiyonunu falan neyim de düşürmesin kilo verişin allah korusun..
böyle cıvıl cıvıl olman da hoşuma gidiyor :) maşallah nazarlar değmesin :nazar::nazar:

tafcığım hamile misin:52:
geçmişi görmemiştim yazıp kaçıyordum, kaçırmışım bombayı
maşallah ramazanın ilk günü uğurlu gelmiş :)
tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşaAllah

canım çok sağol :16::16: darısı başınıza inşallah en hayırlı zamanda :29: biliyorsun benim kötü bir tecrübem olduğu için 7 ay öncesinde o yüzden bu hamileliğime öyle pek heyecanlı sevinçli yaklaşamadım daha temkinliyim kendimi kaptırmamaya çalışıyorum kan testi yaptırmayacağım mesela Allah izin verirse 5 gün sonra doktora gidince direk keseyi görmek istiyorum allah bu sefer inşallah sevincimi tamamına erdirir ben de doya doya hamileliğin tadını çıkarabilirim :59::97:

kız alınganlık etmiyorum :) özledim işte seni ne edim.. bir de çok şükür sabrımdan dolayı mı ne hormonlarımı dengeli tutmaya çalışıyorum :) patlarsam olan zaten eşime oluyor (o da isteyerek)
kg da vermişsin maşallah... ramazan ayında da vermesende en azından kilonu dengesinde tutsan yeterli.. tansiyonunu falan neyim de düşürmesin kilo verişin allah korusun..
böyle cıvıl cıvıl olman da hoşuma gidiyor :) maşallah nazarlar değmesin :nazar::nazar:

amin kuzum sana da nazar değmesin
teyzesinin minik bamyalısına da :)
bu arada kızçe dediydim meğer kızanmış peeehhh tutmadı tahminim

bayramın üçüncü günü bi akrabanın düğünü var beni uzun zamandır görmüyolar iyice zayıflayım o zamana kadar diye uğraşıyorum..azıcık düşman çatlatayım :27:
ay bi de oynamayı çok severim ben hiç durmam kına gecelerinde o yüzden gözle görünür bi zayıflama elde etmem lazım

canım çok sağol :16::16: darısı başınıza inşallah en hayırlı zamanda :29: biliyorsun benim kötü bir tecrübem olduğu için 7 ay öncesinde o yüzden bu hamileliğime öyle pek heyecanlı sevinçli yaklaşamadım daha temkinliyim kendimi kaptırmamaya çalışıyorum kan testi yaptırmayacağım mesela Allah izin verirse 5 gün sonra doktora gidince direk keseyi görmek istiyorum allah bu sefer inşallah sevincimi tamamına erdirir ben de doya doya hamileliğin tadını çıkarabilirim :59::97:

amaan geçmiş geçmişte kalmış hiiç dert etme
Allahın izniyle herşey güzel gidecek, dua et hayırlı ise kucağına hop diye gelir zaten :)

Taf cım yeni okudum bende geçmişi..çoooook sevindim senın gibi uzun zamandır sabırla bekleyen arkadaşlarımdan müjde alınca inanılmaz seviniyorum.ve umutlanıyorum..Tebrik ederim cnm.Darısı başıma...

sağolasın pınarcığım Allah sizlere de hayırlısıyla nasip edecek yeter ki isyan etmeyelim dua edelim şükredelim beterin beteri var diye :16::16:

Back
X